ПРОФИЛ

Рейтинг
5355
точки при гласуване
5

Кики

създаден на 2019-03-13 20:13:57
Всички ваши коментари (145)
Дата Коментар
Страници
2020-07-07 21:12:14Ники, признавам, че бях в еуфорично настроение, когато писах поста си - казаното от Дайнов напълно съвпада с моите житейски позиции. Но много, ама адски много ми се иска да живея в цивилизована страна. Някак си разбиранията ми за това не съвпадат с тези на властта в България. Знам, че е непосилна задача да се обедини народа ни, всеки е с различно мнение, а някои дори менят своето по пет пъти на ден. За това съм готова да застана зад всяка смислена позиция, без да ме интересуват дълбоките цели на предлагащите я, за които хората могат само да предполагат.

Kъм статия Знаейки, че живеем в беззаконие, да живеем така, все едно закони има

2020-07-07 20:10:50Може би за първи път съм съгласна на 100 % с Дайнов. Към него бих отправила апел и да не делим хората на десни, леви, центристи, свободни и какви ли не още. Всъщност той сам насочва как трябва да бъде - спазващи и бранещи закона срещу всякакъв вид закононарушители. Поздравявам те Дайнов, така ще успеем!

Kъм статия Знаейки, че живеем в беззаконие, да живеем така, все едно закони има

2020-07-05 22:23:39Ако не краде, тези пари ще се възвърнат, не знам точно колко, но неколкократно. Мен ме притеснява друго, че заплатите на общинските съветници, явно, са обвързани с възнаграждението на кмета. Той е един, а те доста повече и ето ти кастата, гласуваща за статуквото.

Kъм статия Кметът на Перник от БСП обвини ГЕРБ за високата си заплата

2020-07-04 17:07:40Знам, че ще получа много минуси за поста си, защото българинът априори приема, че мюсюлманинът, особено ако е арабин, е възможен терорист. Не искам да започвам дебат за това, по-скоро ме тревожи съдбата на Мохамед. Ужасно е да започнеш живота си с етикет-терорист. Още преди да е приключило следствието всички медии тръбят и цитират Гешев, сякаш това е абсолютната истина. Всички момчета на неговата възраст не биха пропуснали да се снимат с оръжие, особено когато е в изобилие около тях. После децата не би трябвало да отговарят за постъпките на родителите си. И дори да е установен известен уклон към терористична дейност не би трябвало да го анатемосваме, а да му помогнем да се откаже. Все пак и той и български младеж като нашите деца.

Kъм статия Майката на обвинения в тероризъм младеж: Пускаше снимки с оръжие, за да се хвали пред приятелите си

2020-07-02 21:24:29Това, че момчето е облечено с военна униформа и държи оръжие, не може да бъде никакво доказателство за терористична дейност. Имат ли реални доказателства за това, в което го обвиняват и как са придобити? Вероятно младият човек се лута между позициите на баща си и факта, че е гражданин на Европа. С тази шантава "операция", някои трупат капитал като третират Мохамед като закоравял престъпник. На мястото на лелята не бих се примирила с нахлуването в дома ми, дано по-скоро се успокои и не остави нещата.

Kъм статия Лелята на задържания за теоризъм: Той не е виновен, баща му е такъв

2020-06-26 23:29:19Сърцето ми се къса като чуя най-използваното определение за България - най-бедната страна. Сега, ако ни унижат и че сме разпространители на зараза, няма да смея да премина границата,в която и да е посока.

Kъм статия Напрежението в италианския град Мондрагоне е овладяно. Българските работници остават под 15-дневна карантина

2020-06-26 23:16:08Хайде сега дитирамби за Прокуратурата от шефа й. Абе човеко, остави другите да преценят! Дори на 80 % процента от бългорите им е ясно, че действията на Възхваляваната са планирани и режисирани. Въпросът е кои са режисьора и продуцента? #Кой, #Кой, #Кой?

Kъм статия Гешев обяви, че са разпитани още двама съветници на президента, освен Пламен Узунов

2020-06-24 15:46:00Толкова пари и златни кюлчета се търкалят по разни чекмеджета, че само супер откритие може да ни спаси от гибел. Натискаш копчето и резултатът излиза - този е чист и има възможности да ръководи. Дали ще си съберат 200-300 човека да управлявт България? Толкова като начало стигат, ама кой и кога ще направи откритието? Никога, разбира се, май ни останаха само мечтите, защото и надеждата замина със секретния влак на БДЖ.

Kъм статия Как се завзема бизнес? Разследване на Антикорупционния фонд

2020-06-22 21:40:25 ЕЕ, колко и да ти се вижда ексцентрично дори и от улицата, но не от която и да е улица, а от бул. Витоша напр. Всички илюстрират страховете от заразяване с фотоси на тълпи оттам, нека да видим резултата тогава. От персонала на различните вериги магазини-там разбирането за хигиена е нееднозначно; от жители на различните квартали - еднакъв ли е % на носителите и преболедувалите напр. в Красна поляна и Стрелбище. Не искам да изреждам, но съм сигурна, че нощ не работи със статистици, а за анализатори да не говорим.

Kъм статия 33 заразени с коронавирус, но и само 566 тествани. Няма починал пациент

2020-06-22 19:06:31У нас се правят много малко тестове в сравнение с другите страни. Дори на Балканите, с изключение на Албания, ние сме на опашката. Защо не се направи представителен скрининг, с много повече от хиляда изследвани и по-разнообразни групи от населението? Така ще имаме и по-точна картина, и по-ефективна прогноза за състоянието с Ковид. Стискат парите безакълниците. По-добре един километър асфалт по-малко, но здрав народ.

Kъм статия 33 заразени с коронавирус, но и само 566 тествани. Няма починал пациент

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.