ПРОФИЛ

Рейтинг
10212
точки при гласуване
10

Човека

създаден на 2017-12-22 11:32:15
Всички ваши коментари (680)
Дата Коментар
Страници
2024-06-14 23:24:28Интересна аритметика. Осигуряването на жилище е може би половин заплата отгоре. Що не пробвахте с увеличение на заплащането? Може би хиляди сънародници биха се върнали да работят в България. Ама чакай, то пак бойку ще управлява - прекия виновник за тая ситуация.

Kъм статия Индийци ще карат градските автобуси в Пловдив

2024-06-11 12:37:52Това долнопробно оплюване на клиентите си е направено от "специалист обществени комуникации"??? Ако това са специалистите ни то ние няма да мръднем от дъното до живот. Всичко ли е "фейк" в тая кретенска държава бе..

Kъм статия Поемам цялата вина

2024-06-10 17:06:51Също смятам, че не би било правилно да напусне парламента след като избирателите са му гласували доверие. Надявам се колегите му да обсъдят това с него.

Kъм статия Христо Иванов подава оставка като лидер на ''Да, България'' (видео)

2024-06-10 16:54:02Изключително жалко. Човека и политика, който имаше най-голяма роля за пропукването на десетилетната хегемония герб-дпс. Дори този акт от негова страна доказва за пореден път достойнствата му. Не знам каква е визията на останалите от политическата формация оттеглили доверието си за него, но дано си дават сметка, че той стои в основата на настоящата подкрепа не само за Да България, но и за обединението ППДБ. Вярвам дори и за твърдия електорат подкрепил ги вчера, а не еднодневките търсещи нови месии с паранормални способности. Реализма в прокълнатата ни държава продължава да изхвърля достойните в калта. За всеки опитал, не е тайна, че е невъзможно да накараш смразяващото мнозинство от роби на популизма да разсъждава, да вижда, да мисли аналитично и действа разумно. Но провала, макар и гарантиран, не спира най-принципните сред нас. Всички данни от тези избори очертават едно апокалиптично бъдеще за всички ни. Резултата от уравнението с много известни. Успех в битката на всички разумни!

Kъм статия Христо Иванов подава оставка като лидер на ''Да, България'' (видео)

2024-06-08 14:14:01Няма такова нещо. Просто Борисов е бил между тях, но незнайно как никога не се вижда на снимките.

Kъм статия Тотален резил: Президентът на Република Сръбска опита да целуне Путин, той го отблъсна

2024-06-08 00:59:26Китайците са му го говорили за атома.

Kъм статия Путин: Нямаме нужда от ядрени оръжия, за да победим в Украйна

2024-06-06 14:44:51Каква е логиката на втория екран за потвърждение, след като не можете да се върнете назад за да промените избора си? И каква изобщо е логиката на избор на кое гласуване ще участвате, след като има опция "не избирам никого" и може директо да бъдете изпратени към екраните с гласуването след първи информативен екран за самия избор и бутон/стрелка да продъжите. Не разбирам за некадърност ли става въпрос или за умишлен опит за ограничаване на вота с машини. А може би и двете, както изглежда винаги.

Kъм статия Важно при машинния вот: Ако на първия екран не изберете да гласувате и за двата избора, няма връщане назад

2024-06-02 17:10:30Автоматично решиха проблема с машинното гласуване в Турция. По терлици. Хартията бие наред. Може ли някой да каже как се определя "уседналост" и къде в избирателния списък е посочено това? Ще има смут в секциите пак и далавери зад пушилката.

Kъм статия Избирателите, които нямат право да участват в евровота, ще гласуват само с хартиена бюлетина

2024-06-02 16:55:19Когато за избиратели на народни представители е "голям праз", че депутатите им умишлено отказват да присъстват на заседания на парламента, става ясно какъв голям праз са самите те, избранниците им и цялото им отношение към управлението на държавата.

Kъм статия Няма кворум за извънредното заседание, поискано от ПП-ДБ

2024-05-30 15:52:06...Ще има масов саботаж и трикове по секциите за прекарване на купения и корпортивен вот. Неграмотни членове и председатели на комисии, повредени камери и машини, и обичайното директно фалшифициране. Естествено под спящия поглед и вродена импотентност на ЦИК.

Kъм статия ИТН готови за експертно правителство с ГЕРБ и ДПС, не искат премиер Борисов или Пеевски

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.