ПРОФИЛ

Рейтинг
-648
точки при гласуване
0

munchо

създаден на 2016-04-19 20:54:24
Всички ваши коментари (84)
Дата Коментар
Страници
2016-12-20 02:03:46Германската полиция не знае дали е атентат и призовава да не се разпространяват слухове, но българските "журмалисти" вече знаят. Знаят и кой е виновен дори. Ето затова сте на края на всички опашки. И да е атентат не разбирам защо му се обръща повече внимание от атентата в Швейцария, където расистки боклук уби трима души в ислямски център в Цюрих.

Kъм статия Заловиха заподозрян за атентата в Берлин, друг е мъртъв

2016-12-15 19:35:03И да, колкото и да не ви харесва расистки боклуци, по КОНСТИТУЦИЯ ромите са точно толкова българи, тоест български граждани, колкото сте и вие. Друг е въпроса че са жертва на дискриминация и расизъм.

Kъм статия Нападателят от берлинското метро е 26-годишен баща на 3 деца от Добрич

2016-12-15 19:31:41Защо бе, расистки боклуци долни, не ви беше срам, когато вулгар (българин от неромски произход) преди месец УБИ двама възрастни роми без ниакаква причина? Защо тогава не обобщавахте? Защо не искахте всички вулгари да бъдат наказани? Ми защото сте такива - долни расистки боклуци, които прощават престъпленията на събратята си, а искат другите етноси да носят колективна отговорност. Иначе който каквото е направил - да си носи отговорността! Важното в случая са мотивите. Вулгарът е убил хората защото са роми. А тези са просто пияни хулигани.

Kъм статия Нападателят от берлинското метро е 26-годишен баща на 3 деца от Добрич

2016-12-14 18:51:04"Не е ясно защо толкоз много се трепери да не би случайно да излезе, че е "чист и бял" българин. " Щото расистката измет не е дорасла за идеята, че отговорността на всеки човек е лична и за тях това е национална обида. Комплексирани идиоти.

Kъм статия Българин е ритнал жената в берлинското метро, крие се у нас

2016-12-13 17:38:16По същия начин - с ритник в гръбначния стълб - други български "патриоти" убиха студент в Борисовата градина щото я "прочиствали от гейове". Тези "патриоти" още не са осъдени, няколко години след убийството. Пак тичична българщина - да се оставят убийците на свобода.

Kъм статия Арестуваха българин за жестокото нападение в берлинското метро

2016-12-13 17:13:54Типично българско "патриотично" геройство! Да нападат в гръб и да бият жени и деца - само за това ги бива българските "партиоти". Това правят и в Бълхария нападайки хора по улици заради цвета на кожата или щото им изглеждат чужденци. Българщина отвсякъде.

Kъм статия Арестуваха българин за жестокото нападение в берлинското метро

2016-12-09 22:48:12Да, щом си против бежанциТЕ, тоест слагаш всички бежанци под един знаменател, ти СИ нацист. Защото това е в основата на нацистката идеология - слагането на всички хора от определена раса, религия или народ под един знаменател и приписването на някакви колективни демонични качества на всички тях. Оттук до газовите камери е една крачка. Отговорността е ЛИЧНА. Колективна отговорност няма. Всяка година в Германия още ПРЕДИ да дойдат бежанците има по около 6000 изнасилвания. За тях що не ривахте? Защо мразите колективно само бежанците? Ми щото сте долни нацисти и расисти - затова. Само си търсите повод да оправдаете ирационалната си омраза към различните.

Kъм статия Щом си против бежанците, значи си нацист - пълна глупост

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.