ПРОФИЛ

Рейтинг
1943
точки при гласуване
1

OtSofia

създаден на 2019-04-17 16:34:50
Всички ваши коментари (287)
Дата Коментар
Страници
2020-10-22 00:20:30Със съжаление отбелязвам, че БНР продължава явно и скрито да разпространява политиката на Русия като единствено меродавно мнение за събитията у нас, на Балканския полуостров и по света. Няма да се впускам в примери, отвратително е. Другата необезпокоявана тенденция е леволибералната теза за културните и обществените отношения. И тук примерите само ще влошат желанието за истинска дискусия, дребнавото веднага излиза на преден план, това също е отвратително. Новият директор, както и всички предишни, нищо не промени. По бай-тошово време си беше обществена тайна, че Хоризонт е руско гнездо, прикривайки се зад прогресивни идеи. Днес вече е ясно, че прогресивно=ляво=отродително. Смелете това, господа-другари. И не смейте повече да крещите, че българското е едни потури, туршийки, домашно вино и ракия, калени грънци и кавал свири на поляна, а после да се заливате от смях и подигравки.

Kъм статия Шефът на БНР подаде оставка, призова и министър Банов да си ходи

2020-10-18 16:06:24Никой ли няма да се сети за трагичния живот и кончина на една британска принцеса, която, за да се ожени за принца, трябваше да изтърпи комисия да установи нейната девственост? Никой ли няма да се сети, че ако обществото се намеси рязко в интимната сфера на личния живот, особено на дете, ще причини най-голямата вреда на бъдещия зрял човек, който ще позволява по-късно всяка друга намеса? Никой ли няма да се сети, че ако някой трябва да обясни тези интимни реалности, това са само и единствено родителите - там трябва да се съсредоточи вниманието и просветата, и пак - супер деликатно. Учете родителите. Сега. Но, ако сте като д-р незнамкоя горе, няма да се справите. Затова почнете от себе си, без да шумите срещу заплащане.

Kъм статия Д-р Радосвета Стаменкова: По-добре сексуално образование отколкото самообразоване с порно

2020-10-18 13:46:17Браво на горубленци. Така се протестира-конкретно. Това е и пътят към така желаните народни референдуми за по-честно и по-експертно изграждане на държавата. Единственото смущаващо и будещо съмнения за някаква задкулисна интрига е, че организаторите ни заплашват да се включат във вече умрелия и загубил всякакво доверие протест на пл. "Независимост". А, защо този протест е безнадеждно умрял? Заедно с доверието към него и неговите промотъри? Ами - отровата в крайна сметка го уби. Участието на компрометирана комунистка в него и представена чрез лъжа на уличната аудитория затвори капака на собствения им съндък. Горубленци, бягайте от подобни връзки с престъпността.

Kъм статия Жители на Горубляне готвят блокада на Цариградско

2020-10-16 12:28:15 @ Hissarion Дали случайно избра новогръцка конотация за ника? Не мисля. Дали случайно си служиш със заблуждаваща уж ирония? Не мисля. Дали несъществуващия за българите от всички хилядолетия "Тангра", уж прикритото сравнение с Дочоолу, заблуждаващите внушения за неадекватност на българската история са случайни попадения? Не мисля. Мисля ли, че инкасираш звонк (или държавна хартия) за всяка дума срещу българите и България, вкл. срещу наречения от теб ехидно Дичоолу? Мисля, естествено. Аре - къш, немаш место у София, бегай в Атина-Белград-Москва.

Kъм статия Остава сега да махнем Кирил и Методий, защото никога не са стъпвали в България

2020-10-15 12:33:41Браво на Вигенин.

Kъм статия Вигенин обяви, че Марешки има особен интерес към еднополовата любов, предложи трампа на Караянчева

2020-10-14 23:30:40Кой - Църхо и Страхота ли не били стъпвали в България? Този на снимката с школските си знания (няма лошо, стига да не бяха вчесаните проруски, прогръцки и просръбски лъжи и глупотевини от онуй време, с които е пълна главата му) откъде научи това? И никога ли не е чувал, че българите пристъпиха към Кирил и Методий? Още тогава.

Kъм статия Остава сега да махнем Кирил и Методий, защото никога не са стъпвали в България

2020-10-12 12:38:42иванкостовата отрова по змийски "разцепи езика" на поредния наивник. А разцепването тормози и вкарва в тупик политическия живот на българите 31 години вече. От тази отрова, несъмнено, боледуват всички, не само разпокъсаните малки бивши демократични партийки. Който каквото сам си направи ... и прочия.

Kъм статия Христо Иванов: Коалиция с ГЕРБ няма да има със или без Борисов

2020-10-09 21:04:48И този хвана вълната! "Black resolution matters " - това е последният писък. Или последната сламка за излизане от черната кал.

Kъм статия Радан Кънев: Постигнахме целта си. Резолюцията е успех за българските граждани

2020-10-08 17:03:04Нека нашите български "умници" чуят Хавел и да престанат, опиянени от възхита пред тази принизяваща ни лъжлива метафора, да ни представят пред света като кръстопът и като мост за уж безбройните народи и войски, минавали оттук от и във всички световни посоки или останали тук като наши съседи. Нека да няма вече българи, които без срам пред майките, бащите и дедите си да тръбят, че всеки си бил оставил на нашата земя собствената ДНК, та сме били смесени(?!). Нека противобългарски глашатаи спрат пробутването на внушения, вкл. и в българските училища, че всеки минаващ е изтривал цялото ни минало и култура, намерени намясто, както и че било имало празни места в историята на нашите земи, та българи и българско били изпразнени от съдържание. А това си е най-чиста проба глупост и лъжа, угодна някому. Поредното токсично злобно и мразещо българите послание.

Kъм статия В София вече ще има площад 'Вацлав Хавел'

2020-10-08 16:58:25Отлично решение. Нещата, които Вацлав Хавел каза и/или постигна, важат и за нас, българите, за България като цяло.Например: Още в началото на 90-те на XX в. мнозина в Чехия се надпреварваха да обясняват как Чехия била мостът, който ще свърже Източна и Западна Европа. Тогава Хавел остро се възпротиви на определенията "мост" и "кръстопът на народите" и още по-остро опроверга заслеплението на някои да се радват на това: "Най-страшните битки и войни се водят заради мостовете"-каза той, "на мостовете се срещат чужди армии. Да си мост означава, че никой не се съобразява с теб и всеки може да си послужи с теб и после да те разруши." Като прочетем "Вацлав Хавел" на табелата на площада, дано си помислим и за това.

Kъм статия В София вече ще има площад 'Вацлав Хавел'

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.