ПРОФИЛ

Рейтинг
8320
точки при гласуване
8

Човека

създаден на 2017-12-22 11:32:15
Всички ваши коментари (303)
Дата Коментар
Страници
2022-06-29 17:18:57Сиви65, машините не намалиха туския вот, защото в Турция масово я караха през просото и "придружители" и помагачи стояха до машините и управляваха вота в тотално нарушение на изборния закон. И самите гласове бяха повече от физически възможноте за някои секции. Не се стигна до касиране за да не стане международен проблем. Дано на тези да има предтавители на ЦИК във всяка секция.

Kъм статия Крум Зарков спря връщането на хартиените бюлетини

2022-06-29 15:17:42Как не може простия народ да се освести и да няма такива принудителни коалиции на следващите избори.

Kъм статия Нинова: БСП ще преговаря за нов кабинет, ако премиер не е Кирил Петков

2022-06-29 15:12:18Сега ще се разбере ясно кой служи на България и кой на Русия. Службите да не забравят и руските анклави по черноморието ни! А също и собствените си кадри и тези на отбраната.

Kъм статия Черен пушек и над руското посолство в София

2022-06-29 02:59:00Би трябвало да се каже, че санкции ще има докато в Русия не изберат демократично правителство, което да спре шайката кремълски психопати - разбирай на Ванка и Альоша да им се вмени, че трябва да стрелят в обратна посока ако имат останал малко акъл в главата. Ако въобще е възможно тая стогодишна комунистическа утайка да се изчисти някога.

Kъм статия Радан Кънев: Ако замълчим за Донбас, следват Киев и България

2022-06-28 22:00:36Едно добро начало.

Kъм статия Кирил Петков: България експулсира 70 руски дипломати (допълнена)

2022-06-26 16:37:57Чудесна идея. Има си и преференции за тези, които прдпочитат един или друг кандидат. А колкото до ново правителство в настоящия парламент, това е възможно само с още няколко депутата раграничаващи се от собствените си формации или с компромиси отвъд реално допустимите за управляващите. И двете са почти невероятни.

Kъм статия Божанов: Има опция Демократична България да се яви заедно с ПП на избори

2022-06-24 19:24:17Бъдещ европейски лидер! Тежко и горко на Европа с новите попълнения. Те и сега албанците са известни във всички големи западноевропейски градове. Бързат да ги приемат заради Русия, но идея си нямат какъв таралеж си слагат в гащите.

Kъм статия Еди Рама отговори на реакцията на Външно: Добре, че са ГЕРБ и Борисов

2022-06-20 18:51:09Така представено, звучи като да ни устройва идеално. Нека се намесят европейски представители като посредник. Ако Македония не е съгласна с нещо, влиза в пререкания със съюза към който се стреми.

Kъм статия Радев: Френското предложение за Македония е най-доброто и най-справедливото до момента

2022-06-18 13:24:10Какво ще отстъпвате? Не сме ви избрали да отстъпвате. Да спрете да играете по селските номера и тарикатлъци на герб и дпс и да се хващате на работа поне в правителството. Спрете да им се обяснявате на тия говеда и да им играете по свирката. Те това им е играта - да спъват работата на правителството и парламента и всички да се занимават с псевдоскандали, че да върви далаверата, да изтичат давности и дела да свършват в десета глуха, а ако фане дикиш и нови избори и тотално затлачване ще е добре дошло. Ама много сте лесни за връзване. И по твърдо със старата проядена администрация - техните основни избиратели!

Kъм статия Петков готов да отстъпи премиерския пост в нов кабинет на промяната

2022-06-16 18:29:22На всички българи искам да кажа ОПИЧАЙТЕ СИ АКЪЛА! Вдигнте си гъза и отстоявайте свободата си от тая корумпирана измет, смучеща кръвта на България десетилетия наред с другарите си кукловоди, десета, златни патерици и най вече апатичния празноглав, но всезнаещ народ! Вдигнете си гъза и на очевидно предстоящите избори подкрепете младите, макар и неопитни, но хора с идеала за възможната НОРМАЛНА България. Стига герберски цинизъм, депесарски сметки за парчета от баници, псевдо социализъм и патриотичен идиотизъм! Герб били първи ...о неразумни изроде. В Перник, син на прокурор (!!!) се разхожда необезпокояван с бокс и мачете и бие наред хора по улиците.... - ПОКОЛЕНИЕТО "ГЕРБ"... плодовете на апатията

Kъм статия Бъдеща майка от ПП с емоционална реч: Историята на прехода днес се повтаря (видео)

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.