ПРОФИЛ

Рейтинг
1416
точки при гласуване
1

Кики

създаден на 2019-03-13 20:13:57
Всички ваши коментари (49)
Дата Коментар
Страници
2019-05-04 20:34:05Този не беше ли министър в правителството на ББ ?

Kъм статия Христо Иванов: Прав е Борисов: Две БКП-та работят заедно - ГЕРБ и БСП

2019-05-03 22:48:46Браво, браво господине, предполагам, че се надявате някак си да мине. Трудно, много трудно вече всички запаси от търпение са изчерпани, а и българите опознаха театралната школа ББ.

Kъм статия Борисов: Яд ме е и ме е срам за скандала с имотите, ще действам брутално, но след изборите

2019-05-02 19:06:12ХА, като си падаш по Турция, защо не отидеш да живееш там? Но там ще умреш от глад, защото никой няма да ти плати да увещаваш турците, че трябва да напуснат Истанбул и Европейската част, защото са били християнски земи и владени от наследниците на Древния Рим. Всъщност, ако това стане ще те върнат обратно във формата на карфица. Повече няма да прочета и ред от теб, нито ще купя издание, където фигурира твоето име, но поне тези дни отново щи прочета Орелиана Фалачи.

Kъм статия Трябва да повдигнем похлупака на 'турското робство'

2019-05-02 01:28:19Кики А какви са ББ, Цецка и Плевнелиев, например - ренегати. Нормално е човек се променя, може мирогледът му да се завърти на 180 градуса, но не отново да яхнеш вълната и да поучаваш другите. Това е цинизъм, невероятна дебелащина, в която е потънала цялата държава! Искам тези хора да изчезнат от живота ни, от екраните от вестниците, от цялото обществено пространство. Вече няма патриоти, СДС, реформатори - всички сключиха сделка с дявола. Ако бяхме по-сърцат и умен народ щяхме да бойкотираме изборите, но не сме. Сега накъде ?

Kъм статия Нинова: ГЕРБ подават оставки, а остават с апартаменти (снимки)

2019-05-02 00:05:43Колко обещания се изсипват преди изборите, а после нищо. Обидно е, че се интересуват от гражданите на България само като електорат. Толкова съм изтощена морално от управлението на ГЕРБ, че бях склонна да гласувам за БСП, но след включването на Станишев и онова момиче-асансьор Цветелина, едва ли. А така искам ББ, Цв.Цв да изчезнат завинаги от живота. Задънена улица.

Kъм статия Нинова: ГЕРБ подават оставки, а остават с апартаменти (снимки)

2019-04-23 16:50:59Към администратора - моля, да изпишете името ми Кики, вместо тези интернет знаци !

Kъм статия Нотр Дам и избирателната ни мъка

2019-04-23 16:48:02 В този, както и в други материали от същия автор, съм почувствала почти нескрито презрение към българите Кои сте вие - знаете за катедралата само от Юго, не оценявате величието на Палмира, тесногръди и бездушни хора...и т.н. Е добре, такива са кои- нашите управляващи, които би трябвало за бъдат лицето на един народ. Но не са! Човек може да е глобалист, няма лошо, но когато се обръща към своя род, е нужно да изпитва повече уважение.

Kъм статия Нотр Дам и избирателната ни мъка

2019-04-22 00:25:50Реклама ли? Обслужване, култура, обслужване, култура и пак култура са най-добрата реклама.

Kъм статия Полина Карастоянова: Задава се спад на туризма, държавата трябва бързо да отпусне пари за реклама

2019-04-19 22:52:07Поправете и диктатура в началото на текста- написана е с о вместо с у, някъде забелазах грешка и при изписването на политици. Това видях при бързо четене с уронва, разбира си. Колкото до президента, човекът каза истини, които много българи подозират, а други знаят. Добре е, че сега се изричат публично от високо поставено лице. На ход са масмедиите и народа.

Kъм статия "Коя стабилност: на сауните и персоналните асансьори, на мизерните доходи и емиграцията?"

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.