ПРОФИЛ

Рейтинг
6158
точки при гласуване
6

мнение от IP

създаден на 2016-04-20 11:18:35
Всички ваши коментари (1194)
Дата Коментар
Страници
2020-05-30 12:32:22Уау, изхвърлям автобиографиите на Пеевски, Борисов и Доган и програмата за хакване на пръскачките.....

Kъм статия 10 обвиняеми за схемата с боклука, прокуратурата свърза случая с Божков (допълнена)

2020-05-28 11:22:53В случаен разговор Велков разбрал, че Цветанов прави замяна. Имал нужда от по-голям апартамент и затова купил ДВАТА!. И нито дума за цената....За какво хаби прокуратурата обществени средства - за да напише в постановление смешката, разказана ни още тогава от Цветанов???

Kъм статия Прокуратурата оневини Цветан Цветанов за 'Апартаментгейт'

2020-05-27 21:00:43"Ние не осъществяваме комуникация под формата на мониторинг":):). Мониторинг - наблюдение, анализ и оценка на дадено явление. Та как така твърдят, че трябва да "има постоянни и енергични усилия", без да са ни наблюдавали и анализирали??

Kъм статия Данаил Кирилов: Нямаме финалното решение на ЕК за отмяна на мониторинга

2020-05-27 20:50:53Това вече се превръща във фарс, за който ние ще платим. Гешев от джоба си няма да извади пари за обезщетения, но може ли поне да разчитаме #Кой да дари някой лев.....

Kъм статия Темида обвини Божков в още 7 престъпления, сред тях и подбудителство към убийството на Й. Д., М. В., А. П. и Б. С.

2020-05-27 12:19:42Добре е да се чуе цялото интервю, за да се види колко трудно мъчително и само заради упоритостта на Хекимян да пита 5 пъти дали се е молила на Борисов да стане омбудсман, тя каза най-накрая: "Не съм се молила на Борисов. Разговаряла съм с него, с Цветанов... (изброява и други). Мая Манолова си е Мая Манолова....за помнещите, които явно не са много. Каза също, че може да е грешала, но била открита. Обаче не каза, че лъжеше с пълно съзнание от трибуната на парламента, че протестите са платени и какво ли не. ДРУГО ни трябва, хора. Тия "борци" ги знаем....(уважавам хората, които протестират, но Манолова им е излишна и опорачава протестите дори само с присъствието си).

Kъм статия Моята амбиция е народният гняв да се излее в урните

2020-05-24 17:42:16Като го слушам Симеонов, ще броя оставащите дни до изборите с надеждата да изчезне най-сетне.

Kъм статия ''След Божков идва времето на Валентин Златев''

2020-05-24 17:38:38Тия са луди, бе! Единият; "Това е грешка, но поемам политическата отговорност?!?!? Другият: "Не може само една партия да носи отговорност за политическата лудост, в която и наши партньори често изпадат"!?!? Егати и управлението...Това да не им е семейството, да си грешат както намерят за добре.

Kъм статия Премиерът: Горанов е прав, че не трябва да се пипа ДДС. Поемам политическата отговорност

2020-05-22 15:14:50А това, което аз си мисля, е от какъв зор се влачат с тоя джип нагоре надолу Борисов и министри и хабят гориво. Освен това си мисля, че Горанов няма дори капчица достойнство да каже, че е Vladi Goranov. Хем нямало проблем да си пише с Божков, хем не си признава, че го е правил. А кой на кого е стъпил на шията ние си знаем и без да маат гащи с тая джипка из Републиката било като шофьори, било като пътници.

Kъм статия Борисов към Горанов: Като ни гледа професорът Гечев, си вика Борисов е станал шофьор на Горанов (видео)

2020-05-22 09:57:25Е, ние чакаме още човека с релсата от моста.. А иначе "в правосъдната система винаги има казус, който може да ескалира до оставка" можем да включим в златната книга с бисери на министъра.

Kъм статия Кирилов: Няма да подам оставка сега, но след половин час може по друг казус

2020-05-21 12:14:50Уау, каква принципност! А какво ще кажат за есемеса от бившия ВСС към Борисов? За отказа на предишния ВСС да разгледа "Цумгейт"? Клипчето в "символа" на съдебната система няма как да навреди на имиджа, създаден от тези магистрати.

Kъм статия Магистрати, които преди време избраха Лозан Панов, сега искат оставката му

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.