ПРОФИЛ

Рейтинг
1638
точки при гласуване
1

bls

създаден на 2016-12-09 17:15:13
Всички ваши коментари (307)
Дата Коментар
Страници
2018-03-15 21:04:49"В апартамента е било и тяхното дете – на около годинка. То е спасено." .. итересно от какво ли са го спасили това дете ..

Kъм статия Откриха мъртви мъж и жена в семейния им дом в Пловдив

2018-03-15 14:56:19В интерес на истината, мисля, че външно трябва да се задейства и да ги поканим ние - имаме премного обезлюдени места, това са хора, които са свикнали да бачкат и то на моменти в негостоприемна страна /суша, влечуги и тн./. Убеден съм, че тук биха били полезни.

Kъм статия Австралия покани белите хора от Южна Африка да се преместят в цивилизована страна

2018-03-14 16:07:22Още едно доказателство, че няма такова нещо като "смяна на пола" - има промяна на външните белези - чисто естетическа и визуална промяна, но никога и по никакъв начин не може да се промени пола и основните полови характеристики. В конкретния случай - мъж с визия на жена е победил друг мъж - няма новина.

Kъм статия Трансджендър за първи път победи мъж на ММА

2018-03-12 17:34:19Няма как съдът или прокуратурата да вземат под внимание заключения в експертиза, която не е назначена и допусната по съответния в НПК ред. Всеки студент 3-курс право следва да знае какво е това доказателство, доказателствено средство и способ за доказване, респ. каква е разликата между тях и кога са годни за приобщаване към делото.

Kъм статия Прокуратурата си затвори очите за новите експертизи за трагедията в Хитрино

2018-03-06 12:16:13Какво прави на свобода ли? Въпросът ще е резонен ако има влязла в сила присъда и не я изтърпява ефективно към момента. Но може да си е излежал присъдите и затова да е на свобода - последно като петох НК никъде не е предвиден доживотен затвор за кражба (без значение броя на кражбите)

Kъм статия Д-р Димитров изпразнил пълнител по крадеца, не е имало неизбежна отбрана

2018-03-06 12:14:10Киро, има неизбежна отбрана, но пределите и са превишени. Сега вече е ясно защо е задържан. Тия опити да заличи следите ще му утежнят присъдата. Отделно помагачите му също ще бъдат обвинени - за лично или вещно укривателство - зависи кой как е помагал.

Kъм статия Д-р Димитров изпразнил пълнител по крадеца, не е имало неизбежна отбрана

2018-02-27 12:01:36Кинджо, каква да е Гинка .. не я ли гледа по някое от интервютата. Че тя срича и мънка като третокласник неподготвен за изпитване по география. Такова ошмулено поведение, стресната, притенснена, влиза в обяснителен режим, гледа в земята. Тя не знае къде се намира тая госпожа. Ако си човек от 10 г. активно в бизнеса, ако си някой с капацитета и мераците да купи предприятие като това то е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО - не се предполага, а е задължително ти да излезеш като пич и да кажеш - това и това ще правя, познавам бизнеса, направил съм си дю дилиджънс - вкарал си хора, оценил си активите, познаваш предприятието вече отлично (тя не знае колко са мрежите на чез в момента), и изобщо - ти ако си милионер, който си си изкарал парите си НА МЯСТО и не могат да те бутнат по темата. Ти ще имаш капацитета, увереността, поведението и речника да излезеш и да обясниш кой си и какъв си. Тая мълча като партизанин на разпит! Тя не знае ерп ли купува или кафене в горно нанадолнище!

Kъм статия Дончева: Ако спрат сделката за ЧЕЗ, ще има скандал между Борисов, Пеевски и Доган

2018-02-24 11:44:21Няма да спра да задавам въпроса защо може да има камери в: магазините, чейндж бюрата, заводите, много офиси, съдилищата и други административни сгради, банките и тн., чиято цел е да съхранят и чрез превенция да предпазят собствеността на собственика, работодателя или държавата от набези на служителите в съответните учреждения/предприятия и това е НАПЪЛНО ОК за всички (никой не е ревнал, че има камери на работното място, в банките, дискотеките и тн..), НО поради някаква причина превенцията срещу защита на най-ценното - нашите деца представлява проблем, щото видите ли учителите щели да знаят ,че са наблдавани и нямало да са спонтанни - АМИ ТОВА Е ЦЕЛТА, бе господине! Да знаят, че ги наблюдават та да не вземат спонтанно да изшият някой тупаник на някое дете само щото им реве! Тоя народ изпростява ката ден! АМи да махнем ВСИЧКИ камери от всякъде! Парите ви са по-ценни от живота на децата! АБСУРД!!!!

Kъм статия Психиатър: Искането за камери в детските градини издава безпомощност

2018-02-16 16:18:56"Според приятел на семейството Пеева не водела особено активен социален живот и не ходела по купони, тъй като не обичала алкохол и наркотици." След анализ на думите на приятеля на семейството излиза, че купоните в обкръжението им и "социалния живот" е свързан предимно с алкохол и наркотици. С такова обкръжение има ли учудени от обстоятелствата?

Kъм статия Разстреляха семейство българи в Кейптаун

2018-02-14 14:14:51Абсолютно малоумна статия. По тая логика искам да попитаме всички тия страни имат ли проблем дъщеря им или синът им да имат връзка с българин - ама конкретно българин. На бас, че процентите в полза на "шоколадчетата" ще са много по-високи (т.е одобрението ще е по-високо) отколкото за българина/българката.

Kъм статия Само 21 процента от българите са съгласни детето им да има връзка с чернокож партньор (карти)

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.