ПРОФИЛ

Рейтинг
1041
точки при гласуване
1

JustSoYouKnow

създаден на 2017-11-07 11:11:34
Всички ваши коментари (74)
Дата Коментар
Страници
2020-03-24 12:44:17Плюем по управлението и с право. Хвала на хората, които сега са на първа линия, поклон пред готовността им за саможертва. Но да не забравяме, че системата сега е такава не само защото хората във власта им е лесно да крадат, но и защото и на лекарите им изнася и са против това да се промени, да не всички лекари смятат така, но това е "общата нагласа". А властта е мека и популистка и не взима ходове, на които някой ще реагира остро.

Kъм статия За Бога, българи, не хващайте коронавирус - няма къде да ви лекуват

2020-03-23 17:15:28Лекарите нямат маски. Обкръжението на Бойко с по 2 ходи.

Kъм статия Борисов: Лично поръчах 1 милион теста, за да тестваме максимум населението

2019-12-04 15:04:48Аз съм болен. Искам болничен за фитнес и клинична пътека за същия (=

Kъм статия Експертите: затлъстяването е хронична болест

2019-12-03 09:06:22Само да вметна: 1. нямате идея за кого е гласувал, вотът е таен (конспиративния елемент в мен си представя как той гласува за ДБ, а те за ГЕРБ за да го дискредитират и тъй като вотът е таен дори да излезе и да каже, че е така ще изглежда единствено и само жалко... (нахлузвам алуминиевата си шапка и отивам на разходка из балкана където няма камери.)). 2. По-важното, имайте предвид, че ГЕРБ и ВМРО си имаха мнозинство, каквото и да си говорим вотът беше бутафорен. А БСП и ДБ си бяха издигнали кандидат, та нещата бяха още по- ясни, ако имаше общ опозиционен кандидат да кажеш, че е на кантар 1-2 гласа да променят нещо, ама като ти е сцепена опозицията, ми ... все едно. Иначе с заглавието и твърдението не съм съгласен. Политикита е клуб за избрани (от обществото), но не трябва да е затворен частен "джентълменски" клуб.

Kъм статия Борис Бонев: Трябва да стана зам.-шеф на СОС, за да се докаже, че политиката не е клуб за избрани

2019-12-02 08:48:03Абе, какво ви пука, нали Бойко прави магистрали. Това е най- важното, здравеопазване, образование и прочие нямат никакво значение, важно е тировете да има от къде да минават бързичко през България към европата... Тази система, която действа в здравеопазването се доказа като изключително неефективна и корумпирана и правят ли се опити да се подобри, да се оправи по някакъв начин?

Kъм статия Ново разследване уличи лекар в поставяне на стентове без причина

2019-11-29 12:56:53Аз се надявам скоро да си организират перничани една екскурзия до София, не им е далече, и да застанат и да крещят пред прокоратурата. Те се скатават не по-малко от тази ...

Kъм статия Протестиращи в Перник: Хората намериха вода на Марс, а ние търпим режим

2019-11-29 12:53:24Тоя с белезниците и виковете за арест, ако не е някое самозабравило се ченге, епа на.

Kъм статия Пациент е нападнал лекари в болница 'Св. Анна', преди това сложил гумени ръкавици на камерите

2019-11-27 08:42:57Абе нещо напоследък, много хора на по 68-70 години не могат да натиснат спирачката на време, това е трети пешеходец дето бутат тази седмица. Може би не е зле след една възраст освен колите и шофьорите да минават технически преглед от време на време? Офтопик: то иначе аз продължавам да съм за това книжка да се преиздава само след вземане на листовка, човек трябва да си осъвременява знанията за правилника.

Kъм статия 70-годишен шофьор блъсна ученичка до гимназия в Казанлък

2019-11-26 13:43:03И понеже не ми харесва коментара ми да бъде ваден от контекст с реадакция на съдържанието на новината, след като веднъж е публикувана: https://web.archive.org/web/20191126093704/https://offnews.bg/knigi/prevedoha-pod-igoto-na-balgarski-716250.html Тези извадени примери, явно подлежат на редакция...

Kъм статия Преведоха 'Под игото' на... български

2019-11-26 11:37:28минцовете - австралийските златни монети Достойно за поклон начинание. Браво. Ама мисля, че тук трябва още повече да смъкнем нивото. Какво е това монета ? Дай да ползваме стотинки, защото е по-познато. Също така поради потенциалното объркване на учениците предлагам да не са австралийски.(Kой изобщо се интересува от този континент?) ( Ха ,тук исках да се избъзикам за объркването на Австрия с Австралия, ама... май е късно вече за това :D) Та предлагам да минем към една по-неутрална и непредизвикващи конфликти в съзнанието държава, примерно американски златни стотинки, звучи по-достойно, някак си. Все пак образованието няма за цел да научи децата на нещо, а да ги занимава докато навършат възраст, на която могат законно да строят магистрали, приоритет номер 1 на държавата.

Kъм статия Преведоха 'Под игото' на... български

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.