ПРОФИЛ

Рейтинг
8070
точки при гласуване
8

Валентин Ненков

създаден на 2016-05-06 23:08:11
Всички ваши коментари (16)
Дата Коментар
Страници
2018-03-06 22:27:13Това ще е поредният гаф в кратки срокове на този кабинет. Няма как Каракачанов да ме убеди, че Петкова не е била наясно какво се случва около ЧЕЗ, че още през есента на миналата година кметът на Пазарджик обясняваше на брифинг как пазарджишка фирма, занимаваща се с енергетика, ще купи ЧЕЗ и ще помогне за финансирането на футбола и волейбола в града. Мисля и че съгласно приватизационния договор ЧЕЗ е бил длъжен да я уведомява като министър за намеренията си да продава в България. Истината обаче е, че най-голямата далавера с ЕРП-тата я врътнаха царските хора през 2004. Всички след тях събират огризките или просто препират едни пари.

Kъм статия Няма да приемат оставката на Теменужка Петкова, обяви Каракачанов

2018-01-26 12:39:36Това проучване е абсолютна лъжа, вижда се още от поръчителя, пък като четеш резултатите, ти става съвсем ясно. Воля за промяна има и тя личи в социологиите на сериозните агенции.

Kъм статия Тренд: 55% от българите не искат предсрочен вот

2018-01-25 01:03:40Само не разбрах как с 10 за, 9 против и 1 въздържал се е било прието предложението за отпадане на точката. Като сериозна медия е добре да бъдете прецизни в изказа си. А това пък, че "Решаващия глас "против" даде депутатът от ГЕРБ Георги Марков" тотално обърква всеки логично мислещ читател!!!

Kъм статия Парламентът даде назад за Истанбулската конвенция

2017-11-25 00:11:29Наистина не разбирам защо Диков се крие и не обясни ясно за какво иде реч. Все пак, въпреки понякога доста крайните си и неподкрепени с доказателства позиции, Люба Кулезич оставя у мен впечатлението за почтен човек. Склонен съм и да приема по-различните нейни виждания в предишни периоди, защото върху позицията на журналиста оказват влияние доста фактори като време, среда, политическа ситуация и т. н. Не говоря за приспособяване, а за субективното възприемане на обективната действителност в определен времеви отрязък. Но най-страшното в случая е, че след тази случка BiT вече не е "другата" телевизия", а една от многото сладникави медии, съобразяващи се с политическата конюнктура.

Kъм статия Цензура ли е това? Социалните мрежи в защита на Кулезич

2017-06-18 13:12:06Точно чинията на Бузлуджа е най-необходимото в момента за финализиране на, как беше, обновявянето или реформирането на БСП!!! От нея най-вероятно възнамерява Нинова да продължи да громи паралелната държава, по чиито етажи са накацали и тя, и най-близките й съратници в партията и около нея. А също и опонентите й в столетницата, а и не само. Защо пък сега да не спретне една битка за чинията. Много важно, че едва ли има идея какво да прави после с нея! Важното е електоратът й да се занимава с нещо, че току виж започнал да размишлява. А последното със сигурност не е желателно за върхушката на БСП.

Kъм статия БСП иска да си върне чинията на Бузлуджа

2017-06-11 22:02:32Що се отнася до тоалетната хартия, тя със сигурност е приоритет и не се налагат спешни поръчки. Заваксано е за години напред.

Kъм статия Доставят спешно масло за самолетите на ВВС, за да не спрат полетите

2017-06-11 21:59:57Това виц ли е или патриотична реалност??? Всъщност не само патриотична...

Kъм статия Доставят спешно масло за самолетите на ВВС, за да не спрат полетите

2017-05-18 10:36:17Някой учудва ли се от това?

Kъм статия Военното министерство събра най-много кадри на ДС в ръководството си

2017-05-08 14:53:31Първо, ВКТВ-Велинград, не е държавно, а общинско. Освен това, няма да платят данъкоплатците, а потребителите на питейна вода. И то само ако КЕВР позволи тези глоби да бъдат калкулирани при поредното увеличаване на цената на водата. Второ, проблемът с урана и алфа активността далеч не е толкова разпространен, колкото се внушава в статията. Касае само Хасково, Първомай и Велинград. Учуден съм защо не е разгледана основната причина за възникването му, а имено двукратното намаляване на нормата за урана и петкратното на алфа активността през 2015 г според изискване на европейска директива. При положение, че страни като Германия и Полша не го направиха. 80% от наднормените резултати се дължат точно на това. Не прилича ли подобна глупост на политиката на г-жа Йес преди приемането ни в ЕС? И накрая, съгласен съм за недопустимостта на премълчаването, но съвсем не съм сигурен, че при частни фирми това не се случва. Дори напротив! Световната практика го доказва.

Kъм статия Чиновник глоби данъкоплатците, защото друг чиновник ги е тровил с уран

2017-04-04 23:29:25Материалът е доста неточен. Първото дело е за имамите и по него Муса има 2-годишна присъда, но тя не е влязла в сила, защото ВКС го върна на АС за ново разглеждане. По второто дело за радикален ислям присъдата, ако има такава, е все още далече. Според мен тя ще е факт едва когато ИД вече не съществува, натам вървят нещата. Освен това началото на материала противоречи на края му, защото Окръжен съд вече веднъж пусна Муса под парична гаранция, така че не му е за първи път. Друг е въпроса, че АС-Пловдив го отмени. Но той може да направи същото и с това определение.

Kъм статия Пуснаха Ахмед Муса под домашен арест

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.