ПРОФИЛ

Рейтинг
4021
точки при гласуване
4

Човека

създаден на 2017-12-22 11:32:15
Всички ваши коментари (124)
Дата Коментар
Страници
2021-04-11 01:22:02Къде била хватката. Добре сте ги захапали гнусните плъхове и тарикатските им сметчици. Аз се чудех никой ли няма да обърне внимание на тоя куп самоотводи преди още да влязат в парламента.

Kъм статия БОЕЦ атакува в съда отказа на Борисов да стане депутат

2021-04-10 18:11:26Тия депутати от новите партии в парламента дори не се познават, а всички искат да им кажат веднага за ново коалиционно правителство - как, кой и къде. Те дори нямат и необходимото мнозинство. Мнозинството от тях не са съгласни и да бъдат подкрепяни от БСП, за което ги разбирам. Оставете ги тия хора да се видят, да си поговорят, да се опознаят по време на първите дебати в новото НС и по време на първа сцена - чистак новото правителство на ГЕРБ, и тогава да почнат да преценяват може ли, не може ли да се формира правителство и дали би било работоспособно.

Kъм статия Време за държавници

2021-04-08 15:36:34А така. Откажи се да дойде на твое място някой от вашите неграмотници дето сричат, каквито имате в изобилие от задните редици на листите, та да може по ясно да блеснете в следващия парламент под лупа.

Kъм статия Борисов се отказа да е депутат, не му трябвал имунитет

2021-04-07 14:48:26Тия новопостроените на гола фасада с табелите от година "Продават се апартаменти" в коя графа са? Ще си ядете бетона и вие май.

Kъм статия Строителни предприемачи: Не чакайте спад в цените на жилищата. Криза има, но не и за нас

2021-04-07 14:44:14Ей,говно дебело, вземай си административния електорат, циганите и мутренските приятели, и се заселвайте на някой необитаем остров да се евете помежду си там, вместо да даваш акъл и да ми размахваш свинско пръстче. Окопали се в собствените си лайна и нямате изриване 100 години от там. Че и за чистене да остане време.

Kъм статия Борисов с 3 оферти: Кабинет на ГЕРБ, 10 депутати в подкрепа на Слави или ВНС (видео)

2021-04-07 14:36:40Не пускай европаламентарната службица. Недей, че няма да го бъде тоя парламент и утре ще увиснеш като ... от два парламента - на земята. И кой разрешава такива игри - днес кандидат, утре се отказал? Да не е Пеевски следващ в листата?

Kъм статия Искра Михайлова се отказва от депутатското място

2021-04-02 14:27:58След БКП-2 и БКП-3 имаме и БКП-нацисти. Цяла палитра от бивши агенти с "ако в главите", както пее певеца Ицо. Тия жалки охлюви, за съжаление, пипат точния нерв в главата на патреота-идиот, характер от бг бита, който не го интересува кой го краде и лъже реално, а да не би да дойде Баба Меца (разбирай жендер, соросоид и др. заплахи на подсъзнателно ниво)

Kъм статия НПО-то ми е по-добро от НПО-то ти!

2021-04-01 21:14:28Е що сега ве Череп? Яви ти се ангел облечен като милиционер ли? Или не си представяше ситуация, в която ти трябва депутатски имунитет. Колко унизително. Що не бори корупцията преди, като ти спестиха 700 милиона от данъци? Що така им плаща подкупи на лошите ве? Чист си като сълза. Бизнесмен мечта. Ще ковеш антикорупционни закони както и Пеевски не е ковал.

Kъм статия Васил Божков не хвърли бомба в интервюто с Карбовски

2021-04-01 20:43:05За корупция, безнказаност и полицейско насилие не знам да има. Честно си казвам. Ама за цензура...Каква цензура като всички са прости като галоши вече бе Томиславе. Нали за тва се борим. Защо да има цензура? Словото е толкова свободно тука, че няма да се учудя утре премиера на България да каже "Томиславе, набий им по един кор на тия прости потки и се направи на луд та да ти е по-лесно" Трябва да ги научиш тия работи. Гледам те гласят за премиер май.

Kъм статия Томислав Дончев съгласен само с част от критиките на Държавния департамент на САЩ

2021-04-01 20:25:38Ех тоя Сорос бе, много се е стиснал завалията. А най-големите радетели за просперитета на България, в горните регистри на таблицата, как наливат капитал да не си губят дивидентите. Знаят има добра възвращаемост.

Kъм статия Отворен парламент: Рекордно скъпа предизборна кампания в медиите

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.