ПРОФИЛ

Рейтинг
2685
точки при гласуване
2

mclaranist

създаден на 2016-04-19 20:58:02
Всички ваши коментари (134)
Дата Коментар
Страници
2019-06-20 15:06:41komba, нека си говорим реално и обективно, а не с фантастики. Политиката и партите имат нужда от финанси. Нали ти и др. вършите работа, използвате услуги, ползвате ток и т.н. НЕ БЕЗПЛАТНО. Говориш да се издържат от чл. внос, а колко ще събират партиите изчислявал ли си??? Или тогава трябва да се събират примерно за 1 година от всеки партиец, по 20-30 лева МИНИМУМ, катои това не е сигурно че ще стигне. Че то тогава каква е разликата дали е 11 лева или 30 за партия??/ А хората които не членуват в партии, но гласуват за такива??? Кампании без пари не се правят, мероприятия и инициативи и др. Айде да почнем да МИСЛИМ, а не само да се намираме на приказка. Уж гледаме демократична Европа, а там навсякъде ДЪРЖАВАТА субсидира партиите. Разликата е, че ЖЕСТОКО следи всяко пени за какво се изразходва. Проблема ни не е 11лв за партии, а за какво и как се пилеят парите, както и дали влизат нерегламентирани такива от бизнес.

Kъм статия Поне опашката да си бяха отрязали

2018-03-05 19:12:39Уважаеми патриоти и българи. Аз влизам в това число и нося отговорност. Да бъдеш полит коректен може да се прави когато има скандал или позиция при някакъв проблем. В подобни дни и чествания е меко казано- ГРОЗНО. Няма лошо да отдадем почит на загиналите фински, украински, румънски и т.н. войници. Но в последните 30г. наблюдавам тенденция всеки 3 март да ВЪЗДИГАМЕ участието на тези ВОЙНИЦИ, а дори не са войски. Вече стигнахме до там да благодарим на ПОЛША, УКРАЙНА, ФИНЛАНДИЯ, а КЪМ тях наравно да слагаме и Русия. Едва ли не, вече го докарахме до Източно европейска- Турска война. Войната е РУСКО-Турска, знамената под които гинаха на Шипка са РУСКИ, главнокомандващ е бил РУСКИ император и военни. Проблема който цитира Кирил е именно в това ,,прекалено приравняване". Стигнахме я до там да говорим че Русия, заедно с Полша и др. страни са воювали. И един въпрос- ако Полша. Украйна и др. бяха самостоятелни държави, дали щяха да пратят войските си към България???

Kъм статия В България опитват да заличат руския принос за освобождението, обяви Московската патриаршия

2018-02-02 13:43:56Хора, всички източно-европейци и балканци отиват на Запад заради ИКОНОМИЧЕСКИ причини. Отиват заради добри заплати, уредени градове, инфраструктура и т.н. НО ТОВА СА ВЪНШНИ БЕЛЕЗИ на една държава и общество. Тези държави са така богати, уредени и развити, не заради ,,модерните" тенденции и идеи на неолиберализма и ,,толерантността". Огромна част са така заради колониално минало, огромно натрупано богатство, както и идеите на Просвещението. Ако тези страни продължат с подобни тенденции, след 30-40 години, ще забележите как техните ,,модерни икономики" ще деградират.

Kъм статия Канада промени химна си, за да е полово неутрален

2018-01-31 09:39:39Махнете сега лицето Божидар Димитров. Според мен по-важната дискусия тук е за това дали наистина е по-добре една президентска или полу-президентска република. Мисля, че този дебат трябваше да се проведе още 90-те, но уви не можа

Kъм статия Божидар Димитров прави партия Кан Кубрат, иска президентска република

2017-12-07 22:31:47wayOff, ти четеш ли и най-важното- анализираш ли прочетеното. Русия ЩЕ признае ЗАПАДЕН Йерусалим за столица на Израел СЛЕД като бъде постиганто договаряне между Палестина и Израел под егидата на ООН. Докато Тръмп еднолично призна ЦЕЛИЯТ Йерусалим за столица на Израел и то без да има постигнато съгласие. Бива бива, ама чак така да се ,,чете" не бива

Kъм статия Русия за Йерусалим: Ще преместим посолството си, след като се реши статутът на Палестина

2017-12-05 22:53:28Бих е съгласил с вас АКО: през 2008г. ПО ВРЕМЕ на Олимпийските игри, Грузия започна военни действия- тогава нямаше наказание. През 2014 ПАК по време на игрите в Сочи, започна пуча на Майдана и държавния преврат- не видях санкции за Украйна. От друга страна, САЩ НИКОГА не ползват допинг- сестрите Уилямс са пример. За последната година около 70 спортиста на САЩ са ,,осветени че са получавали" допинг, докато руските виновници са 25. Добре, бих се съгласил че Русия е виновна, но тогава къде е аршина и за другите ;). Или останалите са ,,болни" и медикаментите им ги поддържат. Това е срамен ден за спорта и за МОК. Да намесваш политиката в тези игри и ГРОТЕСКНО. И със сигурност отзвукът ще е голям.

Kъм статия MOK изхвърли Русия от Зимните олимпийски игри през 2018 г.

2017-12-05 16:38:03Г-н Генчев, доклада на ,,другаря" Младенов беше, като този на г-н Борисов- за пред ,,електората" и най-вече да легитимира бъдещи политически действия. Познавам хора, които са били ,,в кухнята" на БКП от 73-95г. Точно този доклад, както и това което направи Луканов с ,,мораториума" бяха необходимите неща за да влезем в ЕС и НАТО. Но нито беше нужно да има мораториум, нито бяхме в такъв ,,фалит". Справка- вижте какво се случи на Майдана 2014. Това гласяха на Луканов, Младенов и Българи през 1990г. Е Виденов се опита да е различен и видяхме какво стана- БГ ,,Майдан"-1997г.

Kъм статия България става все по-добро място за живот, се похвали ГЕРБ за рождения си ден

2017-03-10 10:04:16Как определят кой е ,,доносник" ии кой е бил просто агент и служител на ДС??? Понеже гледам тука за вас ДС представлява едва ли не някакъв апартамент пълен с хора??? Правите ли разлика между различните управления ии структури?? А дори и тогава един агент на ДС може да е бил съвестен, а друг доносник??? Или щом е бил в ДС е- враг на демокрацията, доносник и т.н. Ако мисленито ви е такова, не сте по различни от ,,другарите" които плюете и искате лустрация. Методите ви са ЕДНАКВИ. Най-глупавото е, че след 89г. ДС го отнесе и едва ли не ако си служил там си бил доносник ии предател. За справка, ДС НАСЛЕДЯВА, структурите които ги е имало преди 44г. И в модерните демокрации, наслеството на такива служби ТИХО се реформира, но не се дискредитира ;). Щом член на СС е заел командни постове в НАТО, сами си правете изводите ;)

Kъм статия И "Да, България" изгони ДС доносниците си

2017-02-16 18:25:30Добре, разбрахме, че НАТО, ЕС и САЩ искат диалог и ,,зачитане" на границите и териториалната цялост в Европа. Проблемът идва от тук.Запада диалог НЕ ИСКА, защото за тях диалог е- трупаме войски по цялата граница на Русия. Не искат и ,,зачитане" на границите ии международния ред- примери бол- Югославия,Ирак, Либия, Сирия, та дори и Украйна. Така че когато Запада първо почне поне 10% да изпълнява от това което прокламира, те тогава ще говори за диалог. И най-лошото е, че ние участваме в тези процеси, но пак от грешната страна

Kъм статия НАТО увеличава присъствието си в Черно море

2016-11-13 14:41:06Мен ми е любопитно едно. А някой дали не е поставил една хипотеза- ако БСП вземе мандата, а след това съумее да се коалира с партиите- АБВ, ПФ+Атака, ДПС, тогава какво правим??? И тогава ще е интересно

Kъм статия Въпросът сега е едно или две служебни правителства ще имаме до изборите

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.