ПРОФИЛ

Рейтинг
1447
точки при гласуване
1

LDK

създаден на 2016-05-08 11:34:46
Всички ваши коментари (83)
Дата Коментар
Страници
2016-07-21 07:52:26И без тези правила плащанията редовно се бавят. Сега отново се прилага принципа "виновен до доказване на противното" и забавянията ще станат още по-големи. Т.е. както обикновено става при въвеждане на нови правила от държавата, ефектът ще бъде обратен на това, което се търси. В случая ще има по-ниска ефективност на икономиката като цяло, заради поредната спънка, която ще бави движението на капиталите.

Kъм статия Държавата ще прихваща задължения към бюджета и ще бави дължими плащания

2016-07-15 21:08:07Спри се бе! Какъв е тоя монолог безкраен? Не всеки ден виждаме да се казва истината. Затова - поздравления! Терористите всеки път казват какви са причините - и винаги се отнасят до окупациите на суверенни държави и избиването на много цивилно население в незаконните войни на запада. Това са причините, които Бен Ладен даде за 11 септември, това са причините, които терористите повтарят всеки път. Просто рядко им се дава гласност. Не е случайно това, че Франция е обект на толкова атаки (за съжаление). Причината е, че те са втори по численост във войните в близкия изток. Допълнително негативното наследство с колониите.

Kъм статия Удрят Франция заради намесата ѝ в ислямския свят

2016-07-14 20:23:03Група дебелаци, които ги е срам от шкембаците им, от собствените им тела, имат правомощия да приемат наредби и са решили, че и другите хора трябва да ги е срам от техните тела. Все пак хората с дрехи се раждаме.. Очаквайте забрана на потници, а след това на поли над коляното и дълбоко деколте.

Kъм статия След забраната на бурките Бургас ще наказва и за разходка по бански в центъра

2016-07-14 20:15:47Този принцип, който виждаме е всъщност "Ще отрежем ръката, за да я излекуваме". Безумни тоталитарни принципи се приемат за някаква необходимост. Винаги, разбира се, с някаква причина. И в един момента като се огледаш, нямаш права. Виновен си по подразбиране. За всяко нещо трябва да имаш изрично разрешение, иначе си престъпник. Заеби :(

Kъм статия Приемат спешно закона за тероризма на принципа "да отрежем пръста, за да спасим ръката"

2016-07-14 08:16:29Много добра статия. За т.нар. война на парите в брой се говори от няколко месеца и беше време и при нас да се обясни какво се случва. Още една причина да бягаме от еврото. Допълнително - ако се елиминират парите в брой, следващата стъпка е държавните институции самички да си теглят пари от нашите сметки за данъци, глоби и всичко, за което решат. Ти после обяснявай, че са дръпнали повече, отколкото трябва. Ако нещо не си послушен, може направо да ти замразят сметката и "да те вкарат в правия път".

Kъм статия Защо плащането в брой е основна свобода, която не бива да губим

2016-07-12 20:25:48Въпреки, че не подкрепям идеите му за социализъм, Бърни беше за предпочитане, заради външната политика. Но няма как да спечели срещу Хилари като показва двоен стандарт. Един път говори супер остро срещу нея, а в следващия казва, че ако той не е кандидат ще подкрепи Хилари. Бърни стана популярен, защото хората му вярваха, а такаива двойни стандарти само му подкопаха шансовете. Аз не виждам как е възможно толкова да плюеш срещу някого и после да го предкрепиш. И аз го чета като задкулисни схеми.

Kъм статия Бърни Сандърс официално подкрепи Хилъри Клинтън за президент

2016-07-08 20:53:38Дано наистина това да е позицията му, а да не е само маневра. Нашия е ясен - държат го с нещо и изпълнява чинно.

Kъм статия Франсоа Оланд не смята Русия за заплаха, а за партньор

2016-07-08 20:50:07За неявяване на работа - уволнение. Хайде, ако обичате - чувствайте се свободни да си търсите друга работа. За тая явно нямате желание. ... освен че не я и можете.

Kъм статия Лято е: Министър докладва в празен парламент

2016-07-08 20:47:43Имам чувството, че чета едни и същи новини всяка седмица. Ама така е - едно си баба знае - едно си баба бае... без значение, че това което си бае няма смисъл.

Kъм статия Президентът иска повече присъствие на НАТО в Черно море

2016-07-07 21:54:53Хайде пак - дневната доза глупости. Толкова абсурдни, че не знам откъде да ги почна. Въпросът не е до парите, с които да се издържат войниците. Въпросът е чисто принципен. Никой не може да се разпорежда с живота на други хора. Казармата е фабрика за пешки, които управляващите да хвърлят напред - дали защото са некадърни и не могат да се справят с дипломация или за да преследват задкулисни интереси.

Kъм статия Пак на дневен ред: 6 месеца казарма и военно образование в училище

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.