ПРОФИЛ

Рейтинг
4056
точки при гласуване
4

JustSoYouKnow

създаден на 2017-11-07 11:11:34
Всички ваши коментари (138)
Дата Коментар
Страници
2020-10-25 09:46:50Разбира се, същото важи и за другарят Радев. С тази разлика, че неговите функции са повече да обикаля насам натам за да се казва българския президент посети еди какво си.

Kъм статия Шефът на СРЗИ: Карантината на Радев и Борисов е свалена заради работата им

2020-10-25 09:42:27Да обобщим човекът, който от месеци не е стъпвал на работното си място и очевидно може да си изпълнява задълженията дистанционно, му е вдигната карантината за да може да работи. Чисто математически погледнато печалбата на обществото при една хипотетична ситуация, в която той е добър премиер е 0, тъй като може да си премиерства по скайп от вкъщи. Ако ослучайно обаче е станало нещо и сте го изпуснали последствията може да са трагични, да се разболеят много контактни с него хора, докато тук може би ще има спорове това добро ли е или е лошо... със сигурност ще има криза в здравната система от това защото за тях ще бъде отделен специален ресурс. Да кажем че вероятността да е изпуснат е малка 0.5% или по-малко число p (тестовете и протоколите са относително надеждни съмнения има в легитимността и спазването). Очакването е (1-p) * 0 + p * колапс. Като цяло отрицателно. Единственият, който има интерес и полза от товае премиерът слънце. СЗИ Моля, не го слагайте в при лекарите. Обидно е!

Kъм статия Шефът на СРЗИ: Карантината на Радев и Борисов е свалена заради работата им

2020-10-23 10:13:47Нещата започнаха да се влошават горе долу с началото на учебната година. Разбира се напълно възможно е тя да няма нищо общо с това, което се случва, може причината да е, че времето се влоши. Може и да е нещо съвсем различно. За влошаването на времето няма какво да направим, извън силите ни е, въпреки премиерът-слънце. За ситуацията с училищата обаче може да се направи нещо, Има много хора, които биха предпочели и имат възможност (поради едни или други обстоятелства) да се грижат за децата си и да им помагат при домашна форма на обучение. Може би е разумно да се помисли за въвеждане на смесена организация с оптимизиране на паралелките, ако има 5 паралелки с по 6 деца избрали да се обучават по този начин, да се сформират 4 присъствени паралелки и 1 отдалечена.(тук предполагам, че паралелките са със средно 30 ученика.)

Kъм статия Доц. Кунчев: Може да стигнем и до 6000 заразени на ден

2020-10-19 10:49:36Много са ми странни тези изследвания. Реално на избори като видиш избирателната активност графата не подкрепям никого я бъркат около 10-15 пъти...

Kъм статия ТРЕНД: Паритет за ГЕРБ и БСП на вота, партията на Слави Трифонов трета сила

2020-10-19 09:27:22Реално статистиките от понеделник трябва да се разглеждат отделно от другите дни. На база това, което се наблюдава винаги абсолютния брой намерени и тествани е по-малък, но релативната бройка е по-голяма. Предполагам, че това се дължи на факта, че част от лабораториите не работят в неделя и това разбира се влияе на числата. Данните си остават също толкова верни просто са несъпоставими с данните от другите дни от седмицата. В някакъв смисъл обаче това са най-показателните данни (ако лабораториите, които работят дават приоритет на обработването на да ги наречем "рискови" проби, без такива на хора, които си правят изследването за да излязат от страната).

Kъм статия 25% от изследваните за денонощие у нас са с COVID-19

2020-10-15 10:20:04 Не ги знам тия влакчета, но поведението на сименс ми звучи малко като: """ - Абе, тука имаме едни боклуци дето не знаем къде да ги шитнем и ви покриват изискванията. - Дайте ни нещо по - читаво. - Не знаем къде да ги набутаме. С това ще играем. Можем още утре да ви ги пратим, че тука мухлясват в един склад. """ Разбира се, това е единствено на база на комуникацията, може и да са много хубави влакчетата, не знам.

Kъм статия 300 милиона причини провалят търга за новите мотриси на БДЖ

2020-10-02 10:59:54Не знам какво са му направили прекия свободен удар и дузпата на съдията, че ги осъжда...=

Kъм статия Фурор на Лудогорец и ЦСКА гарантира европейски мачове до края на годината

2020-10-01 12:50:16Тея 50 лева на месец не са дори лихвите на това дето изчезна '90-те по близки на премиера хора... Освен това, ако искаш да направиш нещо правиш реиндексацията и оправяш втория стълб, защото вмомента е т***к. По 50 лева на месец, условно докато си на власт, е порнография.

Kъм статия Борисов към пенсионерите: Благодаря, че ни изградихте като хора. 50 лв. добавка до края на мандата

2020-09-26 19:46:08Това за дерегистрирането не го знаех. Много интересно. Тази глупост, кой я е измислил?

Kъм статия Изненада: ЦГМ готви стикери за глоба, ще ги лепи на стъклата на колите в София

2020-09-26 10:49:57Глобяване на неправилно паркините****

Kъм статия Изненада: ЦГМ готви стикери за глоба, ще ги лепи на стъклата на колите в София

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.