ПРОФИЛ

Рейтинг
1821
точки при гласуване
1

bls

създаден на 2016-12-09 17:15:13
Всички ваши коментари (189)
Дата Коментар
Страници
2017-11-22 17:44:24Оф-а, изключителна липса на професионализъм е да използвате думи като някаква кафява медия - "смазан" и тн. са думички подходящи за пик и др. Иначе за тия адвокати дето работят с ПТП пострадали - това са най-големите лешояди в бранша - ЧСИ-та и колектори не могат да им стъпят на малкия пръст щото тия се ровят в житейските трагедии на хората и буквално ги изнудват за пари. Мои познати които пострадаха при катастрофа около софия ми разказаха ситуация в която при 3-ма пострадали 2-ма още в шок са притиснати и подписват договор за правна защита и съдействие в адвокат в една от големите болници /държавни/ след което третият отказва - докато не подписва с адвоката, който май имал специална стаичка в болницата, от болницата не съдействат по никакъв начин на пострадалия като дори отказват операция (имал е счупвания). След като подписва договор всичко изведнъж се задейства и е опериран същия ден. Адвокатите имат хора в болниците, в кат и в аварийните които им звънят за всяка катастрофа.

Kъм статия Скандал около погребението на смазания от кола край Атия Костадин

2017-11-17 12:03:45И за какво са тия статийки - алоджиите правят по 70 хилки на удар, вие правите новини за 40 хил за 3 години .. смешно е.

Kъм статия Появи се Втори Спас, завлякъл стотици българи с поне 40 000 лева

2017-11-17 09:23:56И защо в статия за италиански мафиотски бос, в която не се споменава и думичка за колумбия сте турили снимка на паблито?

Kъм статия Почина истинският Кръстник на сицилианската мафия

2017-10-06 17:54:15Значи е бивш треньор и настоящ скаут. Заглавието ви е подвеждащо.

Kъм статия Треньор на Интер прати сина си на стаж в ЦСКА 1948

2017-10-06 17:52:18В България юридическите лица нямат правна възможност да съдят някой за клевета. Съдебната практика приема, че юридическите лица не могат да претърпяват т.нар нематериални вреди (такива, които физическо лице може да претърпи - уронване на престижа, доброто име, психически болки и страдания). Според трайната съдебна практика фирмите могат да водят дела за материални вреди, но само ако докажат конкретни материални вреди, които да са в пряка и непосредствена връзка между дадено невярно твърдение. Т.е трябва да докажат, че думите на тодоров пряко и непосредствено са довели до някакви техни загуби и да ги докажат по размер - т.е конкретна сума. Не могат ей така да си измислят, че понеже ги хули следва да им плати примерно 100 хил. лева.

Kъм статия Коментар от Грипен за OFFNews: Антон Тодоров разпространява неверни твърдения

2017-10-06 11:39:47Култов и показателен диалог /диалози/, които освен да покажат, че не сме мръднали от ранните 90 години за друго не служат .. май.

Kъм статия Грозно: Вицепремиер и депутат от ГЕРБ заплашват в ефир Виктор Николаев (видео)

2017-10-06 10:38:37"Виктор Николаев: „Една „шайка“ ли стои зад грипен, това ли искате да кажете?“ Антон Тодоров: „Изключително силни думи употребявате, ще ви изядат хляба…“ Виктор Николаев: „Те не са мои.“ Антон Тодоров: „Колежката ви и тя беше тръгнала малко в една посока, ама ето, виждам, че липсва столчето и…“" Много би ми бил любопитен коментарът за този диалог проведен днес сутринта в студиото! Ама много! Много тънка /и не толкова тънка/ заплаха породена от въпрос на журналист в национален ефир, отправена от депутат от управляващат апарти! Нормално ли е това и ако е нормално за кои държави е нормално!

Kъм статия Антон Тодоров: Трибестанът БСП не стига на Радев да вдигне самолета

2017-10-04 16:40:35Дейва .. аз си мислех, че Шеф се става, а не СЛАГА .. мислех, че ако те Слагат за шеф после и нек'си ти го слагат .. - Владислав Горанов - той май каза, че не искал да работи за мижава заплата пък виж .. втори мандат вече .. Това са култови изявления! КУЛТОВИ!

Kъм статия Борисов: Дъщеря ми е без работа заради мен, аз казах да не правят сестра ми шеф на болница

2017-10-02 16:33:45ХАХАХАХА сульо и пульо ги е страх, че щели да ги отвлекат - мили съграждани, 1/3 от българите не стават/ставаме/ за нищо друго освен за органи. За откуп ли ще ви отвлекат, за какво? За роби /да бехме поне работливи/. Аман и пишман! Смяяяях в залата, ни моа, ша падладея!

Kъм статия Всеки трети българин се страхува от отвличане

2017-10-01 18:39:58Смятай - на протестите през 2014 полицията чат пат да удари някой шамар на развилени се протестиращи с павета и тн., а тука тия с хватки от кеча и маваши герита смъкват вкл.жени с яки юмруци. Тва ако беше така през 2014 тука щеше да има рев и революция с камъни и дърве.

Kъм статия Стотици ранени при сблъсъците в Каталуния (видео)

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.