ПРОФИЛ

Рейтинг
864
точки при гласуване
1

Ivanova91

създаден на 2019-07-09 09:26:06
Всички ваши коментари (6)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2019-07-09 15:39:04Това много ме развесели : D Това е простия човек. Като няма какво да каже по темата, вместо смирено да замълчи, започва да обижда останалите. След като си станахме приятели, ще си позволя да ти говоря на "ти". Глупава майка означава такава, която не е запозната с цитирам буквално: "Творчеството на някой си Троцки. Светът е имал късмет, че Ленин е успял да го победи, а съветското външно разузнаване е успяло да забие един пикел до дръжката в главата му. " Може ли само да ми обясниш какво общо има това със закона за насилието над деца и цялата стратегия?

Kъм статия Над 100 граждани и общественици с протестно писмо срещу репортаж на Карбовски за отнето в Холандия дете

2019-07-09 14:29:06Както казват атаката е най-добрата защита.... Не е истина как рязко сменихме темата и започнахме да се обиждаме. Аз имам доста неща да кажа. Запозната съм със стратегията и като цяло народа не разбира същината на Европейския модел, а именно изграждане на взаимно доверие. Детето ти да не гледа на теб като душманин, който само му забранява, а да те възприема като приятел. Постигне ли се това ниво на общуване, няма за какво да се притеснява човек. Но е доста дълго за обяснение и явно повечето ограничени мозъци не могат да го разберат. Но явно вие нямате какво повече да напишете по темата и предпочитате да плюете правописа ми и факта, че не се интересувам от отживели и вече отхвърлени режими. Да ми разтягате локуми за Хитлер и Гльоринг, болшевиките и Ленин. Не, света не се върти около мен! На никой не му пука за мен, както и за вас, както и за мнението на хората!

Kъм статия Над 100 граждани и общественици с протестно писмо срещу репортаж на Карбовски за отнето в Холандия дете

2019-07-09 13:30:55В интерес на истината, като прочета Ленин, Сталин и всичко останало свързано с КомунизЪма спирам да чета. Родена съм след 89 и нямам никакво намерение да се "просветлявам". Стига ми общуването с хора израстнали по онова време за да добив представа за идеологията.... Споменахте Троцки, той е бил, първият който се е усетил накъде отива режима, именно затова са го напъдили като мръсно псе. Извинете ме за лошия правопис, пиша от телефона в движение.

Kъм статия Над 100 граждани и общественици с протестно писмо срещу репортаж на Карбовски за отнето в Холандия дете

2019-07-09 11:58:53Сериозно ли наричате физическия и психическия тормоз инфантилен хуманизъм?! Значи ако това стане на улицата ще стане скандал, ще се вдигнат едни знамена , балони, ама ако става вкъщи, то си остава вкъщи?! И какво, да няма никакъв контрол в семействата?! Ми дай да легализираме и инцеса и да си се върнем едни 500 години назад. Има допустими граници на поведение, както за децата, така и за родителите. Не казвам, че трябва да ми определят живота, но това е отговорност! Ако сте почитател на Ленинският режим и пост социализма, значи няма какво да обсъждаме, каквото и да напиша ще бъде тълкувано погрешно. Много ясно, че става въпрос за пари. Всичко в този живот е въпрос на пари...

Kъм статия Над 100 граждани и общественици с протестно писмо срещу репортаж на Карбовски за отнето в Холандия дете

2019-07-09 09:47:18По принцип не обичам да коментирам, но това масово всяване на паника у българските родители трябва да спре! Ще ви задам една конкретна ситуация, кое е по-добре: Родител, който не се грижи да детето си(ще дефинирам другата грижа), който пие, агресивен е и не работи достатъчно с него , не му обръща достатъчно внимание, което особено в ранна детска възраст може да се види с просто око. Детето да е свидетел на скандали м/у майката и бащата, бой, тормоз. Нима това е здравословна среда? Втори случай - приемно семейство, НЕбиологични родители, които са проверени многократно и имат финансово и ментално състояние, че могат да се грижат за едно невръстно дете. Има ли значение черни ли са, бели ли са ?! (Явно за вас има, което не изключително жалко). Не визирам този случай, това са просто две ситуации. Аз съм жертва на домашен тормоз и като дете се молех някой да ме изведе от вкъщи. Подавах многократно жалби срещу баща ми, който го "знаеха" и не го закачаха. Исках да синполучи заслуженото, не исках да бие и удря майка ми, но това ставаше всеки път като се напие (през ден). Нима е здравословно 6 годишно да слуша баща си как казва "Ще си пия колко искам, ще си е*а, която искам, на вас не съм ви длъжен!"? Всеки казус има две и повече страни, а хората от писмото са абсолютно прави. Защо не поканиха роднини и близки на майката? Защо не представиха причините, поради които , детето е дадено на приемно семейство? Осъзнайте се, бе хора! Никой не иска да ви взима децата на сила! Опитах да пиша в групата, но единственото ми мнение, което допуснаха бе многократно оплюто и дори получих заплахи за мен и децата ми. Което е жалко средно интелигентни хора да се държат по такъв незряло начин....

Kъм статия Над 100 граждани и общественици с протестно писмо срещу репортаж на Карбовски за отнето в Холандия дете

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.