ПРОФИЛ

Рейтинг
972
точки при гласуване
1

Петър Николов

създаден на 2017-01-31 12:06:17
Всички ваши коментари (3)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2017-03-03 21:13:16А някой да си е задавал въпроса, че дори и да приемем тази небивалица с батюшката за истина, вече не сме ли се издължили - в кръв,човешки, съсипани съдби, в ресурси, в 45 години тоталитаризъм? Аз лично някак си вече не се чувствам длъжен за това, че преди 140 години някой, който е искал да стъпи трайно тук, е изгонил тия, които досега са стъпвали трайно. И нямам предвид само Русия. Англичаните също са направили ебаси мизериите. Ако трябваше да празнуваме английското освобождение и да викам на кралицата им освободителка, пак нямаше да съм щастлив и доволен. Еле пък всеки ден да й гледам чутурата пред Народното събрание

Kъм статия Защо 3 март, а не 16 април?

2017-02-10 18:59:02Да се пърди от място може, но само ако сте яли теменужки преди това.:)

Kъм статия Инструктираха зрителите в "Арена Армеец" как да се държат на тенис мач

2017-01-31 12:11:31На някой от Вас да му хрумва, че акцентът не е върху това какъв човек е потърпевшия, а как разни бабаити си позволят своеволия и беззаконие. Ама то какво да очакваме, след като и полицията са същите - не правят разлика между закоравял рецидивист и човек, допуснал грешка. И с двамата се отнасят като с боклуци. Освен това въпросът е принципен - откъде на къде охранители ще раздават присъди и правосъдие. Утре на някой от Вас ще му се случи нещо подобно, не защото е кофти човек, а защото е изпаднал в кофти ситуация. Тогава, като отнесете един бой или останете за 24 ч. в ареста, със всички екстри, които могат да ви поднесат, тогава, може би гледната тока ще се премести. Законът е равен за всички - успешни, неуспешни, директори, наркомани, безработни, собственици на бизнес и т.н. За мен това не е отделен случай, а поредния пример за т.нар. ни държавност.

Kъм статия Битият от охранители не иска обезщетение, а „такива хора да не работят такава работа“

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.