ПРОФИЛ

Рейтинг
915
точки при гласуване
1

OtSofia

създаден на 2019-04-17 16:34:50
Всички ваши коментари (86)
Дата Коментар
Страници
2019-11-12 21:00:42"Лично съм казвал на прекрасни млади хора - махайте се оттук. Рабиндранат Тагор, по-долу." или "... предложете им начин да останат тук с ясни перспективи и шансове за успех в живота. Рабиндранат Тагор, малко по-горе от предишното." Кога да ти вярвам, Рабиндранате? Първо се фукаш, че лично си бил казвал - махайте се. Второ, кандърдисваш някого, незнайно кой, да те отмени, да им бил създал ... та да останели, значи има опция и да останат. И още - къде е твоята отговорност? Само в думи ли се изчерпва - въпросната тумба-лумба. Или ти е по- и най- лесно да си просто поредния инструмент. Без обида.

Kъм статия За 30 години постигнахме Бойко Борисов. Честит 10 ноември!

2019-11-12 12:00:28Хибридната атака продължава. В едно ги бива левите прогресивни сили, във всичките им превъплъщения в миналото и днес, прегърнаха принципа "Лъжа чрез истината". Проблемът е, че си позволяват да се подиграват с най-трагичното и най-съкровеното за хората, в случая - на българите, само и само да обработят социума за постигане на крайната им цел - в случая целят отродяването и лумпенизирането на децата ни. Щом така успеят да проникнат в най-скъпите ни мисли, манипулацията им е в кърпа вързана. Авторът може просто да е поредният им инструмент, с който това се постига, но това не го извинява. Очевидно не си постигнаха веднага търсения резултат, щом викат на помощ и "индиеца". Това, все пак, е оптимистично. Ще има свестни млади хора в България, които почтено ще се погрижат никой да не си позволява паразитирането върху паметта на трагичните жертви.

Kъм статия За 30 години постигнахме Бойко Борисов. Честит 10 ноември!

2019-11-11 11:59:07Още един срещу децата ми - днешните и бъдещите поколения. Това вече мирише на атака. Поводи вякакви ще се изсмучат от нечистите пръсти. Навремето викаха няколко пъти в милицията мой близък да го питат - защо, след като има толкова висока професионална квалификация и знае чужди езици, не замине със семейството си на Запад, където ще има значително по-висока заплата и ще се развива. Като станаха промените, се разбра, че това не е единичен случай, останал в миналото - учредителите на клуба за гласност и преустройство масово задаваха този въпрос на известни интелектуалци, някои от които даже вече бяха питани от милицията същото. Този автор пък направо ни казва, че нямаме изход и е нужна обща стерилизация и отказ от поколение. Очевидно и не само един се целят срещу нашите деца. Що за координиран акт!?

Kъм статия Народът, който открадна собственото си бъдеще

2019-11-11 10:13:49@Име на профила, за теб е този отговор. Смирете се. Това е задължително. Ако си българин, ако си християнин. Другото е: Тумба-лумба двадни, три (триста, три хиляди) години гладни. Толкова енергия отива в злъч и мъка, че нито време имаме за нормална преценка, нито сила. Сега пък - да сме си гонели децата!? Това, ако не е болно, е хибридно. Да си гоня децата, как не! Единственото, което реално имат нашите деца днес, е семейството тук - няма друго място и други хора на света, които да ги приемат безрезервно и да ги даряват с истинска обич и разбиране. И някой си сульо пулев ме ръчка с остена на грозни думи срещу моите деца?! Цялото му писание е не срещу комунистите, не, то е срещу децата ми. Така че, да се смирим и да работим за децата си. Тук.

Kъм статия За 30 години постигнахме Бойко Борисов. Честит 10 ноември!

2019-11-10 00:10:32Кажете имена - на първоначалния проектантски колектив, на настоящите експерти, на въпросните служители на КАБ, на "ОФ" организациите на обществени начала. Кажете също така кой орган на КАБ бе ангажиран с писане и приемане на текст срещу Националната педиатрия и подаване на обжалване пред ВАС. Никак не е без значение политическата обвързаност на лицата от КАБ, заети с провалянето на проекта и строителството на педиатрията. Вадите на амбразурата проф. Пилософ, но той не е толкова глупав да не знае, че нулевите му познания по въпросите на строителството не са за пред хора. Проблем е, че тази медия не е взела предвид всички мнения и така изказванията, преразказани по-горе, на противниците на детската болница, оставят неприятното чувство за фалшива новина.

Kъм статия Архитектите: Обществената поръчка за детската болница е незаконна

2019-11-09 00:39:55Браво на Бойко Борисов. Браво на Тръмп. Няма нужда от глупавите приказки в предишните постове. Смирете се.

Kъм статия Историческо: премиерът Борисов отива при Доналд Тръмп в Белия дом

2019-11-07 15:31:12Опозореният Игнатов продължава борбата на своите покровители срещу Националната детска многопрофилна болница. Трябваше да се очаква. Горният материал има стойността на партийна атака от онези "45 години стигат".

Kъм статия Камарата на архитектите организира дискусия за Педиатричната болница

2019-11-05 17:50:49http://web.uni-plovdiv.bg/vedrin/details/large/K-35-075-4.jpg - река Перперек

Kъм статия Кремиковският манастир, Перперикон и Термите на Хисаря ще бъдат обновени с евросредства

2019-11-05 17:37:47Попитайте траколозите какво е това "Перперикон". В източниците от най-старите, та до днес в трудовете на най-авторитетните български учени, няма такова наименование. То е търговски фалшификат, измислен от недостоверен "професор". Името на забележителния каменен хилядолетен град е Перперек. Няма и такава река като пак измислената "Перперешка". Има река "Перперек". Проверете топографските и географските карти от времето преди 40-тина години и всички по-назад - https://maps.vlasenko.net/smtm100/k-35-076.jpg и др. Това, че кърджалийци са си харесали единствено едно лице да им печели историческите и археологични проекти, като не се държи сметка на резултатите от изследванията на светлата плеяда отминали поколения учени, работили там, нито пък на доведените до истинско отвращение съвременни учени от кърджалийската ниска степен на образование и научна етика, в продължение на 2 десетилетия, може би трябва подскаже нещо на широката публика. А и на Кърджали – да се събуди.

Kъм статия Кремиковският манастир, Перперикон и Термите на Хисаря ще бъдат обновени с евросредства

2019-11-05 15:09:03Едно време Бай Тошо си им ги пращаше на руснаците техните хора - например един зампредседател на СГНС Кискинов през 70те години на 20ти век. Нека награденият Малинов да си остане в Русия, за какво ни е тук.

Kъм статия Москва предупреди да не се преследва обвинения в шпионаж лидер на Русофили

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.