ПРОФИЛ

Рейтинг
1005
точки при гласуване
1

craghack

създаден на 2024-01-23 08:58:41
Всички ваши коментари (32)
Дата Коментар
Страници
2024-05-23 21:58:53Никакъв контрол от поръчали те ремонта. Пълен абсурд е да се постави по този начин.

Kъм статия Новопоставен знак на ''Фритьоф Нансен'' падна след дъжда, оказа се закрепен с дюбел (обновена)

2024-05-17 20:52:33Е то се искат топки да си признаеш, че си сгрешил и да си поправиш бакиите. Интересно колко и какво ще бутнат на съдиите във ВАС, та да отсъдят в тяхна полза?

Kъм статия Столичната община ще обжалва спряната от съда промяна на движението около Патриарха, съобщи Терзиев

2024-05-17 12:04:08Недоумявам как въобще е възможно да са допуснали такава детинска грешка? Това е непростимо дори за второкурсник в някой провинциален университет. Дори децата са наясно, че промени в организацията на движението винаги се съгласуват с КАТ. Няма ли техни печати на проекта, нищо не може да се реализира. Интересно е и коя фирма се е навила да извърши това беззаконие?

Kъм статия След решението на съда за Патриарха: Васил Терзиев да не се държи като ''Ергенът'', призова Георги Георгиев

2024-05-17 10:37:59Богопомазаните кретени от НСО трябва да бъдат лишени от бурканите и да им бъде напълно забранено да карат с повече от 70 километра в час по пътищата 100 по магистралите. Убийци!

Kъм статия Оперираха жената, пометена от кола на НСО, още е в тежко състояние

2024-05-17 10:35:21Решението е да се изгради необходимата инфраструктура - подземни паркинги. Да се разреши паркирането по вътрешнокварталните улички само за живущи. Да се изнесе велосипедното движение там и да се освободят широките булеварди за автомобилния трафик. Има начини да се направи, но трябва да се вложат пари, които са налични, но партиите предпочитат да си ги раздават едни на други, а не да ги влагат за удобство на данъкоплатците. Синята зона събира неомоверни пари годишно. Всичките те потъват в плаващи пясъци и накрая остава колкото да се павира някой и друг тротоар. Това всичкото трябва да се спре, но очевидно новият кмет няма грам желание. Самият факт, че е оставил гл. архитект на Фънди на работа е адски показателен...

Kъм статия Центърът на София опустява, а вечер ''Витошка'' е като главната на Китен през лятото

2024-05-16 22:33:45Ако наистина промените не са съгласувани с КАТ, то наистина са незаконни. Няма начин да сложиш дори един знак или метър нова боя по улиците на града, ако проекта не е съгласуван с КАТ.

Kъм статия Административният съд разпореди да се прекрати промяната на движението в центъра на София

2024-05-16 16:10:26Уникално говедо! Бил го обиждал, та ще го убие от бой... Красота! Ако има начин съдиите трябва да му дадат доживотна присъда на това прасе.

Kъм статия Рангел Бизюрев разказа как е убил Димитър Малинов от Цалапица

2024-05-16 16:06:08Авторът споделя моята гледна точка. Посещавал сам Капана в Пловдив. Много е готино да идеш като турист, но отдалеч се вижда, че огромна част от сградите са необитавани и съответно зле поддържани. След двайсетина години доста от тях ще са пред падане, а очевидно ще трябва да ги спасява общината. Алчни люде като Борис Бонев и новия кмет очевидно искат да изкарат едни бързи пари от разширяването и поскъпването на синята зона в София и нехаят за решаването на истинските проблеми. Живущите в централните части на градовете трябва да бъдат стимулирани всякак, за да останат да живеят там. Трябва да им бъде осигурено спокойствие, удобни места за паркиране и въобще всички удобства на градския живот. След като плащат най-високите данъци, то те са и с приоритет пред всички, които единствено искат да слязат в центъра вечер и да хапнат и пийнат. Те имат право да оставят парите си в заведенията, но нямат право да искат тяхното спокойствие и начин на предвижване - пеш или с колела, да е с приоритет.

Kъм статия Центърът на София опустява, а вечер ''Витошка'' е като главната на Китен през лятото

2024-05-14 14:52:31Искам лично Бонев да застане на площада и да контролира работите. Нали щеше да оправи всичко в София? Изборите бяха преди 8 месеца. Днес минах през Аптека рано сутринта. Е няма такава кочина. Боклуци се валят навсякъде, не е мито от месеци. Гнус! С какво новата управа е по-различна от Фандъкова?

Kъм статия Дежавю: Работници удрят жълтите павета с чук

2024-05-12 10:05:25От колкото и кладенца вода да се носи новата организация на Патриарха е малоумна. Спаси София се изложиха зловещо. Тези хора не осъзнават, че града е преди всичко удобство на живущите в него. Решенията трябва да включват гражданите, колите им, велосипедите и тротинетките им. Има най-разнообразни решения и повечето от тях са паркиране в централните градски части само за реално живущи там. На знаците във Виена пише - за резиденти. За останалите е забранено. Това от своя страна означава адски добър градски транспорт, за да могат останалите все пак да посещават центъра на града. Иначе той остава мъртъв и се посещава само от туристи. Съответно малоумниците от СС трябваше първо да оправят паркирането, разбирай забрана за приходящи да паркират по улиците и изграждането за паркинги за прибирането на колите, които иначе няма къде да отидат, паралелно с това оправяне на градския транспорт, за да няма малоумия от 20 - 50 минутни интервали след 18 часа или в почивни дни. Ама не. Те са велики!

Kъм статия Особености на националната велоалея

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.