ПРОФИЛ

Рейтинг
6187
точки при гласуване
6

мнение от IP

създаден на 2016-04-20 11:18:35
Всички ваши коментари (1198)
Дата Коментар
Страници
2020-05-24 17:38:38Тия са луди, бе! Единият; "Това е грешка, но поемам политическата отговорност?!?!? Другият: "Не може само една партия да носи отговорност за политическата лудост, в която и наши партньори често изпадат"!?!? Егати и управлението...Това да не им е семейството, да си грешат както намерят за добре.

Kъм статия Премиерът: Горанов е прав, че не трябва да се пипа ДДС. Поемам политическата отговорност

2020-05-22 15:14:50А това, което аз си мисля, е от какъв зор се влачат с тоя джип нагоре надолу Борисов и министри и хабят гориво. Освен това си мисля, че Горанов няма дори капчица достойнство да каже, че е Vladi Goranov. Хем нямало проблем да си пише с Божков, хем не си признава, че го е правил. А кой на кого е стъпил на шията ние си знаем и без да маат гащи с тая джипка из Републиката било като шофьори, било като пътници.

Kъм статия Борисов към Горанов: Като ни гледа професорът Гечев, си вика Борисов е станал шофьор на Горанов (видео)

2020-05-22 09:57:25Е, ние чакаме още човека с релсата от моста.. А иначе "в правосъдната система винаги има казус, който може да ескалира до оставка" можем да включим в златната книга с бисери на министъра.

Kъм статия Кирилов: Няма да подам оставка сега, но след половин час може по друг казус

2020-05-21 12:14:50Уау, каква принципност! А какво ще кажат за есемеса от бившия ВСС към Борисов? За отказа на предишния ВСС да разгледа "Цумгейт"? Клипчето в "символа" на съдебната система няма как да навреди на имиджа, създаден от тези магистрати.

Kъм статия Магистрати, които преди време избраха Лозан Панов, сега искат оставката му

2020-05-18 12:39:18Ааа...разбрах. Домусчиев ще съпортва бизнеса на Божков в комисията, за да спазва закона. Като какъв и как???

Kъм статия Домусчиев: Видно е, че в бизнеса спазвам етиката. Бизнесът на Божков е невъзможен без реклама

2020-05-18 10:03:52Това последното "Пълен съпорт в ДКХ с цел урегулиране бизнеса и спазване законите на РБ." какво би трябвало да значи? а) ДКХ не спазва законите. б)ДКХ не е независима. в) и двете

Kъм статия Божков публикува паметна записка - с Домусчиев договарят 20 млн. за Нова тв

2020-05-18 08:31:16Вярно е, че Бенатова можеше да бъде по-рационална в конструиране на иначе важните въпроси, но пък д-р Мутафчийски можеше чисто и просто да изясни пропуските, причините и идеите как да не стават. Можеше да каже какво не зависи от него и чия отговорност е и т.н. Вместо това, той с рогата напред ни обясняваше как системата се справила чудесно. А сигнали, че хората се лутат в нея имаше и това, че той си е вършил работата не значи, че системата няма пропуски.

Kъм статия Пълният запис на интервюто на Миролюба Бенатова с Венцислав Мутафчийски (видео)

2020-05-16 13:29:47А, защо да не си говорят...След "ценни указания" към "девойката" на заседание на комисията по хазарта на следващия ден се разширява лиценза на Божков и т.н. На Сашо се казва "да не смесва нещата". Обаче иначе Горанов НИЩО не знае за таксите. Основно правило за общуване на министър с бизнесмен: с всеки, който не е обвиняем към момента за неща, за които министърът отговаря, може да се общува по този начин. В момента, в който стане обвиняем за същите тези неща, министърът просто спира да си пише есемеси...и всичко е тип-топ.

Kъм статия Борисов: Надявам се около 24 май градините да заработят

2020-05-16 12:46:33Ако нямаше информация, че говори Гешев, щях да помисля, че говори Пеевски. Защо да чете Гешев есемеси? Той си има списък с врагове и списък с недосегаеми.

Kъм статия Иван Гешев за разговорите на Горанов и Божков: Не си причиних това да чета тези есемеси

2020-05-15 19:25:14Данчо Ментата: "Имаме обща идеология с ГЕРБ. Можем да сме в коалиция. Сега сме опозиция." Кеф ти коалиция, кеф ти опозиция, както дойде....Гаврят се с нас всички.

Kъм статия Йордан Цонев, ДПС: С ГЕРБ имаме обща идеология, не виждам проблем за коалиция

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.