ПРОФИЛ

Рейтинг
5511
точки при гласуване
5

мнение от IP

създаден на 2016-04-20 11:18:35
Всички ваши коментари (1011)
Дата Коментар
Страници
2019-08-15 15:06:26Ама не може така да разваляте стройната хипотеза на прокуратурата. Те полагат толкова усилия да я докажат, след като я съчиниха. Пръскачки чак включиха. Гешев ще бъде новият главен режисьор, а искате да му провалите творческите планове.

Kъм статия Ново доказателство по аферата НАПleaks: ИТ специалист се хвали, че хакнал НАП. Но той не е Кристиян Бойков

2019-08-15 10:04:01В случая по-лошото от това, че Пламен Георгиев ще е на терасата във Валенсия е това, че институции няма. За да си направи Бойко Борисов това имиджово сепуко, явно има нещо по страшно от излагацията с това назначение.

Kъм статия БСП: Кой се подигра с хора и институции за Пламен Георгиев? Само Борисов може

2019-08-14 15:16:33Какво ли знае!?...

Kъм статия МС назначи бившия шеф на КПКОНПИ Пламен Георгиев за консул във Валенсия на тайно заседание

2019-08-10 23:07:32Когато го наричат бухалка е етикет от злоба, а когато той нарича някого терорист или десен екстремист е какво? Иначе е готов за долнопробен политик - питат го за едно, той се хвали в отговор с друго. Но това поведение е недопустимо за прокурор, камо ли за главен.

Kъм статия Нямало проблем в разгласяването на уликите по делото НАПлийкс: Иван Гешев

2019-08-09 14:16:33От тези чатове аз разбрах, че Иван Тодоров ще сваля правителството като наема разни хора в екипа си на граждански договори.:) Освен това разбрах, че базата на НАП си е тяхно производство, а сайта им е правен от някой, който във фирмата на Иван Тодоров не уважават особено като специалист. Ако някой иска, може да ги съди за неспазване на договор или за неправомерно предлагане на договори, но всичко това няма нищо общо с тероризъм. А прокурорката с развинтената фантазия какво съчини от това, че някой бил предложил да идат да видят как пръска пред парламента може да стигне и до заговор за държавен преврат. Това ми се вижда по-опасно от търговската политика на Иван Тодоров.

Kъм статия Иван Тодоров: "Ще свалям правителството, хахаха" в новите доказателства на обвинението

2019-08-08 23:37:44Един друг човек например, който скоро ще заеме висок пост (вече ме е страх да казвам имена) показва, че простащината отдавна е завладяла държавата. И не Слави е постигнал това. А и в думите на Огнян Минчев има надменно лепене на етикети, което само по себе си е лош вкус, прилягащ на простаците.

Kъм статия Шефът на шоуто влиза в политиката - простаците имат право на представителство

2019-08-08 23:21:56Аз пък доживях да не съм...

Kъм статия Шефът на шоуто влиза в политиката - простаците имат право на представителство

2019-08-07 22:17:19Уважаеми, biol, позициитe са : - 4 милиона двойни жертви - веднъж - заради изтеклите данни и втори път, защото са дали пари да им ги пазят - един хакер- не публикува данни в интернет и не ги продава, а ги праща на медиите (за някои това е престъпление, за мен е сигнал) Съдът ще определи дали и колко е виновен - един голям престъпник - НАП, на който напоследък съучастник стана прокуратурата като публикува в сайт данните на 2000 съдии.

Kъм статия Защо удариха 'Биволъ'?

2019-08-07 14:29:55Специално за прокурор Евгения Станкова няма медия, която да може да "засегне доброто и име" повече отколкото тя самата се излага. След такова изявление мене ще ме е срам да изляза на улицата, камо ли да работя прокурор. Тя е обида за съдебната система.

Kъм статия Прокуратурата размаха пръст на Сега, Капитал и "определени медии"

2019-08-07 10:19:43Г-жа Михайлова много точно дава да се разберат най-порочните черти на нашата образователна система. А те са насаждането, че начинът да се измерва познанието е някакъв изпит на точно определена единствена съдбоносна дата. Това е нелепо. Тъпо е да се твърди, че при повече дати нямало равнопоставеност. и си противоречи- хем бил не съдбоносен изпит, хем много важен. Би трябвало всъщност да има възможност всеки, когато се чувства подготвен да се яви на тест в рамките на сроковете за записване. Както е по света и както е във висшите училища в България. Иначе се създава стресирани и с отрицателно отношение към познанието 14 годишни деца.

Kъм статия Обединяваме пролетната и великденската ваканция на учениците, за да се работи по-ефективно

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.