ПРОФИЛ

Рейтинг
4041
точки при гласуване
4

JustSoYouKnow

създаден на 2017-11-07 11:11:34
Всички ваши коментари (120)
Дата Коментар
Страници
2020-08-13 09:53:11От днес до момента, в който се явят на заседание без заплата... Не, че ще им пука. ПП Аз, ако два дена не ида на работа ме пишат самоотлъчка и ми бият шута на тези клоуни кога?

Kъм статия Парламентът не събра кворум, ГЕРБ и Патриотите бойкотират извънредното заседание

2020-08-12 10:12:08Мисля, че логиката е щом ти пречи има смисъл, не съм сигурен.

Kъм статия Ден 34: Отново палатки край Ректората, в четвъртък - национален протест и блокада на парламента

2020-08-06 09:49:49Абе според мен, поведението на една добра част от полицаите е обида към институцията, ама не виждам да летят административни санкции към служители. Както сам можеш да се изложиш със собствените си действие никой не може да те окепази. Айде халал да са ви неправилните паркирания, не спазването на мерките, блокирането на улици за да си вземеш банички и джобенето на шофьори на места където знаците и маркировката са скрити, това е само върхът на сладоледа.

Kъм статия МВР няма да допусне ''обидите и агресията спрямо български полицаи да останат ненаказани''

2020-08-05 13:42:45По интересно е обаче, че този привърженик на ГЕРБ е очевиден привърженик и на БСП.....

Kъм статия Ела тука бе, боклук! Насилие над журналиста Полина Паунова на сбирката на ГЕРБ (видео)

2020-08-05 13:39:17"Ела тука бе, боклук. Не ти е тука мястото", обърна се охранител на мероприятието към Паунова. Моля, моля, айде да не си съчиняваме по картинки, господина с репликата за боклука не е оранител а някакъв от радио Фарос от град Патрос, т.е. колега журналист. Извади и карта.

Kъм статия Ела тука бе, боклук! Насилие над журналиста Полина Паунова на сбирката на ГЕРБ (видео)

2020-07-29 22:54:48"Не съм си позволил никого да обидя, защото майка ми с една люта чушка ходеше и ако кажа някоя глупост ме... Сега, Бог да я прости, почина, няма кой." Ти кажи, че имаш свободна позиция за работа.... това с държавна заплата ли върви аз да си попитам, все си мисля, че ще се намерят кандидати с лютата чушка и да ти...

Kъм статия Борисов: Отидете в Бояна, в Секвоя - запалете я тая къща, ако искате (видео)

2020-07-29 17:05:01Честно да си кажа, бях против поведението на хората, но след като видях последния клип, на който въпросният господин, кара засилен в насрещното завива рязко пред колите спрели на разстояние от вече излезлите на пътя хора... и спира аварийно... и той не спазва всички закони. И едните и другите не са прави, но това да караш с висока скорост към тълпа хора си е психопатия.

Kъм статия Шофьорът на черния джип: Бях спрян и нападнат от протестиращи. Това ли е начинът? Да разбивате колите на хората?!

2020-07-28 11:23:45Преди години? Някакво много мъгляво ми се вижда за кога говорим 90'те? Като говориш с данни казваш на тази дата миналата година имахме такива и такива показатели днес са такива. да не говорим, че това да се гледа за един ден е лудост. Аз 29 дена в месеца на взимам заплата, значи съм безработен, така ли?

Kъм статия Прокуратурата отчете сериозен спад на кражбите на коли и ало измамите

2020-07-28 10:35:00Това е песен, която очевидно е компромат финансиран тайно от БСП. Не виждате ли кадрите от дрон. Чий дрон освен китайския на президента би си позволил да наруши непросвеността на въздушното пространство на Банкя.

Kъм статия Моя Банкя, ти си в нашите души! Тебе Бог благослови!!!

2020-07-13 09:37:10Мили полицаи, обръщам се към тези от вас, които все още имат някакъв морал и чувство за дълг и се опитват да служат на обществото. Вие много добре знаете, кои Ваши колеги са престъпници, вземете някакви мерки, защото Вашето бездействие превръща в престъпници самите Вас. Вземете мерки преди нещата да са ескалирали, защото това напрежение, което се натрупва на база на поведението им няма да доведе до нищо добро, но нека да не бъда черноглед.

Kъм статия Майка на бит от полицаи на протеста: Гаврили са се с децата, стъпвали са върху тях, правили са селфи, снимали са разголено момиче

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.