ПРОФИЛ

Рейтинг
1000
точки при гласуване
1

JustSoYouKnow

създаден на 2017-11-07 11:11:34
Всички ваши коментари (6)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2018-05-16 13:45:57" Вицепремиерът подчерта, че в момента хазартът не плаща данъци, а такса - 15 % от направените залози. " Това изречение дори не знам как да започна да го тълкувам, в повечето страни Хазартните игри са длъжни да спазват математически модел според който > 90 - 95%(според държавата) от направените залози се изплащат като печалби. Явно в БГ 15% отиват за държавата ... един бог знае колко но поне 15% за "казиното" и накрая сме много далеч от това което се случва на други места. Евентуално може да се облага с данък печалбата = залозите - изплатените награди... ама това ще е по - малко от тази такса както е написано.

Kъм статия Симеонов: Следва въвеждане на ДДС за хазарта

2018-04-26 09:02:30@Benny Hill Не виждам проблема с "плюенето", да в случая може и да е неадекватно, и ако реално така стоят нещата, е чиста проба журналистическа безотговорност публикацията на новина без проверка на фактите. (С което "плюя" по човека отговорен за публикуването на предходната новина.) Но на 100% съм за "плюенето" в момента, в който получаваш едни пари за да свършиш една работа за обществото, всеки един човек от обществото има не само правото, но и задължението, да следи нейното изпълнение да е качествено и да предприеме съответните действия за да сигнализира, ако има нередност.

Kъм статия НКЖИ за кривата линия: Не сме приключили с ремонта, скоростта е до 15 км/ч

2018-01-16 14:21:13Затвор, моля.

Kъм статия Пиян шофьор помете спирка на градския транспорт в София

2017-12-01 11:53:47E не си прав, Стефане. Има неща като ограничение на скоростта освен това, ако теб никой не те пусне да се престроиш ще се забиеш ли в мантинелата или ще спреш. Или сега ще ми кажеш, че не я е видял. На този симпатяга трябва да му се вземе книжката. Кога хората ще разберат, че колите не са играчки и се ползват да ти вършат работа, но спокойно могат да убият не само шофьора, но и околните и човек трябва да е отговорен.

Kъм статия Кола се вряза в мантинела край Телевизионната кула в София

2017-11-20 17:47:40Потресен съм. Мойте съболезнования. Управата е за затвор. Не може да се направи кръгово ок, но надлез със сигурност може да се направи. това е абсолютно безхаберие от страна на управата. След като кмета е наясно, че там има необходимост от съоръжение, с което хората да преминат пътя, за да се осигури достъп до автобусната спирка ,защо не е направено нищо по въпросът. Или мястото на автобусната спирка изключително неудачно и трябва да се премести или да се изгради съоражение.

Kъм статия Проект за кръгово движение, където убиха 16-годишния Костадин, отлежава няколко години

2017-11-07 13:52:56Лаптопа иззглежда хубав. Статията обаче изобщо не ми хареса. В смисъл прилича много повече на реклама от колкото на каквото и да било друго. Ако това е ревю на продукта къде са резултатите от тестове и т.н. съшо така половината параметри не са споменати. Не бих казал също че може да се води за някакъв вид иновация, за да се твърди колко оригинална и практична е идеята. Има доста други лаптопи със сходни характеристики. На мен лично Thinkpad X1 Yoga ми обра точките от всякъде в това отношение. Те не са споменати. Дано поне автора да е получил въпросния лаптоп като комисионна за рекламата.

Kъм статия Новият бизнес лаптоп ASUSPRO B9440 съчетава висока производителност с лекота и малки размери

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.