ПРОФИЛ

Рейтинг
17439
точки при гласуване
10

мнение от IP

създаден на 2016-04-20 11:18:35
Всички ваши коментари (1490)
Дата Коментар
Страници
2023-05-29 21:45:27 Интерпретациите на тези записи достигнаха невероятни висини. Ала -бала е неподходящ израз, но смисълът беше, че са получили подкрепа на първите изборите и от хора, имащи доверие на Радев и че сега при 40% гласували, спрямо всички с право на глас, са 10%. Съвсем трезва равносметка. Направена на партийно заседание. А Нинова има под 5%....всяко зло за добро. Хората няма да променят желанието да живеят в нормална държава, ако не сега все ще стане. Но такива като Нинова и Борисов са пътници.

Kъм статия Нинова към Радев: Не можете да бъдете морален съдник

2023-05-29 21:17:45Типичен пример. "Виж първо гредата в своето око". Говорят светците от ГЕРБ, начело с безгрешния си лидер, на когото някой му пъха пачки в чекмеджето насила, за да го очернят.

Kъм статия И от ГЕРБ поискаха ПП-ДБ да върне мандата неизпълнен

2023-05-29 17:29:44Абе, къде видя Радев "вмешателство в изборите чрез МВР"! То бива свободни съчинения по тези записи, ама пък чак и президентът да се включи! Беше казано, че искат да се проведат честни избори.

Kъм статия Според Радев връчването на мандат на ПП-ДБ е ''нецелесъобразно''. Не проведе среща с Денков

2023-05-29 13:39:12Всякакви изплуваха отвсякъде. Всички много добре знаят, че смисълът на казаното от Асен Василев няма нищо общо с техните фантасмагории. Ама пък защо да не се погаврят малко, сега им е паднало. Само че отвращават.

Kъм статия Партията на Стефан Янев иска КСНС без лидерите на ПП и Бойко Борисов

2023-05-29 13:14:53И като тръгна един страх за живота по българските земи...Всеки нечистоплътен льольо - заплашен. Помните ли каква епидемия от "заплашени" имаше, когато фалира КТБ? Банкери щели да убиват Пеевски. По едно време пък Доган щеше да убива Борисов...И какво - всичките живи, здрави и богати, а данъкоплатците на този масраф дават фира...ден след ден.

Kъм статия Прокуратурата разследва депутат за заплахи срещу Радостин Василев

2023-05-29 12:57:27Кой ще понесе отговорността за назначаването на Гешев за главен прокурор? Сега всички ще си мишкуват из съдбната власт, а пораженията, които нанесе, ще ги плащаме ние, а не тези, които го избраха.

Kъм статия Гешев пита КС може ли съдебен съвет с изтекъл мандат да го освободи

2023-05-29 12:23:46"Заплашваните" станаха на брой колкото една парламентарна група. Могат да си спретнат партия.

Kъм статия Прокуратурата разследва депутат за заплахи срещу Радостин Василев

2023-05-28 14:05:43Разлика между това Габриел да е премиер сега и да си беше направила ГЕРБ правителство с първия мандат няма. Интересно как може да има еднакво приемливи "експерти". Явно "ротиращите се" различно си представят нещата. ГЕРБ иска всичко да си е както при тяхното управление 12 г. Борисов вече е полуизпран още сега, не може да му се отрече, че си се грижи за себе си: Прекратено е делото за пачките и кюлчетата , някой се е обаждал на прокурора да прекрати "до петък" делото за Барселонагейт, Гешев е казал, че се навива на оставка. Борисов му отговаря с усмивчица....И юруш на Шенген и еврозоната. Борисов вече се вижда чистичък евроатлантик. Ще ходи да целува евролидери докато ги ....с 200. А ние - Терминал 2.

Kъм статия Деница Сачева: ДБ стои отстрани и мълчи като мъдрец, искаме да чуем обща позиция на парламентарната им група

2023-05-28 12:31:05danvan, мисля, че идея има (Борисов с идеи ли управляваше?). Обаче се сблъсква със стената на бетонираната корупция, манталитета, недоверието, страховете и не знаят още как да я преодолеят. Малко се хвърлят с главата напред и сигурно ще си я строшат. Ама пък отстрани само зяпачи....Как да стане?

Kъм статия Иван Костов за ПП: Груба политическа грешка, трябва експертно правителство

2023-05-28 12:15:08Прави ми впечатление, че никой от анализиращите не опровергава манипулациите по записа (какво искал да каже автора). Чудех се къде са казали, че ще сменят 500 директори на училища и го слушах пак. Става дума за 500 КОНКУРСА в МОН. Това, че всички казват, че политиците така си говорили, ама в частни разговори, не ми се струва по-красиво. Не трябвало публично, не можело? Защо? Не трябва ли избирателите да взимат информиран избор? Ние на сладки приказки пред камера сме се наслушали. Захаросване на кражби, далавери... Защо според вас Доган има Сараи и ТЕЦ, Борисов -пачки и кюлчета, Пеевски в САЩ явно знаят какво? Заради "политкоректно" говорене на електората. Поне разбрах от този запис, че никой от тези хора не иска да се храни с политика и да краде. Пак е стъпка напред.

Kъм статия Иван Костов за ПП: Груба политическа грешка, трябва експертно правителство

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.