ПРОФИЛ

Рейтинг
915
точки при гласуване
1

OtSofia

създаден на 2019-04-17 16:34:50
Всички ваши коментари (114)
Дата Коментар
Страници
2020-01-25 23:11:50И ако родителите не позволят някой да им се намесва в образованието (каквото и да се крие под това) на децата от 0 до 5 (Леле!) годишна възраст, тогава какво? И да не вземете сега да ме кандърдисвате, че ставало дума за децата на социалнослабите родители. Трябва да се образоват родителите на тези деца, а не - под благовидната формула "образование за децата от 0-5 години" да се плаща на външни институции многократно повече, за да създават модерни безродници. Сталинизъм.

Kъм статия За несигурност и структурни проблеми в региона предупреди Кристалина Георгиева управителя на БНБ

2020-01-25 12:17:07"пропускът тогава не е бил направен с умисъл"? Кой ще повярва? Пак така "без умисъл" в началото на демокрацията адвокатите пропуснаха да включат в списъка на обекти, подлежащи на реституция, какво мислите? Адвокатските кантори. Този пропуск "без умисъл" не бе поправен. Да ни пази Господ от такива пропуски "без умисъл".

Kъм статия Георги Кадиев: Върху Васил Божков е имало чадър, ще му вземат бизнеса

2020-01-18 17:04:18Големият проблем е не единствено Фуксас и невъзможният му "проект", а първо-процедурен и второ-архитектурен. Всъщност това е държавна поръчка, безсрамно прекръстена на конкурс (вж. заглавието на мероприятието, което не крие това, а напротив, демонстрира колко са хитроумни авторите на подмяната). Но всъщност е признато заобикалянето на законите на РБ. Архитектурен е проблемът, защото абсолютно никой от премираните „проекти“ не държи сметка за многохилядната непрекъсната история на площад "Света Неделя", голяма част от която-със световно значение. Проектите не са конкретни, както го изисква мястото. Светият синод на БПЦ посочва като основна грешка това, че проектантите гледат на черквата като на музей, вместо да я третират като основанието този площад да съществува-казано в прав текст от отеца, представител на Софийската света митрополия. Статията на Охнюз манипулира думите му. Столичната община получи пет кръгли нули и се задължи да изплати премиите, които е присъдила.

Kъм статия Църквата срещу архитект Фуксас: А къде ще спират колите за сватби и поклонения в 'Св. Неделя'?

2020-01-18 01:08:07Браво на авторите на писмото. Срам за противниците на НДМБ, които чудо направиха, само и само да спрат или поне да забавят дострояването на детските клиники. Пред имената на някои от тях стои "Арх.", но те не заслужават това, а и вреди на архитектурната професия изобщо. Пред имената на някои от тях стои "Проф.", но те са срам за академичната общност. Страхът от почтено състезание, в полза и интерес на българчетата и техните родители и близки, всред представители на строителната и медицинската професия достигна невиждани размери. Трябва да си напълно лишен от чувство за обективност, за да разпространяваш с преднамерено невинен поглед и ангелски глас фалшиви новини по националните медии срещу доизграждането на националната детска болница. Пожелавам успех на строителството и строителите.

Kъм статия Главболгарстрой ще строи детската болница, пациентски организации са твърдо за старото скеле /допълнена/

2020-01-17 16:20:59СалерMо? Това къде ще да е?

Kъм статия Откриха 25 т незаконен боклук от Салермо на пристанище Варна-Запад (обновена)

2020-01-15 14:35:55Светла да е паметта на проф. Тодор Вълчев!

Kъм статия Почина проф. Тодор Вълчев - бивш управител на БНБ

2020-01-14 11:14:46И си прочетете още веднъж подзаглавието, че на читателя му прилошава от липса на логика.

Kъм статия МЗ не знаело, че частните болници получават 7 пъти повече от държавните за едно и също лекарство

2020-01-14 11:12:39Публичен?! пиар (PR - Public Relation - публични, обществени, връзки; връзки с обществеността, публиката) Охнюз няма ли си редактори?

Kъм статия МЗ не знаело, че частните болници получават 7 пъти повече от държавните за едно и също лекарство

2020-01-09 15:23:21Браво на Бургазлии. Туткането продължава и във Варна, не само в София. Какво е общото между София и Варна? Националната детска многопрофилна болница и Варненската детска болница имат еднакви врагове.

Kъм статия В Бургас ще строят детска болница

2020-01-07 16:24:36"Стомана" на "Студена" (Струма) не са ли гърци? Също като онези, на които Дончо Конакчиев (БСП) подари Места за 30 години.

Kъм статия Шефът на Стомана: Без вода местим производството, 1500 души ще останат без работа в Перник

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.