ПРОФИЛ

Рейтинг
654
точки при гласуване
1

Батко

създаден на 2016-05-20 14:17:42
Всички ваши коментари (49)
Дата Коментар
Страници
2019-02-20 00:14:45Жилетките са кафяви. Май се наакаха.

Kъм статия Оскверниха еврейско гробище във Франция

2019-02-20 00:09:24Факт! Не случайно полските комнисти изтребват хиляди полски помагачи на Хитлер.

Kъм статия Полша поиска извинение от Израел и заплаши със замразяване на отношенията заради репликите за Холокоста

2019-02-16 23:52:49Не е лошо да знаете, че един от организаторите на убийството на Луков е Методи Шаторов. Шаторов е основоположник на партизанското движение в Македония. А това движение става факт, заради безчинствата на българския окупационен корпус там. До този момент Шаторов твърди, че българите не са окупатори, щото сме един народ (има запазена кореспонденция по въпроса с Тито). И сега, можете ли да се сетите кой е подбудител за окупационния корпус? Правилно, Луков. Затова и Шаторов лично организира убийството. Той смята, че Луков е национален предател, който е разкъсал връзката между македонските българи и останалите българи. Дано знаете вече, че чествате национален предател и верен слуга на загубеняка Хитлер. Чуждопоклоник. Пфу!

Kъм статия Луковмарш се провежда в София (видео)

2019-02-10 00:06:19Да бъдем коректни: 2 циганета набиха елитен командос. Няма друго обяснение, освен ако не е бил пиян. Алкохолна проба има ли? Разбира се, абортите на г-н Каракачанов може и да свършат работа. Но не виждам кой ще направи нещо. Българите ги е страх от циганите.

Kъм статия Войводиново пак излезе на протест, след като роми пробваха да се върнат в селото

2019-02-02 01:46:53С нетърпение чакаме отговора, защото в отношенията САЩ-Русия, изглежда че американците ги разиграват както си искат. Тва прави руснаците реактиви, догонващи, губещи инициативата. И тва изявление е същото. Друго си е да ударят по масата и да рекат, че настаняват бойни установки в Мексико и не считат за правилна границата със САЩ. Когато тва стане ще изравнят на щатите. Щото сега те притежават Прибалтийските републики, Полша, Унгария, Румъния, Словакия и си разполагат ракети със среден обсег, с което и съкращават времето за достигане на цели в Русия. Рижавия се оказа по-мазен от Путин, а и доста по-луд. Ми така е, Обамич беше мека китка и тов. Путин реши, че мое си разиграва коня. С перкото Тръмп нещата загрубяха. И на приказки вече не могат да му излязат...

Kъм статия Захарова: Русия си запазва правото на отговор при изтегляне на САЩ от ядреното споразумение

2019-01-29 12:15:21Г-н Тиксо е изчерпил темата.

Kъм статия Каракачанов за отчета на президента: Това е война между институциите

2019-01-12 00:06:43Кво бе, Шкембе? Военно положение ли ще налагаш? Така ми се гади от теб, че почвам да мисля циганите са по-стока... А тоя "командос" са го изкарали от колата и са го натупали като момиченце. Жалка работа, срамна! Но когато министър ти е Шкембе войвода, не може да се очаква друго. Каракачанка, ти няма да си вечно министър, няма вечно да те пази властта и тогава няма къде да се криеш. Знаеш го, нали? Затова искаш военно положение, искаш преврат.

Kъм статия Каракачанов: Европа се провали с ромската интеграция, къде са правозащитниците сега

2019-01-11 23:48:36Взе да ми писва некви назначени за националисти да говорят от името на българите. Каракачанката да обясни за тежките си далавери със самолетите и търговията с българско гражданство, за армейските доставки на храна и за това как българските военни си купуват храната. Каракачанов е тъпо парче-крадец, по-долен от най-изпадналия циганин и това е добре документиран факт. Тия самозванци, дето си гласуват един за друг, няма как по ДС линия да не си пишат взаимни писма с уверения за любов. Един к*р ги е правил и произвел в чин. Те са дискредитирани по принцип и е срам за българите, че търпят такива дебелосерковци да ги тъпчат, управляват и да претендират, че са нещо повече от това. Какъв академик може да е платиата Антон Дончев? На кво отгоре агент Огнян (Гранитски) го израха за чл. кор.? Какви достижения има, освен че с едни червени пари се прави на издател? На какво отгоре агент Роман (Марков) е в БАН? Оскверниха БАН. До каквото и да се докоснат го оскверняват. Така стана и с патриотизма.

Kъм статия До Бойко като до бай Тошо: С Вашето искрено родолюбие подкрепете Каракачанов

2019-01-11 18:46:38Време е за една война, че тая територия е твърде голяма за толкова малко българи.

Kъм статия Жената на Томислав Дончев на война срещу циганската държава и псевдолибералните грантаджии

2019-01-09 15:04:17Тоя бидон защо не е в затвора? Като го раздаваше лихвар разбра, че старите македонски преселници в Коньовица имат имоти около спирка "Оряхово". Усука наследниците в мафиотската групировка ВМРО и им открадна всичко. Ся там има некви офиси и магазини. Ех, бидоне, дали е случайно, че те е страх да минеш насам? И да знаеш, ние проблеми с циганите нямаме, щото никой от тях не може да открадне колкото ти!

Kъм статия Дадоха Каракачанов на Комисията по дискриминация заради Войводиново

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.