ПРОФИЛ

Рейтинг
4180
точки при гласуване
4

Човека

създаден на 2017-12-22 11:32:15
Всички ваши коментари (167)
Дата Коментар
Страници
2021-09-23 12:42:10"съдът оправдал всички, защото от екпертизите не ставало ясно колко пари са изхарчени за ремонта." Зоната на здрача, където простата математика за първи клас е получила пространствено-времево изкривяване.. Да ви е.а и съда и прокуратурата.

Kъм статия Прокуратурата се отказа от делото срещу Емилия Масларова

2021-09-04 12:52:42Сега е модерно да те убие дрогирано говно на пътя. Тоя, на Милен Цветков, година и половина го дундуркат в съда със всички камери и записи. Сигурно и тоя си е сложил обувките под главите на убитите след като им е пръснал всички органи. Нормално е на никой да не му пука.

Kъм статия Двама французи и англичанин загинаха при тежка катастрофа във Варна

2021-08-31 19:27:28Всеки "златен пръст" заслужава пръстен с диамант. Всички по веригата заслужават мъмрене! Или поне преместване на друга държавна служба. А колкото до това, дали Доган ще се яви пред комисията - нека да позная.. ами не.

Kъм статия В Росенец е законен само трафопостът, викат Доган да дава обяснения в парламента

2021-08-28 01:46:54Какви са тези наказания с уволнения, мъмренета и забрани за повишение в тая уродлива държава. Съдебната система напълно плесенясала. Този шофьор трябваше да е арестуван още сутринта, а фирмата още днес да беше разследвана.

Kъм статия ''Шофьорът заспиваше на волана.'' Пътуване на ужасите с автобус от Слънчев бряг до София

2021-08-26 11:57:34Идват ти прекалено много бръмбари в главата пич и почваш да се мислиш за Нострадамус. Разпространен сондром сред така наречените "политолози" у нас.

Kъм статия Идва нов играч на политическата сцена около Кирил Петков и Асен Василев

2021-08-15 01:59:30Тези "хора" са позор за България и най-малкото позор за полицията. Какъвто са и всички по веригата над тях включително идеолога на националното опростачване - премиера-слънце.

Kъм статия Манолова: Полицаите от кадрите с насилието - незабавно в парламента

2021-08-12 01:50:00За съжаление показахте удивителна незрялост и арогантност, сравнима с тази на ГЕРБ. Компрометирани кандидат министри изкачащи от небитието ден преди избора им.. С отказа да направите коалиционно правителство или поне подписване на подробно споразумение с тези, които трябва да ви подкрепят, сами затрихте желанието да ви бъде даден шанс и допринасяте за политическата криза за което обвинявате другите. Жалко, че такъв голям ресурс от гласоподаватели сляпо се е ориентирал към вас, без да познава политиците ви и без да има конкретно, задълбочено и широко обсъждане на политиките ви. Най-вероятно бивши гласоподаватели на ГЕРБ с идеята някой месия "пак да ги оправи".

Kъм статия Пламен Николов прогнозира 'още по-убедителна победа' на ИТН при нови избори

2021-08-09 14:54:57Две неща са сигурни след това интервю: Няма да има правителство на ИТН и, че няма да имаме правителство в това народно събрание. Само едно не е сигурно - дали ИТН ще минат 10% на изборите след два месеца.

Kъм статия Сутрешното интервю на Петър Илиев отприщи вълна от коментари

2021-08-08 23:05:01Герберските продажници са легитимирали още един начин за разпродаване на България. Тоя път на чужденци. И то най-долната сволоч - каймака на корупцията - Русия и приятели. Много ме съмнява някой от администрацията да си е мръднал пръста да им проверява произхода на парите. А и са препрани доста сигурно. И пак от европа ще ни набиват акъл да не се продаваме щото сме прекалено прости. За жълти стотинки. Един милион вече нормалните хора си държат в чекмеджетата! Нали ве Боки? Само Китай са с 6 милиона милионери. Ако решат да си купят паспорти, утре може и да си гласуват парламент и правителство. Тая наща държавна сигурност само за политически игри става май.

Kъм статия Колко чужденци са получили златни паспорти в България?

2021-08-04 00:39:38Тоя ще забие Дани Кирилов в земята.

Kъм статия Кандидатът за правосъден министър: Не на соросоидните платени политици - майкопродавци. Гнусна паплач!

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.