ПРОФИЛ

Рейтинг
5652
точки при гласуване
5

мнение от IP

създаден на 2016-04-20 11:18:35
Всички ваши коментари (1057)
Дата Коментар
Страници
2019-08-09 14:16:33От тези чатове аз разбрах, че Иван Тодоров ще сваля правителството като наема разни хора в екипа си на граждански договори.:) Освен това разбрах, че базата на НАП си е тяхно производство, а сайта им е правен от някой, който във фирмата на Иван Тодоров не уважават особено като специалист. Ако някой иска, може да ги съди за неспазване на договор или за неправомерно предлагане на договори, но всичко това няма нищо общо с тероризъм. А прокурорката с развинтената фантазия какво съчини от това, че някой бил предложил да идат да видят как пръска пред парламента може да стигне и до заговор за държавен преврат. Това ми се вижда по-опасно от търговската политика на Иван Тодоров.

Kъм статия Иван Тодоров: "Ще свалям правителството, хахаха" в новите доказателства на обвинението

2019-08-08 23:37:44Един друг човек например, който скоро ще заеме висок пост (вече ме е страх да казвам имена) показва, че простащината отдавна е завладяла държавата. И не Слави е постигнал това. А и в думите на Огнян Минчев има надменно лепене на етикети, което само по себе си е лош вкус, прилягащ на простаците.

Kъм статия Шефът на шоуто влиза в политиката - простаците имат право на представителство

2019-08-08 23:21:56Аз пък доживях да не съм...

Kъм статия Шефът на шоуто влиза в политиката - простаците имат право на представителство

2019-08-07 22:17:19Уважаеми, biol, позициитe са : - 4 милиона двойни жертви - веднъж - заради изтеклите данни и втори път, защото са дали пари да им ги пазят - един хакер- не публикува данни в интернет и не ги продава, а ги праща на медиите (за някои това е престъпление, за мен е сигнал) Съдът ще определи дали и колко е виновен - един голям престъпник - НАП, на който напоследък съучастник стана прокуратурата като публикува в сайт данните на 2000 съдии.

Kъм статия Защо удариха 'Биволъ'?

2019-08-07 14:29:55Специално за прокурор Евгения Станкова няма медия, която да може да "засегне доброто и име" повече отколкото тя самата се излага. След такова изявление мене ще ме е срам да изляза на улицата, камо ли да работя прокурор. Тя е обида за съдебната система.

Kъм статия Прокуратурата размаха пръст на Сега, Капитал и "определени медии"

2019-08-07 10:19:43Г-жа Михайлова много точно дава да се разберат най-порочните черти на нашата образователна система. А те са насаждането, че начинът да се измерва познанието е някакъв изпит на точно определена единствена съдбоносна дата. Това е нелепо. Тъпо е да се твърди, че при повече дати нямало равнопоставеност. и си противоречи- хем бил не съдбоносен изпит, хем много важен. Би трябвало всъщност да има възможност всеки, когато се чувства подготвен да се яви на тест в рамките на сроковете за записване. Както е по света и както е във висшите училища в България. Иначе се създава стресирани и с отрицателно отношение към познанието 14 годишни деца.

Kъм статия Обединяваме пролетната и великденската ваканция на учениците, за да се работи по-ефективно

2019-08-05 11:00:53Ами явно Иван Гешев го влече както политиката, така и медийните изяви, но е добре да проверява значението на думите. "Демонизиране" !? Отделен въпрос е крайно лошият вкус човек с огромна репресивна власт да се изявява по този начин в публичното пространство.

Kъм статия Иван Гешев: Няма да допуснем демонизиране на магистрати

2019-08-04 10:32:35Това може да мине за пред хора, които не четат..не е измислен скандал, че една тераса ту е негова, ту не е, каквото и да казва. А що се отнася до НАП, при положение, че човек с един Опел се събужда с милиони чисти доходи по добре да не се позовава на това.

Kъм статия Пламен Георгиев: Не подадох оставка като председател на КПКОНПИ заради заплахите за живота ми

2019-08-02 15:51:00Понеже прокуратурата ни направи участници в това шоу, ние от публиката можем да се обаждаме, като двамата старци в мъпетшоу. Та: първо по bTV Спиридонов ни казва, че знае кой е поръчителят отвън. По-късно по NovaTV ни казва, че "според прокуратурата има достатъчно данни, но това е въпрос на доказване" и под формата на монолог казва на "момчето", че може да стане свидетел. Чакаме следващото действие на пиесата, но очаквам (въпрос на доказване:), че вместо оставката на Отпускарката, ще получим разследване на журналисти.....

Kъм статия Хакерът Кристиян Бойков можело да стане свидетел на обвинението

2019-08-02 13:28:29С така работещи институции държавата трябва да вземе заем за изплащане на обезщетенията в Страсбург.

Kъм статия Шефът на ГДБОП: Знаем кой е поръчителят на ТАД груп за хакерската атака срещу НАП

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.