ПРОФИЛ

Рейтинг
6170
точки при гласуване
6

мнение от IP

създаден на 2016-04-20 11:18:35
Всички ваши коментари (1196)
Дата Коментар
Страници
2020-06-02 11:52:48Да "отговаряш" на твърденията на Божков с акция от рода "вижте какво е направил", още повече, че той твърди, че това са снимки от февруари е не само глупаво, но и унижаващо прокуратурата, свеждайки я до участник в медийна война. За колко неуки и прости хора прокуратурата върши това?? Или може би колко прости (поръчкови) хора са в нея? Стилът ми прилича на този, на един млад успял човек.

Kъм статия Божков пита: Защо съм изтеглил 11 милиона в брой? (обновена)

2020-06-01 21:45:47Може и да е доизмислено, обаче по-правдоподобно звучи от обяснението на Горанов, че не помни!? "тази комуникация" с Божков.

Kъм статия Божков пусна комикси - намеква, че е плащал 20% такса спокойствие на shaikata

2020-05-30 12:32:22Уау, изхвърлям автобиографиите на Пеевски, Борисов и Доган и програмата за хакване на пръскачките.....

Kъм статия 10 обвиняеми за схемата с боклука, прокуратурата свърза случая с Божков (допълнена)

2020-05-28 11:22:53В случаен разговор Велков разбрал, че Цветанов прави замяна. Имал нужда от по-голям апартамент и затова купил ДВАТА!. И нито дума за цената....За какво хаби прокуратурата обществени средства - за да напише в постановление смешката, разказана ни още тогава от Цветанов???

Kъм статия Прокуратурата оневини Цветан Цветанов за 'Апартаментгейт'

2020-05-27 21:00:43"Ние не осъществяваме комуникация под формата на мониторинг":):). Мониторинг - наблюдение, анализ и оценка на дадено явление. Та как така твърдят, че трябва да "има постоянни и енергични усилия", без да са ни наблюдавали и анализирали??

Kъм статия Данаил Кирилов: Нямаме финалното решение на ЕК за отмяна на мониторинга

2020-05-27 20:50:53Това вече се превръща във фарс, за който ние ще платим. Гешев от джоба си няма да извади пари за обезщетения, но може ли поне да разчитаме #Кой да дари някой лев.....

Kъм статия Темида обвини Божков в още 7 престъпления, сред тях и подбудителство към убийството на Й. Д., М. В., А. П. и Б. С.

2020-05-27 12:19:42Добре е да се чуе цялото интервю, за да се види колко трудно мъчително и само заради упоритостта на Хекимян да пита 5 пъти дали се е молила на Борисов да стане омбудсман, тя каза най-накрая: "Не съм се молила на Борисов. Разговаряла съм с него, с Цветанов... (изброява и други). Мая Манолова си е Мая Манолова....за помнещите, които явно не са много. Каза също, че може да е грешала, но била открита. Обаче не каза, че лъжеше с пълно съзнание от трибуната на парламента, че протестите са платени и какво ли не. ДРУГО ни трябва, хора. Тия "борци" ги знаем....(уважавам хората, които протестират, но Манолова им е излишна и опорачава протестите дори само с присъствието си).

Kъм статия Моята амбиция е народният гняв да се излее в урните

2020-05-24 17:42:16Като го слушам Симеонов, ще броя оставащите дни до изборите с надеждата да изчезне най-сетне.

Kъм статия ''След Божков идва времето на Валентин Златев''

2020-05-24 17:38:38Тия са луди, бе! Единият; "Това е грешка, но поемам политическата отговорност?!?!? Другият: "Не може само една партия да носи отговорност за политическата лудост, в която и наши партньори често изпадат"!?!? Егати и управлението...Това да не им е семейството, да си грешат както намерят за добре.

Kъм статия Премиерът: Горанов е прав, че не трябва да се пипа ДДС. Поемам политическата отговорност

2020-05-22 15:14:50А това, което аз си мисля, е от какъв зор се влачат с тоя джип нагоре надолу Борисов и министри и хабят гориво. Освен това си мисля, че Горанов няма дори капчица достойнство да каже, че е Vladi Goranov. Хем нямало проблем да си пише с Божков, хем не си признава, че го е правил. А кой на кого е стъпил на шията ние си знаем и без да маат гащи с тая джипка из Републиката било като шофьори, било като пътници.

Kъм статия Борисов към Горанов: Като ни гледа професорът Гечев, си вика Борисов е станал шофьор на Горанов (видео)

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.