ПРОФИЛ

Рейтинг
710
точки при гласуване
1

БХМ

създаден на 2018-10-24 09:46:59
Всички ваши коментари (46)
Дата Коментар
Страници
2019-03-16 22:35:50Геноцид си е. Работещите пълнят НОИ, един път с осигуровки и още толкова през бюджета, за да осигурят високи пенсии на чиновниците, полицаите и военните. И ако доживеят до пенсия, ще получават 250 до 350 лева. Пирамида в която си задължен да внасяш, макар предварително да знаеш, че си прецакан.

Kъм статия Каква пенсионна система? Това си е чиста пирамида!

2019-02-12 16:12:18Защо няма коментари? Или е много добре написано писмо, или е над нивото на хейтърите. На мен ми хареса, но малко ми липсват тролските коментари. Дайнов, ще се радвам да напишете нещо за Аристотел и Хегел. И дано да го прочета. Но ще е хубаво да споменете нещо и за Платон. Обаче май епистоларният дуел нещо не върви. Жалко, макар идолът ми да е Аристотел, вярвам в диалектиката. Трябва да има и консервативна позиция.

Kъм статия Дуел в писма XIII. Евгений Дайнов: Какво изисквам от европейските лидери?

2019-02-03 16:47:44Аз пък, съм почти съгласен с Каролев. А за ремонта на графа не съм съгласенс коментиращия. Първо като архитектурен проект, определено е добър. Второ некомпетентните хора гледат само плочките, а те не са и една десета от работата. Но дори и само тях да погледнем, пак са доста добре с положените в Русе например, а и в други провинциални градове. Доста по добре са и от Витошка. Там паветата църкат вода като ходиш по тях. Не всички рабира се. На мен забележката ми е , че ми се вижда несправедливо за центъра да се хвърлят големи пари, а в по периферните улици е трагедия, кал, която ако не вали се превръща в прах. В европейските градове в центъра не е толкова пищно, но тротоарите навсякъде са направени прилично. Извън центъра също живеят бели хора.

Kъм статия Владимир Каролев: И Елена Йончева, и ГЕРБ, и Строителната камара грешат

2019-02-01 17:47:38Тончо, много сте ми симпатичен, но няма два морала. По точно, усещането, кое е морално и кое не е, не се смяня със смяната на управляващите. Другото е идеология на плъхове. А те плъховете, не създават блага, само ги консумират. Още по малко могат да дръпнат света напред. Дърпат го назад. Истината не е субективна. Обективна е. Не зависи от желанията, дори на силни индивиди.

Kъм статия Дуел в писма XII.Тончо Краевски към Евгений Дайнов: Орбан си играе с палачинката на морала за Русия, ЕС, Сорос

2019-01-21 15:01:57Доказателства има разбира се, както и срещу отровителите на Скрипал. Но някои хора никога няма да отворят очи. На Луната има толкова луноходи и отпадъци, че китайците сигурно база ще си направят от тях. И вероятно ще сме живи да видим, но тогава тая учителка някаква друга муха ще и влезе в главата.

Kъм статия Стъпвал ли е човек на Луната? Астрономи от БАН разясняват в 38-о училище истина ли е или конспирация

2019-01-17 18:36:58Тия същите, които вярват в конспиративни теории, вярват и в астролози и всякакви баячки. Не бих желал такъв човек да ме лекува или да ми строи къща, или да учи децата ми. Или да ми проектира леката кола. Или да ме управлява...

Kъм статия Как учат децата на критично мислене в елитно училище: Човек не е стъпвал на Луната

2019-01-06 09:43:49Прав е авторът, макар да не се е изразил много добре. В планината се появиха много талибанчета, които не я уважават. Неуважение е да си хвърляш буклуците. Неуважение е да си с лоша екипировка. Неуважение е да си с лоша подготовка. Неуважение е да цъфнеш на хижара, когато те е предупредил да не идваш. Познавам доста хижари, всички са с много добри морални качества. И те имат нужда от поне един почивен ден годишно. И талибанчета познавам. Съветвам ги да не ползват услугите на планинските спасители за щяло и нещяло. Най-малкото защото в този момент, някой може наистина да има нужда. И е крайно време да се въведат солени глоби за лоша екипировка.

Kъм статия Вълк, вълк

2018-12-31 16:36:23Това за Drink&Drive вероятно е злонамерен фейк, или клевета, кьорфишек. В бяла държава написалият го ще бъде осъден. Вероятно е взел пари от таксиметровите картели. Ако Uber го беше измислил българин и го беше подкарал на родна земя, нямаше да стигне 60 милиарда капитализация. Повече от годишния бюджет на правителството. Честита нова година! Като старата.

Kъм статия Полицията на крак в новогодишната нощ, предупреди да внимаваме с Drink and Drive

2018-12-29 02:54:36И аз.

Kъм статия Авария при строежа на метрото: бетонова пяна изби под бул. Евлоги Георгиев (видео)

2018-12-23 10:05:00Ако ще наливаме в каца без дъно, предпочитам кацата да е държавна - НОИ. Аз пък не предпочитам и наливам насила в тази каца. И чрез вноски, и чрез бюджета. Това второто наливане ще продължи и след като се пенсионирам.

Kъм статия НОИ ще намали пенсиите. Няма друг избор след последните промени

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.