ПРОФИЛ

Рейтинг
-648
точки при гласуване
0

munchо

създаден на 2016-04-19 20:54:24
Всички ваши коментари (84)
Дата Коментар
Страници
2017-07-08 01:09:20"Тогава единият от тях направил опит да го спъне. Георги реагира остро и му нанася няколко удара с юмрук." Направил "опит да го спъне" ?! Що за малоумна измислица? И защо въпросият Георги, който ПЪРВИ "нанася няколко удара с юмрук" не е арестуван?! ДО кога ще продължават расистките беззакония в тая расистка кочина? ДО кога законът няма да важи когато вулгари нападнат роми, както е в този случай? Отговорът вероятно е в демографията ;-)

Kъм статия 27-годишен пребит в Смолян, в събота готвят протест в негова защита

2017-06-02 20:34:53А за тоя кретен по-долу, според когото Слънцето било виновно за затоплянето, ето я графиката на слънчевата енергия / температурата: https://static.skepticalscience.com/pics/TvsTSI.png НАИСТИНА е много показателна.

Kъм статия Au Revoir, Belle Paris!

2017-06-02 20:30:42И въобще по реакцията им ще ги познаете. Кой се радва на простотиите на Тръмп? Реднеците със знаме на конфедерацията на пъпа, християнските фундаменталисти, най-големите замърсители на въздуха, родната расистка измет. И Владо Каролев. Нито един учен, нито едни нормален политик (даже и ненормалните не се радват), въобще нито един човек с нормална ценностна система и нормална интелигентност.

Kъм статия Au Revoir, Belle Paris!

2017-06-02 20:19:45Бьорн Ломборг е известен и доказан ЛЪЖЕЦ. Той е обевен за такъв от Датския Комитет за Научни измами (Danish Committee on Scientific Dishonesty) през 2003. За неговите лъжи са изписани цели книги с опровержения. Например "The Lomborg Deception: Setting the Record Straight About Global Warming" HOWARD FRIEL, 2010. Можете да я намерите на пдф по сайтовете. Що за човек би цитирал един доказан лъжец за да ооправдава тезите си? Ами доказан доносник и чалга икономист като Владо Каролев...

Kъм статия Au Revoir, Belle Paris!

2017-03-13 17:02:24Българската църква от последните години няма нищо общо с християнството, както впрочем и българският народ. Няма случай да е помогнато на някой беден и страдащ човек, няма случай на проявено гостоприемство или елементарна човещина. Има случай на побоища и мародерство срещу бежанците и не само срещу бежанците. България е една расистка кочина и църкавата е част от тази кочина. За такива "християни" Ботев е написал : "православни СКОТОВЕ".

Kъм статия Отец Кортези на заминаване: Къде сте, патриарх Неофит и г-н президент?

2017-02-13 21:05:08Същите прости, страхливи, злобни, расистки животни които гонят бежанците изгониха и нормалните българи от България.

Kъм статия В Елин Пелин гонят семейство бежанци, кметът им отказва документи

2017-02-08 15:26:43"Още с пристигането си те са задържани от властите, които подлагат мъжа на побой с юмруци и полицейски палки. Жената дърпат за косата и също бият с палки, след което я обискират на голо. Вещите и на двамата са конфискувани. След това двамата са изпратени в приемателен център, където условията са изключително лоши. В храната си те често намират червеи и насекоми, поради което рядко се хранят. Заради лошите хигиенни условия жената развива инфекция в малкия таз. Тя получила отказ за медицинска помощ от лекаря на центъра с аргумента, че системата ще се срине, ако всички бежанци получат лечение." Ето ТОВА е расистката кочина наречена България. Хубавото в тая кочина е само едно - демографската статистика. Само там е надеждата подобни зверства да престанат да се случват.

Kъм статия ООН спря връщането на бежанци в България заради опасност от жестоко отношение

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.