ПРОФИЛ

Рейтинг
2279
точки при гласуване
2

Mateevk

създаден на 2021-10-20 11:46:48
Всички ваши коментари (824)
Дата Коментар
Страници
2023-03-24 15:35:20Да, ама лъжат все повече хора и ще си имаме проблеми с тях.

Kъм статия ГЕРБ-СДС и ''Възраждане'' харчат най-много за медийна реклама, заедно са дали над половин милион

2023-03-24 12:05:20И на мен ми се иска да е манипулация, но истината е, че нещата вървят на зле. Достатъчно е само да проследите как се движат процентите за партиите в анкетата на този сайт. Да, тя въобще не е представителна и в нея участват само хора, които четат или коментира в сайта. Но тук показателна е динамиката, а тя е трагична. Окакто гласувах в анкетата и започнах да следя промените се случва следното: 1. БСП леко повишава дела си. 2. ГЕРБ расте и вече има пункт и половина повече. 3. Възраждане също бележи почти непрекъснат ръст и в момента има с повече от един пункт по-добър резултат. 4. ПП-ДБ обаче са единствените от по-големите партии, които бележат непрекъснат спад - с цели 4,5 пункта! Да, преобладаващото мнозинство е гласувало за тях - в момента малко над 53%, но тенденцията говори, че при тях няма потенциал за нарастване, за разлика от другите. Тоест, независимо от последните развития, вкл. по отношение на войната в Украйна, това не подобрява резултата на ПП-ДБ, а тъкмо обратното.

Kъм статия "Медиана": 7 формации в парламента. ГЕРБ води на ПП-ДБ с 2%

2023-03-23 15:25:08Простак!!!

Kъм статия Радев: Ангажираме се само със снаряди, които да отидат при наши партньори. Но не и с Украйна

2023-03-23 08:30:41Мир по време на избори С Радев, Нинова, Борисов ще строим живота нов Костадинов май артиса, но за фюрер е готов Да опазим трябва МОЧА Путин нека не гневим Да поставим нова плоча Ниско да се поклоним Руский мир на прага чука Да го срещнем със букет Митрофанова ни гука Руски знамена безчет

Kъм статия Надежда Йорданова пред OFFNews: Обсъждаме премахването на служебните кабинети

2023-03-22 21:10:26Зависи за какво сме разделени и според това дали и къде може да има пресечни точки. По разлома за войната в Украйна не може да има компромис. Това е барикада. Вече стана ясно кой от коя страна на тази барикада е. А по много въпроси може да има различия и те би трябвало да са преодолими, но хора от двете страни на барикадата не могат да седнат да си обсъждат и заглаждат различията. Те са във война - засега слава богу не гореща.

Kъм статия 9% от избирателите на ГЕРБ искат управление с ПП-ДБ, те отговарят с 16% желаещи обща власт

2023-03-22 15:37:38Ето това е тънката разлика между нормалното и извратеното. Когато всичко се базира и зависи от един човек, и този човек е несменяем поради обявена официално незаменимост, започват бедите, защото недостатъците на този човек, каквито има като всеки човек, започват да пораждат опустошителни последици. Същата работа сега е и у нас. Борисов незаменим, Пеевски също. И напук на всичко и всички, не си ходят /не в затвора, ако са невинни, а да речем в пенсия или на сянка/. А това ни обрича на перманентни кризи, от които не може да излезем. Да, това все още не прилича на култ към личността, но става култ към незаменимостта и несменяемостта, а това е пагубно.

Kъм статия Зеленски пристигна на фронта в Бахмут

2023-03-22 13:06:02Не се гаси /с бензин/ туй що не гасне - любовта на Радев към Русия на Путин. Само с декларации, позиви и призиви няма да стане. Трябва да излезем пред Президентството и да не си тръгнем оттам, докато Радев не си тръгне. Това е положението, но в България не се случва, а Възраждане набира сила.

Kъм статия

2023-03-22 13:00:10Мани ги тия прости словаци! Дават знак за несуверенитет. А я ни виж нас - супер суверенни отвсякъде и най-вече от изток.

Kъм статия САЩ с щедра награда за Словакия за старите МиГ-29, дадени на ВСУ

2023-03-22 10:00:19Абе конституциите вече не са това, което бяха. То и Русия има конституция и такива хубави работи пише в нея, ама не попречи на Путин да я финтира с рокадата с Медведев, а после да си я промени, та да си осигури доживотен мандат и да стане едноличен диктатор. А дано да му е по-къс! Мандата имам предвид. Всичко друго и без туй му е късо.

Kъм статия Швеция гласува днес за влизането си в НАТО

2023-03-22 09:56:57Русия дезинформира? Не може да бъде!

Kъм статия Великобритания: Русия умишлено дезинформира за снарядите с обеднен уран (обновена)

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.