ПРОФИЛ

Рейтинг
1070
точки при гласуване
1

Валентин Ненков

създаден на 2016-05-06 23:08:11
Всички ваши коментари (12)
Дата Коментар
Страници
2017-06-18 13:12:06Точно чинията на Бузлуджа е най-необходимото в момента за финализиране на, как беше, обновявянето или реформирането на БСП!!! От нея най-вероятно възнамерява Нинова да продължи да громи паралелната държава, по чиито етажи са накацали и тя, и най-близките й съратници в партията и около нея. А също и опонентите й в столетницата, а и не само. Защо пък сега да не спретне една битка за чинията. Много важно, че едва ли има идея какво да прави после с нея! Важното е електоратът й да се занимава с нещо, че току виж започнал да размишлява. А последното със сигурност не е желателно за върхушката на БСП.

Kъм статия БСП иска да си върне чинията на Бузлуджа

2017-06-11 22:02:32Що се отнася до тоалетната хартия, тя със сигурност е приоритет и не се налагат спешни поръчки. Заваксано е за години напред.

Kъм статия Доставят спешно масло за самолетите на ВВС, за да не спрат полетите

2017-06-11 21:59:57Това виц ли е или патриотична реалност??? Всъщност не само патриотична...

Kъм статия Доставят спешно масло за самолетите на ВВС, за да не спрат полетите

2017-05-18 10:36:17Някой учудва ли се от това?

Kъм статия Военното министерство събра най-много кадри на ДС в ръководството си

2017-05-08 14:53:31Първо, ВКТВ-Велинград, не е държавно, а общинско. Освен това, няма да платят данъкоплатците, а потребителите на питейна вода. И то само ако КЕВР позволи тези глоби да бъдат калкулирани при поредното увеличаване на цената на водата. Второ, проблемът с урана и алфа активността далеч не е толкова разпространен, колкото се внушава в статията. Касае само Хасково, Първомай и Велинград. Учуден съм защо не е разгледана основната причина за възникването му, а имено двукратното намаляване на нормата за урана и петкратното на алфа активността през 2015 г според изискване на европейска директива. При положение, че страни като Германия и Полша не го направиха. 80% от наднормените резултати се дължат точно на това. Не прилича ли подобна глупост на политиката на г-жа Йес преди приемането ни в ЕС? И накрая, съгласен съм за недопустимостта на премълчаването, но съвсем не съм сигурен, че при частни фирми това не се случва. Дори напротив! Световната практика го доказва.

Kъм статия Чиновник глоби данъкоплатците, защото друг чиновник ги е тровил с уран

2017-04-04 23:29:25Материалът е доста неточен. Първото дело е за имамите и по него Муса има 2-годишна присъда, но тя не е влязла в сила, защото ВКС го върна на АС за ново разглеждане. По второто дело за радикален ислям присъдата, ако има такава, е все още далече. Според мен тя ще е факт едва когато ИД вече не съществува, натам вървят нещата. Освен това началото на материала противоречи на края му, защото Окръжен съд вече веднъж пусна Муса под парична гаранция, така че не му е за първи път. Друг е въпроса, че АС-Пловдив го отмени. Но той може да направи същото и с това определение.

Kъм статия Пуснаха Ахмед Муса под домашен арест

2017-04-02 23:11:43Ще си позволя да продължа, защото ограничението в броя на знаците ме прекъсна по средата. Нежеланието и на ГЕРБ, и на БСП да създадат обективни и работещи правоохранителни и правораздавателни органи, особено относно корупцията и "нашите хора", няма да направи никакво впечатление на останалите 3 формации в НС, напротив, ще срещне мълчаливото им одобрение. И тук идва ролята на извънпарламентарната опозиция в лицето на част от невлезлите в парламента. Казвам част, защото няма как да имам подобни очаквания от Лукарски и Кунева например, и не само. Що се отнася до ДПС, неговата роля ще е една и съща при каквато и да е управленска конфигурация. Каква е алтернативата? Кабинет на ГЕРБ и т. нар. патриоти и в добавка Марешки? Че такъв от ГЕРБ и БСП е по-десен и по-предвидим! Не натрапвам мнението си на никого, просто разсъждавам за възможните изходи от ситуацията, която сами с гласовете си създадохме.

Kъм статия Г. Лозанов: ГЕРБ спечели вота заради изказването на Нинова за демокрацията

2017-04-02 21:22:47Изведеното в заглавието мнение на Лозанов е невярно. Цялата кампания на БСП беше реставрационно лява и елементарно популистка, докато във визираното изказване тя просто постави знак на равенство между демокрацията като понятие и българския й вариант. Дали е било умишлено или не, само тя може да каже. Що се отнася до евентуално общо управление на ГЕРБ и БСП, не разбирам защо е толкова лошо, след като има разбиране в общество, че нито едните са леви, нито другите десни, а за да се направят необратими реформи в образованието и здравеопазването е нужен максимален политически консенсус? След като същото това общество не пожела да подкрепи партиите, които му казват истината в очите, такава, каквато е, не виждам защо е против стабилно управление. При положение разбира се, че има ясно разписана програма за въпросните реформи. Остава обаче един съществен проблем - нито една от двете партии с тези си елити няма да носегне сериозно на съдебната система!

Kъм статия Г. Лозанов: ГЕРБ спечели вота заради изказването на Нинова за демокрацията

2017-02-22 00:07:16Не може да се оспори, че именно Бареков прибра Каракачанов и направи Джамбазки евродепутат. Което е още един негов грях, защото именно Джамбазки е един от тези, които нагнетяват ксенофобия и популизъм сред обществеността.

Kъм статия Бареков се презареди: Пак ще е тв водещ

2017-02-19 18:51:40Този сладур нали беше при патриотите за президентските избори, преди Бареков пък се подвизаваше в коалиция с БСП. Жалко, че реформаторите стигнаха дотам да събират политическия отпадък. Толкова ли не разбират, че някои хора гласуват и за принципи и тотално ще ги отблъснат. Не че съжалявам, но при тях останаха някои свестни хора, които е крайно време да разберат за какво става дума и да си тръгнат. Много е тъжно, че СДС отива по толкова комичен и жалък начин в небитието.

Kъм статия Тайно: Партньор на Бареков влезе в Реформаторския блок

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.