ПРОФИЛ

Рейтинг
938
точки при гласуване
1

OtSofia

създаден на 2019-04-17 16:34:50
Всички ваши коментари (210)
Дата Коментар
Страници
2020-07-12 14:32:42Едно е ясно - докато Георги Гергов, руски гражданин и руски консул е там, доверие в БСП е невъзможно. Този негодник щеше да настани подземен гараж за 800 коли в центъра на София, т.е. центъра на Сердика, върху южната крепостна стена на града на траките отпреди 3000 години! Добре че беше американският посланик Уорлик и посланиците на много европейски страни, да спасят подготвените за изгребване запазени антични квартали, макар и наранени. Този негодник държи заграбеният с машинации ЦУМ практически празен, напук на надеждата на софиянци и на всички българи там да се разположи Националният исторически музей, в пряка връзка с античния и древният пръв град на това място! С този свой активист БСП отива направо в кошчето за боклук на историята, като вече под влияние на Гергов и герговци много бързо е започнала да се смалява до размерите на кошчето.

Kъм статия Корнелия Нинова: Днес пленум няма. Има сбирка по интереси

2020-07-11 16:45:42По изключение отговарям: Одобрявам българския цветист език. Той е ненадминат. Не одобрявам сквернословията, за нищо на света. Но знам, че те хиляди години обслужват гранични състояния на обществото, искаме ли това, или - не. Само че, поради тази причина, сквернословията са табуирани, т.нар. обредни тайнства, и не излизат извън тесен кръг посветени. Проблемът на нашето общество е, че куцо и сакато, особено медиите, ги подзема и започва да ги използва вулгарно и за обида на всички нас, които сме длъжни да ги слушаме или да понасяме непрекъснато да ни ги напомнят, вкл. @мнение от IP. Дръжте си езиците, да му се не види!!!

Kъм статия Радев: Изходът е един - оставка на правителството и главния прокурор (видео)

2020-07-11 16:20:49Този човек се изказва на един трудно достижим дървен език. Образец от времената на застоя. Както казваше един ссср парт. и държ. рък.:Застой, да! Но как хубаво се живееше! (перифразирам). И на нашия му харесва. Затова, което казва днес, е лишено от значение. А винаги като чуя и/или прочета излинялото "широко затворени очи", ще знам, че това си е чиста диагноза "Липса": на първите седем години, когато трябва да се научим на добро възпитание, на вторите седем, когато трябва да се научим да се учим цял живот, на третите седем, когато трябва да се научим да се съмняваме в себе си, на четвъртите седем, когато трябва да се научим да поемаме подадена ръка, независимо какво казва егото ни ... а то в случая е гигантско. Така че: без добро възпитание, без желание за учене, без капка съмнение в собствената правота, без благородство. Този не може да е истински войн на България. Той е изтъкан от уставна фразеология, лош превод от руски, и тук-таме американизми. Не ни върши работа. Фалшивка.

Kъм статия Радев: Изходът е един - оставка на правителството и главния прокурор (видео)

2020-07-10 00:46:35"Мутри, вън!"? Леле! Щели да си върнат държавата? Кои сте тия "ние"? Искате българската държава за вас - руската агентура, продавачите на националната ни сигурност, глупаците с нескрита суетна усмивка, че Русия ще падне по гръб, като ги види заобиколени от "поддръжници"? Спомних си как преди 30 години мултигрупските началници се биеха в гърдите под път и над път: "Да им вземем икономическата власт!" Каква загуба на време.

Kъм статия Радев излезе пред протеста: ''Не'' на страха. Ще си върнем България. Мутри - вън! (снимки и видео)

2020-07-08 23:44:03Бог да го прости Теофан Сокеров. Ако можеше да обърнем гръб на изписването на Патриаршеската черква на Царевец и никога повече да не си спомняме за стенописването ѝ, щеше да е най-добре.

Kъм статия Художествената галерия в Ловеч вече носи името на проф. Теофан Сокеров

2020-07-02 16:32:41"Имотът е собственост на НКЖИ, условието да ни бъде предоставен от транспортното министерство е да има приет устройствен план, обясни Фандъкова." Какво значи "предоставено" : подарено, дадено право на строеж, бартер,"айде, от нас да мине", възмездно, безвъзмездно (т.е. невъзможно по закон). Кой ще прави ПУП? Ами конкурс за идеи ще има ли? Кога - преди или след изборите? Какво значи "линеен парк"?(Като зелената кал/прах около Руски паметник, ли?) Какво стана с градската железница също като във Варна и Бургас? Нали беше най-доброто решение, за което са предвидени европейски средства? Какво става със скоростния трамвай и нормалното му междурелсие? Ако подчинените на Фандъкова са решили по този начин да печелят избори, значи са си изгубили ума. В присъствието на многобройното софийско население, отдавна подозиращо, че това ще се случи. Посред пандемия. И засега - последно. Колко струва ангажирането на спортната зала за клакьори на предложенията днес?

Kъм статия Над 3 км велоалея и линеен парк от Изгрев до Слатина, ще строят и детска градина сред зеленината

2020-07-01 17:55:26Оставам с впечатление, че само учениците са виновни за недоброто представяне след VII клас. Ами учителите? Ами родителите? Ами учебниците?

Kъм статия За 47% от седмокласниците Ботевите думи от ''На прощаване'' са напълно неразбираеми

2020-06-30 10:54:17Първо, милиция вече няма, ако някой не е узнал. Второ, на този грозен белег на окупатори на нашето отечество не му е мястото там - да размахва шпагини над главите на българчетата, на техните майки, бащи и прадеди! Трето, не може да се пребрегне знаменателния факт, че който е тържествувал и окупирал българите, в един момент просто престава да съществува! Така че това нещо отдавна се превърна в отрицание само на себе си. Въпрос на време е тази хилядолетна божа правда да се осъзнае от идолопоклонниците на изтлял култ. Четвърто. А кофите за боклук, изригващи огън, не са най-лошото наоколо. Нека се вгледаме в короните на столетните прекрасни дървета-често те са "украсени" с висящи на връзките си стари маратонки-сигурен знак, че там се продава наркотик. Да се разровим в тревата-спринцовки, презервативи и пр. нетърпими за София знаци, че в градината се събират отрепките. Пето. Всичко това-на фона на трясъка на метал под натиска на дъски на колелета. Чудничко. Пък после- защо горят кофите.

Kъм статия Паметникът на Съветската армия в пламъци? Не, само кофа е (снимки)

2020-06-28 17:10:48От българската обществена гледна точка, тези събития изглеждат така: двама от обвиняемите са тук, за да защитят действията си и въпреки несъмнените неприятности избират да отговарят на обвинението лице в лице пред българския съд; третият обвиняем е на видео, на живо наистина, но не прави мъжкия избор на първите двама. Това ме кара да си припомня, че този човек, който ехидно разнасяше постна пица из държавните институции, след своето министерстване се скри в чужбина от страх пред "българската" - знам ли?, несправедливост и непредвидима заплаха според него, но никак не се уплаши от руската чудовищна корупция и набързо бе назначен на важен руски академичен пост, приемайки да живее без страх в онази действителност, която всъщност беше вероятно спасителна за него. Жалка работа? Да, жалка работа.

Kъм статия Прокопиев, Дянков и Трайков са невинни по делото за ЕVN

2020-06-21 15:30:31Този човек е кристално ясен пример за порочната невинност! Като всички, готови да продадат непродаваемото, безценното - почтеността. Става за фигура в учебник.

Kъм статия Бобоков проговори за Борисов, Божков, президентския съветник и италианския боклук

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.