ПРОФИЛ

Рейтинг
5645
точки при гласуване
5

мнение от IP

създаден на 2016-04-20 11:18:35
Всички ваши коментари (1055)
Дата Коментар
Страници
2019-10-10 11:09:13Пише жалба за терасата до съда (което значи че счита, че е прав или значи, че счита че има свои съдии??), но я събаря по заповед на премиера. Еми няма такава държава.

Kъм статия Пламен Георгиев събаря барбекюто

2019-10-09 10:55:07Борисов вместо да се чуди, да си даде сметка колко се вярва на институциите.

Kъм статия Борисов: Как може да се говори, че норвежците са дали пари да изнасяме деца

2019-10-09 10:50:59Знам испански на нивото на Пламен Георгиев. Дипломатическо образование и опит явно не ми трябва. Обаче! Нямам барбекю. За да го съборя. За да не питат премиера и за да ме прати далеч. Пламен Георгиев трябва да е благодарен на своето барбекю...

Kъм статия Струва ли си да бутнеш барбекю, за да идеш консул във Валенсия?

2019-10-08 14:28:49И по какво точно началото на партията на Трифонов се различава от началото на партията ГЕРБ, НДСВ и т.н. Пък такова ругане на евентуално бъдещия електорат, който би гласувал за него, нямаше. Даже напротив....Опасно е, да. Ама опасното е, че може да се борят за парламента всякакви. Но пък я вижте кой е там сега?? Не ви ли е стах и сега....

Kъм статия Кой и защо би гласувал за Слави

2019-10-08 14:11:25Да се лепнеш за IT и да се фукаш, че имало високи заплати в България. Смешно...и жалко. "До 2023 г. в центъра ще работят над 500 високо квалифицирани инженери". За софтуерните инженери не се тревожа и аз. Ама в България живеят 7 милиона души. Все още....

Kъм статия Борисов: Емигрантите се връщат, заплатите са високи, има такава държава

2019-10-08 14:01:23Борисов е изграден демагог. Не знам какъв е смисълът да има интервю с него. Аз не чух отговор на нито един въпрос. Държавата - като футболен отбор. Пацо играел добре. Малко сбъркал, ама свършил бил работа (нито дума, че лъже като....). "Ние на здравеопазването сме дали пари. Да си ги разпределят" (нито дума кое куца в системата). Някой плаши ромите, че ще им вземат децата, пък преди бил плашел с Истанбулската конвенция (нито дума, че е в коалиция с плашещите). Махал всички облажили се (нито дума, че така е организирана партията - клиентелски и , че за когото не се разбере публично, не се пипа). Прокурорите си избирали главния прокурор (и нито дума, че във ВСС 11 души се избират от парламента) и т.н. и т.н. ....10 години. Но Борисов е наш образ и подобие, затова ще стои докато сам си иде.

Kъм статия Борисов за партията на Слави: Човешката глупост е безкрайна

2019-10-04 12:07:54Това щеше да е смешно, ако не беше жалко. Никой не е карал ДБГ да подкрепя Манолова, която няма как да се преобрази на независим кандидат, колкото и да и се иска. И сега е комично да я бранят от подкрепата на БСП - ами, че тя беше виден кадър в нея и и ако не беше станала омбудсман, щеше да се кандидатира за председател на БСП. Като нямат принципи да си сърбат попарата.

Kъм статия ДБГ: БСП да спре посегателствата към кампанията на Мая Манолова

2019-10-02 11:02:29@бесзпартийна, 30 години по-малкото зло, според който както го разбира, не ни доведе до нищо добро. Няма да гласувам на втория тур, ако се наложи да избирам между Фандъкова и Манолова. Това би разбило ценностната ми система. В този случай ми е все едно коя от двете ще е кмет.

Kъм статия До урните - със сърце и изстуден от страсти разум

2019-09-30 23:53:33Това г-н Дайнов е обидно. Да не гласуваш за Манолова е запалянковщина? При никакви обстоятелства няма да гласувам за човек, който официално е лъгал от обществената позиция, на която е. Програмите били еднакви?? В програмата на Фандъкова не е пишело, че "Графа" ще изглежда така, пък на...Пеевски също има чудесни идеи. Да строим детски градини. Защо пък да не гласувам за него?...Да не говорим за лошия вкус да твърдите, че някой няма да иде на балотаж. Ами тогава защо се кандидатира?

Kъм статия До урните - със сърце и изстуден от страсти разум

2019-09-28 09:57:47Това е школата, която са завършили Пламен Георгиев, Цветанов, Гешев, Пеевски и много други. Школата "Лъжи докрай, кой може да те спре?" Само че падението стига дъното. Това е то да си плюеш на достойнството.

Kъм статия Главанакът е главоч, главочът е риба

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.