ПРОФИЛ

Рейтинг
710
точки при гласуване
1

БХМ

създаден на 2018-10-24 09:46:59
Всички ваши коментари (46)
Дата Коментар
Страници
2019-07-09 22:30:25Стефане :) Като гледам форума, вече имаш 21 регистрации. А тези, които ги е "хранила" Русия, сега са си добре. Чехия, Полша, Словакия и т.н. Грузия и тя като се отърве и обяви руските олигарси за врагове на народа и ги обложи с 99 процента данък и тя ще е добре. Но мисля, че и без това може. Това са руски чалъми.

Kъм статия 'Тайно разпродават страната ни на руски олигарси'

2019-07-03 12:38:43Отдавна се знае, че тук за бизнеса всичко е скъпо, но чак в пъти е прекалено. Когато бизнесът работи за нашия пазар всичко е на гърба на потребителите, а когато е за външен пазар е на гърба на самия бизнес, което е още по-лошо в крайна сметка. Най-малкото защото намалява данъчните постъпления.

Kъм статия Токът за бизнеса поскъпна драстично, най-скъп е в Европа

2019-06-12 22:52:39Диалогът явно продължава :) Това за мечетата прилича на комунистическата пропаганда от петдесетте години на миналия век, че американците хвърляли над България и СССР отровни дъвки и химикалки, които експлоадират. Кои са пострадали ли? В Дания тогава абортите бележат скок, но ти ще кажеш, че датчаните са тъпи и няма причина за това. Ами хилядите болни и умрели в Украйна и Беларус получиха ли обезщетения колкото роднините на един убит в катастрофа в България поне. По 40-50 к долара поне. Не получиха. Бяха просто герои. Но ти отричаш , че е имало и терор в СССР, и че ние, а не Кирил и Методий или цар Петър сме им дали азбуката. Също и отричаш, че точно американците ги освободиха от фашизма или по-точно от работническия национал-социализъм. Нормално. Хитлер ги нападна с 3700 самолета, а те получиха от американците 18000, и колко други неща. Я само си представи, че не ги бяха получили, или ги беше получил Хитлер. Но това са твърде сложни неща за теб ;)

Kъм статия Александър Йорданов: Да подарим реакторите за АЕЦ Белене на Китай или Венецуела

2019-06-12 19:05:19Останалите собственици са 2 милиона. Нима един синекурец може да твърди, че е собственик. Или едно дете, или някой, който цял живот е ял блага, които другите са произвели...Така ли твърдиш? Може и така да е но аз нямам намерение да живеч близо до бомба. И милионите пострадали от Чернобил, ако можеха да осъдят СССР или поне Украйна.... Стефане

Kъм статия Александър Йорданов: Да подарим реакторите за АЕЦ Белене на Китай или Венецуела

2019-06-12 18:12:23Аз съм един от малкото истински собственици на тези реактори, защото цял живот съм произвеждал и плащал данъци от това. И наистина мисля, че трябва да ги подарим на Венецуела, и без друго не им стига тока. А петрол не е нужно да ни дават, да го дават на Русия и Китай. Техният трудно се преработва и скоро ще стане абсолютно нерентабилен.

Kъм статия Александър Йорданов: Да подарим реакторите за АЕЦ Белене на Китай или Венецуела

2019-05-27 08:10:13Съвсем нормално. Там няма полицаи, чиновници, зависим вот, и хора на руска хранилка. Там са "кравари" , "миячи на чинии" , лекари, архитекти, инженери и техници. И малко бизнесмени. Все хора, които сами си изкарват парите. Те не харесват надменни олигарси=чорбаджии от феодален тип.

Kъм статия Демократична България бие и ГЕРБ, и БСП на изборите в чужбина

2019-05-23 14:02:38Напълно вярно е написаното. Има и една нова тенденция. Млади и яростни комунисти-хунвейбини са се маскирали като консерватори и обиждат на комунисти всички, които не са от БСП, ГЕРБ, Атака и ДПС. Смях!

Kъм статия Отровните двойници в българския политически гъбарник

2019-03-26 14:21:00Русия да вземе заедно с военните да прати и IT, че да попречат на тия мръсни кравари да спират тока на трудовия венесуелски народ.

Kъм статия Венецуела си почива във вторник, пак остана без ток

2019-03-20 10:35:11Напълно съм съгласен с коментиращия, но статията е на много ниско ниво. И не е проблема в превода тоя път. Ами ако месото и доматите са скъпи, значи производството им е рентабилно. Ако не знаят как се произвеждат, да видят от Израел. Самият Иран, заедно с Венецуела, Либия и други наложиха санкции на САЩ в 1973 година. И то защо - защото защитиха Израел от агресията на тогавашните ирански приятели. Жалко само за Иран - хубав народ и хубава страна, но тръгнаха по лош път.

Kъм статия Иранците са смазани от санкциите на САЩ

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.