ПРОФИЛ

Рейтинг
1020
точки при гласуване
1

JustSoYouKnow

създаден на 2017-11-07 11:11:34
Всички ваши коментари (53)
Дата Коментар
Страници
2019-10-22 14:51:15ГРОЗНО! Спрете да вкарвате политика в училищата, този трябва да го уволнят или да си даде оставката и да го махнат от листата... то бива бива дивотия, ама някои хора съвсем са се забравили.

Kъм статия Директорът на 119-о училище агитира родители в е-дневника да гласуват за него

2019-10-18 09:02:11Те за този случай от спаси софия не свириха ли алармата преди години? Реално трябва да има сервизна история за автобусите и разходите за тях трябва да са осчетоводени автобусите също ги има. От това което виждам за сега само от ДБ вадят някакви документи, отсреща ги посрещат с полемика. Заставаш от силната позиция, която е че има нови автобуси и хората са доволни, а после започваш да си развиваш и за това е добре, че са станали така нещата. Ама не е едно и също има алтернативни начини да се реализзират нещата да се аргументира Контрера с цифри и факти не с празни приказки.

Kъм статия Арх. Борислав Игнатов: Г-н Контрера, публикувайте финансовата обосновка за автобусите

2019-10-17 08:30:47Аз тук факти не виждам, нито документи, нито нищо това, че някой е казал нещо не го прави факт.

Kъм статия ГЕРБ опровергава с факти ДБ

2019-10-15 12:38:34Няма как да се случва друго като нямаме нито функциониращо МВР, нито съдебна система. Добре, че имаме пътища в ремонт да се въртят едни пари....

Kъм статия Европа ни сочи с пръст заради расисткия скандал в София

2019-10-10 08:56:39"През февруари миналата година той стреля по полицаи, които опитаха да му връчат призовка. Бившият легионер се барикадира в дома си. Задържан беше след денонощие, а в имота му бяха открити взривни вещества." Ето това е състоянието на съдебната ни система, вие си викайте срещу австралийци и т.н.

Kъм статия БЛС: Случилото се в село Орешник е потресаващо потъпкване на всички човешки граници

2019-10-08 15:11:08Цялата тази схема с GP-тата не работи. Има нужда от реформа и всички тези псевдо лекари дето не знаят кой край на стетоскопа им влиза в ушите трябва да си тръгнат по един или друг начин. В момента функцията на GP-тата е : 1. Отиваш да ти напишат рецепта след като си се самодиагностицирал и си решил, че ти трябва антибиотик, понеже те не те и поглеждат. 2. Отиваш да ти издадат болничен реален или фалшив. 3. Отиваш да ти издадат медицинско 99.9% фалшиво, бам печатите 20 кинта без фискален бон, вече си здрав. 4. Отиваш да си искаш направление по някоя пътека. За нито една от тези дейности във формата, в която се изпълняват не виждам необходимост да се изпълняват от Медицинско лице.

Kъм статия 25 млн. лв. повече поискаха джипитата за първична медицинска помощ догодина

2019-10-08 08:55:56Не, че нещо, ама този австралиец не е важен, нито за мен нито за теб нито за никой, станала е трагедия, моите съболезнования за случилото се, ама ако австралия си го искат нека си го пуснем пък, ако иска да си трепе там. Мен лично много повече ме притеснява факта, че съдебната ни система и наказателния кодекс са продънени до дупка. Много повече ме притеснява, че ми се налага да чета как рецедивист с 7432 присъди(които сумарно сигурно са 200-300 години в затвора) лежи 10 месеца(само най-тежкото престъпление) излиза на свобода и убива някоя баба на село докато спи за стоте ѝ лева пенсия, каквито случаи имаше не малко. Къде бяха ВМРО и всички борци срещу австралиеца тогава? Всички сте жалки шарани това е истината, лично за мен този го пуснаха да ви вкарат нещо в устата да си плямпате и да забравите какво се случва всъщност.

Kъм статия Прилича на преврат: Борисов вече нищо не може да направи

2019-10-04 14:18:56Твърдо ЗА, учителите трябва да имат самочувстие и самоуважение, но аз лично държа да има и контрол върху труда им. Има опасност куцо и сакато да се метне да е даскал заради възнаграждението и в крайна сметка ефектът да е отрицателен. Защо външното оценяване, което би трябвало да дава оценка на работата на учителя не се използва за това? Освен това трябва да се направи така, че родителското тяло да не може да влияе на крайната оценка на детето си, било с рушвети, било със заплахи. За мен оптимално би било оценката от външното оценяване да е окончателна, държат се изпити по всички предмети, по възможност върху индивидуални тестове. Имаш списък от въпроси, на случаен принцип се съставя твоят тест (като при листовките). Метрики: средната разлика между оценката на изпита и тези от преподавателя(обективност), среден успех(целта не е да се пишат обективни 2-ки), среден успех на по-добрата 1/2 (1/4, 3/4, в зависимост от профилираност) от класа (различни интереси сред децата).

Kъм статия Учителската заплата щяла да стане 1750 лв. след 2 г.

2019-10-03 11:29:07Ето тази статия вече ми харесва като изложение. Браво! Не му е чиста работата.

Kъм статия Как Паскал Желязков е станал професор: отговорът на БАБХ

2019-10-02 14:46:04Заради такива като него трябва да се създаде практиката този тип дискусии да не е "очи в очи", а всеки от гостите да влиза в звукоизолирана кабинка и да комуникира с останалите посредством микрофон и слушалки. Рязва му се звука, като почне да се пени и така. ПП Нямам против и да са херметически затворени така гостите ще имат стимул да са пестеливи с кислорода си.

Kъм статия АЕЖ: Сидеров не за пръв път се държи хулигански, браво на Добрина Чешмеджиева

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.