ПРОФИЛ

Рейтинг
-648
точки при гласуване
0

munchо

създаден на 2016-04-19 20:54:24
Всички ваши коментари (84)
Дата Коментар
Страници
2016-11-24 19:10:57"доколкото ми е известно са заминали със всичките си документи за самоличност и през КППтата" Ми информирай се по-добре. Само в Испания ПРЕДИ България да стане член на ЕС имаше над 100 000 българи, които живееха и работеха НЕЗАКОННО там. Но никой не ги е затварял в лагер за това. В САЩ и в момента има десетки хиляди българи с просрочени визи, които са там незаконно. И никой не ги затваря в лагер. Да, минали са през КПП–тата, защото не са бягали от война и е имало посолства които да им издадат визи. На тези хора няма кой д аим даде визи.

Kъм статия Вижте размерите на бунта в Харманли (видео)

2016-11-24 18:59:21"нито искаме да живеем на една територия с тях,защота сме прекалено различни по бит,религия,език,обичаи и светоусещане" Хората не са еднакви, но това не значи че не могат да живеят заедно. Стига да се държат човешки и да са взаимно-толерантни, а не да биете хората по улиците защото имат друг цвят на кожата или друга религия. "Второ,яко тези хора наистина бягат от война,те отдавна щяха да са само спрели още в източна или южна Турция.Тям няма опасност за тях и живота им." Глупости. Това че бягат от война по никакъв начин не означава, че трябва да се спрат в Турция. Всеки човек има право да търси щастието си. Два МИЛИОНА българи го търсят по света без да бягат от война. И никой не ги затваря в конц-лагери както българите в България правят.

Kъм статия Вижте размерите на бунта в Харманли (видео)

2016-11-24 18:35:25Поредната българщина! Първо затваряте хората в конц-лагер,само защото са родени някъде другаде, държите ги гладни на студено и без лекарска помощ и когато няколко от тях се разболеят - използвате това за повод да ги ограничите още повече! Ми естествено че ще се бунтуват, не само това - ще се радикализират! Така се създават терористи насила... И щели да ги обвиняват в нещо, а кой ще обвини Динко за създаване на тълпа с цел нападение на хора заради произхода им???

Kъм статия Вижте размерите на бунта в Харманли (видео)

2016-11-22 20:10:53Поредната българщина и доказателство за българската "толерантност"! Скинарите бият хората по улиците заради произхода им, а полЮцията си затваря очите и се прави че не знае! Раистка кочина!

Kъм статия Бежанците в лагера в "Овча купел" започват гладна стачка

2016-11-21 01:41:52"България над всичко" и после "Бежанците вън". Всичко е казано в тези два лозунга. Първият е взаимстван от нацисткия лозунг "Германия над всичко". Означава, че животните които го изповядват нямат ценностна система. Само животинско чувство за защита на опиканата си територия. Това животинско чувство за тях е над човешките чувства като състрадание, гостоприемство, толерантност, спазване на законите и цивилизоваността. Вторият лозунг "Бежанците вън" е еманация на безчовечността и действително показва, че изповядващите го "патриоти" са животни. И тия животни, издигащи лозунг "Бежанците вън" се пишат за християни и защитници на християнството...

Kъм статия Стотици на протест в Харманли, поискаха оставки в Агенцията за бежанците

2016-11-20 16:44:39Ако във Варна са се намерили само 50 неонацисти и шизофреници, то може да има надежда за българският.. народ.

Kъм статия Жители на Варна на протест срещу мигрантите

2016-11-20 16:43:10Изключително долен и отвратителен символ на българската "толерантност". Затворили са хората в концлагер и са ги оставили да се разболеят от какво ли не и то само защото са различни и искат по-добър живот или бягат от война.

Kъм статия Харманли пак излиза на протест срещу бежанците

2016-11-10 18:22:52Каква изненада - чалга-икономистите агенти на ДС се наредиха заедно с алцхаймерните патриоти, реднеците, тъпаците - пардон - необразованите, расистите, сексистите, ислямофобите, Ку-Клукс-Клан, оръжейните маниаци, отрицателите на науката, некадърниците - пардон - жертвите на глобализациата, феновете не Путин и прочее измет в тълпата обожатели на Тръмп... :-D Рейгън бил успешен президент? За кого? За производителите на оръжие - сигурно. За едрия финансов капитал - естествено. За русофобите и обидените (анално) от комунизма - на първо място. За някой нормален човек останал на улицата обаче дали е бил успешен президент?

Kъм статия Доналд Тръмп може да бъде най-добрият президент след Рейгън

2016-11-09 23:24:47А оня ден, когато БЪЛГАРИН "партиот" уби ДВАМА възрастни роми що не ривахете бе, расистки боклуци? Тогава се радвахте... Тогава що не подчертавахте етническия произход на убиеца?

Kъм статия 4 души убиха баба, за да я ограбят

2016-11-08 21:56:17Поредната българщина.Тоест поредният варварски акт на расистко убийство, който се подминава от медиите, сякаш нищо не е станало: "какво толкова - наше момче убило двама цигани, голяма работа". Къде са сега скинарските глутници, тоест "футболните фенове" да протестират? Къде са рокерите? Къде са държавниците? Къде са карикатуристите? Няма ги - подсмихват се под мустак. Защото в расистката кочина на станалоте се гледа с одобрение, а не с възмущение. Но едно хубаво нещо има в цялата работа - убитите роми имат поне няколко внуци, а българинът раистки убиец няма деца...

Kъм статия Моментът дойде, трябваше да убивам цигани, заяви убиецът от Пазарджик

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.