ПРОФИЛ

Рейтинг
2099
точки при гласуване
2

Mateevk

създаден на 2021-10-20 11:46:48
Всички ваши коментари (1708)
Дата Коментар
Страници
2024-05-25 22:28:42И какъв е смисълът от всички тези кодове, при положение, че машините служат на практика за принтери, тоест след гласуване вадят разписка, която се сгъва и поставя в отделна урна и после тези разписки се броят, а не данните от паметта на машините. Колко идиота има, които няма да погледнат дали на разписката им е отразен правилно вота? Тоест няма как централно да се пипнат така машините, че аз примерно да не забележа, че съм гласувал за моя фаворит по Магнитски, а пък машината ми е отпечатала вот за фаворита на Митрофанова. Само като пример го давам, ама май до този абсурден избор ни докараха или се докарахме.

Kъм статия Куп институции следиха хешкода и удостоверяването на машините за вота

2024-05-25 22:02:34Да им подскажа един "дипломатически инструмент", защото само се говори за такива, но въпросните "миролюбци" не казват как изглеждат. Примерно незабавното приемане на Украйна в НАТО без окупираните територии е един такъв инструмент. То гарантира, че Русия няма да посмее да продължи войната, за да не влезе на натовска територия. Да сте чули това от Чорапа или Орбан? Не! Защото те са твърдо против, но не казват какво предлагат. Друг инструмент е изключването на Русия от ООН и Съвета за сигурност, кдето тя пребивава неизвестно на какво основание на мятото на бившия СССР. Нещо от Радев и Орбан по въпроса? Пак не! Те пак ще са против!

Kъм статия Радев в Унгария: Продължаваме да работим заедно за мира в Европа

2024-05-25 21:45:07Да отиде в Харков при семейството на тролейбусния шофьор, на който наскоро са ампутирали и двата крака след руски удар по града. Нека да си поговори и да им обясни чий е Харков. Срам и позор за това недоразумение, докопало се до най-високия пост. И това се води български генерал. Какво общо има с нашите генерали, гонили руснаците из Добруджа преди повече от 100 години? Нищо!

Kъм статия Радев в Унгария: Продължаваме да работим заедно за мира в Европа

2024-05-25 12:49:03Е, то работата вече е свършена, тоест доверието на избирателя в изборния процес е подкопано достатъчно, за да се получи ниска избирателна активност, която уж всички борят. Една от най-активните "боркини" обаче вече 7 месеца обжалва резултата от втория тур на кметските избори в София, ръсейки глупости по медиите за загубени флашки, световна конспирация лично срещу нея и т.н. с любезното съдействие на Борисов, който нищо не разбирал от машини и кодове, но бил сигурен, че има нещо нередно. Това за нещо, което може да се провери от ученик за часове и което недвусмислено опровергава лъжите на Григорова. Но мастити експерти работят по казуса вече 7 месеца и само чакат да мине 9 юни, за да поднесат в едно изречение истината, че нищо нередно няма, освен обичайните технически пропуски и грешки, за които ЦИК трябва да си търси причините и да взима мерки. Които обаче въобще не променят крайния резултата от вота.

Kъм статия Шефът на ''Сиела'': Ако някой иска да отмени машинния вот, ще намери повод

2024-05-25 12:32:36За да има смисъл от такова замразяване на войната, трябва евентуални териториални отстъпки да са придружени от приемане на Украйна в НАТО. Останалото са пълни глупости и прелюдия към нова война, вероятно световна. Докато е жив и на власт Путин, той ще иска да унищожи Украйна напълно като държава и нация по един или друг начин. За него връщане назад вече няма.

Kъм статия Путин иска примирие, което ще му позволи да унищожи независимостта на Украйна, твърди ISW

2024-05-25 10:12:51Подготвени ли? И как сме подготвени? Пропутинската пропаганда продължава да се лее отвсякъде. Не знам какво се разбира от намеса в изборите, но промиването на мозъци с руски лъжи е една от най-ефективните й форми. Това не е наказуемо от закона. И спестява безсмислени усилия по купуване на гласове с рубли.

Kъм статия Военният министър: Целта на Кремъл са евроизборите

2024-05-24 19:17:54Как защо се обръща внимание на тази съседска държава??? Защото вероятно над милион българи сме с македонски корени и не пука за Македония, пука ни и за родната къща на Димитър Талев. Тя е безценна за нас! А струва колкото един гараж в престижен софийски квартал. Срам и позор, че държавата не намери тези пари, за да купи къщата още преди време и вече да е станала музей! Затова и аз пратих малка сума и даже се чудех какво става. Сега стана ясно. Моят род по линия на баба ми е от Кукуш, а с Димитър Талев съм далечен роднина по линия на жена му. Как няма да ми пука за Македония? Как няма да ме боли, като гледам докъде го докарахме, оставяйки македонските работи в ръцете на псевдопатриоти, които хабер си нямат от това как да си върнем Македония. А можехме и още можем.

Kъм статия Къщата на Димитър Талев в Прилеп е съборена

2024-05-24 17:34:47Нещастник, който може само да лъже.

Kъм статия Костадинов щял да прави нова ''суверенистка'' група с Алтернатива за Германия в ЕП

2024-05-24 09:40:47Радев не е човека, с когото може да се говори за каквото й да било, особено пък за отношенията с РСМ. За там се иска ниво на лидер, а не на фатмак.

Kъм статия Силяновска искала да говори с Радев във Ватикана, той я кани в София

2024-05-24 09:26:59Да, тази благодатна тема няма да бъде изоставена, а ще се експлоатира максимално. С рязане на уши и ток в слабините ще се установят какви ли не "факти", но не и мотиви. Защото Украйна няма нито един мотив да го прави, а може да получи само негативи. За какво й е да избива толкова цивилни, след като на фронта само за ден вади от строя почти 10 пъти повече руски военни? Да се разчита, че така ще се внесе смут в руското общество и то ще се дестабилизира може да си го представи само кръгъл идиот. За руснаците обаче това е направо подарък, който сега ще използват докрай в пропагандата си. Ще имат и оправдание да действат още по-безскрупулно в Украйна. Толкова хубав подарък, че може и сами да са си го направили вместо да чакат някой друг да се сети.

Kъм статия Украинското разузнаване има пряко отношение към атентата в ''Крокус'', твърдят руските служби за сигурност

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.