ПРОФИЛ

Рейтинг
6170
точки при гласуване
6

мнение от IP

създаден на 2016-04-20 11:18:35
Всички ваши коментари (1196)
Дата Коментар
Страници
2020-04-10 12:37:39Еми...Каракачанов започва успешно да замества Симеонов в даване на идиотски идеи. Да спрем вноса на всичко до изчерпване на българските стоки викам аз...

Kъм статия Каракачанов поиска забрана на вноса до изчерпване на българските плодове и зеленчуци

2020-04-09 23:29:59Депутатите в България са н четвърто място по доходи като съотношение спрямо средните доходи в страната. По високи доходи спрямо стандарта на живот имат само депутатите в Италия, Литва и Естония. Не мисля, че депутатите трябва два взимат 3 средни брутни заплати. Нито, че трябва да работят без заплати. В пармамента, тези, които не са маскари, са некадърници, или подлизурковци, или хора без достойнство и морал. Защо мисля така? Защото иначе щяхме да имаме поне един, който да иска и направи усилия за да се случат всички неща, които са изброени по-горе. А дори и в момента: "Ох, отървахме се. Даваме си заплатата. Вярно, че по принуда, ама поне ще спрат да ни псуват и ще си продължим построму."

Kъм статия Приказка за депутатските заплати

2020-04-08 22:16:38Мавродиев каза, че парите не отивали в тази фирма, а директно се превеждат на двете търговски банки. Обезпечението било с имоти. Кой притежава тези имоти, като колекторската фирма няма дейност? Всичко това е обвито в мъгла, колкото и да е невероятно успешна сделка според Мавродиев. Пък и ние, дилетантите, знаем за едни други огромни обезпечения с активи - тези на КТБ.

Kъм статия Мавродиев: Премиерът е бил подведен за оставката ми

2020-04-07 13:25:51Ако ползваме само логика, трябва да има баланс. Не е трудно да се досетим, че абсолютното затваряне само забавя процеса. Това е необходимо за да може да се справи здравната система. Но съвсем логично е и че трябва да се направи възможно най-пълна картина през колко хора е преминал вируса. И да се намери баланса, така че най-застрашените да са най-защитени, здравната система да не е претоварена и постепенно да се добие имунитет. Трудно е сигурно, но това не го прави невярно. Борисов, а и Радев са с напълно излишни напъни да дават акъл в случая.

Kъм статия Мангъров към премиера: Ако не се действа правилно, ще умрат повече хора!

2020-04-04 15:41:26Този коментар на Москов ме накара да прочета още веднъж какво е казал Радев. Там няма абсолютно нищо за стаден имунитет. Но пък има нещо, за което си правят оглушки управляващите- икономическа подкрепа, без заповеди от рода маски горе, маски долу, яснота и последователност, рационалност. Вярно е, че Радев говори и излишни неща и завоалирано, но изопачаването на думите му и тиражираните измишльотини какво казал пречат да се види, че са посочени няколко истински слабости на уоравлението

Kъм статия Москов призова президента и защитниците на стадния имунитет доброволно да се заразят с коронавирус

2020-04-03 12:12:34Опа...изпуснаха се...Ей сега ще се види ние в кой точно век живеем. Защо само безработните? Да слагат лозунг "Да приберем хляба на народа!" И цялото население по 14 дни на полето. Като е толкова добра реколтата, какви ще са заплатите? Защото никой няма да бие път до Великобритания, ако тук получи същата заплата. Хващам се на бас с динозаврите от АЗПБ.

Kъм статия ''Всички регистрирани безработни у нас - на полето за задължителен труд!''

2020-04-03 11:43:16Председателят на Народното събрание се извинява за своето мнение, защото министър-председателят е казал друго...Има ли дъно?

Kъм статия Караянчева се извинява, сбъркала за замразяването на депутатските заплати

2020-04-01 07:57:02Разбрала се с Мутафчийски....кога да има карантина. И какво, ако в момента няма положителни тестове, като не са минали 14 дни??

Kъм статия Депутатът Хасан Адемов е с коронавирус. Ще тестват всички депутати

2020-03-30 23:57:42Както хората са в неплатен, колко му е да си поръчат маски по 9,90. За четиричленно семейство 42.50 лв с доставката. Може, обаче да си ги приспаднат от намалението на сметките за парно. Че иначе е все "дайте да дадем" положението. Предвиждам голяма креативност в изработването на маски в домашни условия.

Kъм статия Носенето на маски става задължително. Ако не носиш - 5000 лв. глоба

2020-03-25 09:51:12Каролев можеше да си седне на задника, но е много тъпо да се арестуват хора. Мерките трябва да са глоба Следващия път по-голяма глоба. Какви са тия кретенски арести?

Kъм статия Владимир Каролев е задържан в Разлог за нарушаване на блокадите

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.