ПРОФИЛ

Рейтинг
1007
точки при гласуване
1

hristohh

създаден на 2020-03-02 23:02:34
Всички ваши коментари (3)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2020-04-04 13:54:14Та къде тестват масово, кажете, моля? Щото аз съм наивен и чета официалните данни за отделните държави. И не ми прави впечатление някой в Европа да тества много повече от нас.

Kъм статия Москов призова президента и защитниците на стадния имунитет доброволно да се заразят с коронавирус

2020-03-31 10:12:45Банско беше едно от гнездата на заразата. Справка - израелците, които са се заразили в Банско. Няма как да се разбере от къде заразата е донесена в Банско. Няма и как предварително да се знае доколко се е разпространила. За това се затвори града. Австрийците отказаха карантина на Ишгъл и какво стана? Исландия успя да се зарази от Ишгъл през 15 исландци, били там на ски. Българи донесоха вируса от Ишгъл. Ски учител в Банско се зарази. Готвачка в Банско се зарази. Ами ако Банско се беше оказало Ишгъл? Кой може да знае предварително? Така че щабът в нищо не е сгрешил, а вероятно са хванали и изолирали случаите рано.

Kъм статия След безсмислената карантина поне да тестваме жителите на Банско

2020-03-26 10:27:44Д-р Найденов, Заболяването не е неврологично. Хайде да оставите колегите си с по-близки до темата специалности - пулмолози, инфекционисти, епидемиолози да коментират. Защо разваляте доброто впечатление, което оставяхте до момента. И няколко скромни въпроса, след като сте така запознат с епидемиите в Италия? В Италия през 2016-2017 г. имало ли е препълнени интензивни отделения и триаж по възраст заради недостигащи апарати за обдишване? И защо според СЗО смъртността от грип е в пъти по-ниска. За грип има ваксини и поне два ефективни противовирусни медикамента, които намаляват остротата на инфекцията. За КОВИД-19 колко са?

Kъм статия Д-р Емануил Найденов: Разликата между грипа и коронавируса е, че вторият придоби известност

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.