ПРОФИЛ

Рейтинг
1767
точки при гласуване
1

bls

създаден на 2016-12-09 17:15:13
Всички ваши коментари (401)
Дата Коментар
Страници
2020-04-06 16:15:17"Ето и обзора на най-често срещаните фалшиви сюжети, свързани с коронавируса" - сладури, ако наричаш нещо лъжа/неистина/фалшиво - хубаво е да представиш и обективната истина (доказана с факти). Иначе спекулираш. Отделно, някои от твърденията, че нещо е лъжа са абсолютно грешни тъй като наричат лъжа, нещо което е субективно възприятие на човек, например: - ЕС не се справи с кризата - следователно ЕС е бедствие за Европа - това не може да се нарече нито лъжа, нито истина - то е възприятие на всеки отделен европеец. Аз може да считам, че ЕС не се е справил, друг да счита, че се справя отлично. Трудно е да се намери обективен измерител на това кой как се е справил - единственият за момента са човешките жертви - ако в страните от ЕС има повече отколкото в страните извън ЕС обективно ще е вярно, че ЕС се е провалил с пандемията. Отделно, смело отхвърляте теории като конспиративни, като към момента липсват категорични доказателства за някои от тях. Изобщо - глупавичка статия.

Kъм статия 12 най-популярни лъжи за коронавируса

2020-04-03 16:37:00Как се е заразил?

Kъм статия Съдия от ВАС с COVID-19, дезинфекцират съда

2020-04-03 15:11:53"Не ми се обиждайте, но мисля, че всички вие, управляващите страната, се чудите кой кого да надцака с медийното си присъствие. " - Абсолютно вярно. И за мое съжаление, господин Президентът започва леко да се изпразва от съдържание в последната година. Последните му речи съдържат обичайната доза критика, но в тях преобладават констатациите и обобщенията, но липсва каквото и да е решение или дори намек, за готовност да предложи алтернатива. Ако е за критика - мисля, че всички го можем.

Kъм статия Какво исках да чуя в днешната реч на президента

2020-04-03 13:53:37"Снощи сгреших, днес се извинявам. А вие бъдете здрави и се пазете!" Да се чете БашБаканът каза друго, така че - плюя си на суратя и си посипвам главата с пепель!

Kъм статия Караянчева се извинява, сбъркала за замразяването на депутатските заплати

2020-04-03 13:27:27Тия изтърваха коня - не знаят ли, че според хартата на основните права на Европейския съюз принудителният труд е забранен, в наказателния кодекс има и предвидено наказание за някой който набира хора за да ги подложи на принудителен труд. Има пробационна мярка - безвъзмезден труд в полза на обществото, ама пробационна мярка подсказва, че иде реч за някой, който е извършил дадено противоправно деяние. Да си безработен за момента мисля, че нито е престъпление, нито е друго нарушение на закона, или?

Kъм статия ''Всички регистрирани безработни у нас - на полето за задължителен труд!''

2020-04-02 18:18:17WOW - Спрял си полетите от китай и сащ ама не успря да спреш колежанчетата и спринг брейкчетата да се разпукат от е*ане и пиене и разпространение на всичко вкл. вируса и после кой от къде е - да си занесе вирусчето. Тая работа не става със спиране на полетите - става със спиране на "системата" за малко - поне за момента само това се е оказало работещо. А те взеха мерки в тва отношение за сефте преди има-няма седмица.

Kъм статия Американското разузнаване: Китай крие реалния мащаб на епидемията от коронавирус, данните са фалшиви

2020-04-02 15:32:28Яко, как се опитват да оправдаят собствената си некадърност и обстоятелството, че въпреки, че европа се запали много скоро след китай, САЩ си стояха на трътката и не си мръднаха пръста да вземат мерки, а колежанчетата праскаха яко спринг брейк и никой не можеше да ги спре. Ся китай им бил виновен. И да са фалшифицирали и да не са - те са виновни. Китай въведе брутални ограничения - карантини на цели градове, бариери и военни затова овладяха в общи линии нещата. Вие кво правите освен да търсите причините са оакването си в другите?

Kъм статия Американското разузнаване: Китай крие реалния мащаб на епидемията от коронавирус, данните са фалшиви

2020-04-02 13:27:22Интересно как доказват авторството на конкретния извършител, като до колкото аз знам няма експертиза която да може да докаже по безспорен начин кое физическо лице действително е публикувало дадено съобщение във фейсбук.

Kъм статия Прокуратурата образува дело за съобщение във фейсбук: В селото вече имаме болен! Пазете се!

2020-04-02 11:37:37Значи от вируса - 400 болни - половината от които се лекуват вкъщи, другата половина под наблюдение, 15ина по-тежки случаи, 9 починали (90% от тях с допълнителни заболявания) и сега 1 починал заради паниката. Евала. А сигурно няма да е единствената така заминала без време. Накрая ще теглим чертата само да не се окаже, че в България паниката покрай тва ще вземе повече животи (пряко и преносно щото вече 30 хил са безработни заради паниката) отколкото самият вирус.

Kъм статия Жена с перфорация на червата от Враца почина заради COVID-19 истерията

2020-03-31 15:50:20"Гурбанбугли" - ГурбанГУЛИ

Kъм статия Туркменистан забрани думата коронавирус, арест за носене на маска по улиците

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.