ПРОФИЛ

Рейтинг
710
точки при гласуване
1

БХМ

създаден на 2018-10-24 09:46:59
Всички ваши коментари (46)
Дата Коментар
Страници
2019-10-23 17:43:44Бонев е патерица на калинките. Дори не ме интересува на коя от двете.

Kъм статия Всеки срещу всеки в последния голям дебат за София: най-интересното

2019-08-15 23:31:07Опаа, лъжата е смъртен грях :))) Така беше и за Чернобил, и за Виница , и за Катин, и за Курск. Впрочем за Катин има осъдени от народния съд хора, че са казали , че руснаците са застреляли полските умнокрасавци (офицери и интелигенти). От тогава не харесвам народната демокрация, прекалено лъжовна е. Лъжците са дребнави и слаби. Лъжата е оръжие на гнидите. И смятам, че нямат бъдеще, и настояще тоже. А иначе нямам против Русия, хубава страна, а като държава е нещастна. Прекалено голяма пропаст има между бедни и богати. Кофтито на бедния руснак, е че иска да изгори плевнята на комшията, дори и да му изгори къщата. обикновен комплекс на завистливеца. И това е смъртен грях също.

Kъм статия Лъжи и мълчание: Разбрахме ли какво точно се случи край Архангелск?

2019-08-14 18:46:26Зам. кмет по строителството на София преди време стана една 26годишна журналистка. Г-жа Фандъкова също нищо не разбира от строителство. Един човек, който разбира от градоустройство може да бъде много полезен на столицата. Основните проблеми на столицата освен строителни са най-вече градоустройствени. А и няма никаква причина да очаквам, че ще е податлив на корупция. На София и липсва един кмет като инж. Иванов. Професионалист с визия. Иначе другите проблеми, например транспортния са доста добре решени, не знам благодарение на г-жа Фандъкова ли. Проблемни са градоустройството и инфраструктурата.

Kъм статия Демократична България издига архитект Борислав Игнатов за кмет на София

2019-08-10 22:46:10Само не разбрах с какво ловът на пъдпъдък или бекасина е проблем за чумата. Поредна чиновническа полюция.

Kъм статия Зам.-министър: Ловците да звънят веднага, ако открият труп на глиган

2019-07-30 15:35:51Има богаташи, облажили се от нагласени обществени поръчки. Като например 40те километра магистрала преди Стара Загора. Интересно защо Гешев не ги спомена в програмното си интервю. А заплаши едно дете с тъмница. За да си кажело всичко. Не е мъжко някак си. Преди няколко месеца по повод проблема с търговския регистър, някой спомена, че е въпрос на време да гръмне и НАП. Да не продължавам нататък...

Kъм статия Съдебната палата под обсадата на ''десни екстремисти'' срещу потенциалния главен прокурор (снимки)

2019-07-28 13:33:26Лека му пръст, беше умен и с висок морал. Рядко срещана и много полезна за обществото комбинация.

Kъм статия Почина политологът Алекс Алексиев

2019-07-21 15:49:48И само да допълня, сайтът на НАП е най-добрия от цялата администрация. Не е бъзик, наистина го вярвам.

Kъм статия Огромна подкрепа за Кристиян Бойков в социалните мрежи

2019-07-17 13:53:34"Общите институции трябва да предхождат общите данъци и регулации, а не обратно." Съгласен съм напълно. За сведение в САЩ във всяка държава (щат) ДДС е различно, някъде е нула. За Швейцария конкретно не знам, но вероятно и там са наблегнали на институциите, а не на регулациите. По важна е общата сигурност, външна и вътрешна. И общата външна политика. Тези неща биха направили ЕС силен, а не колко да са криви краставиците.

Kъм статия Радан Кънев: Защо не гласувах за Урсула фон дер Лайен

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.