ПРОФИЛ

Рейтинг
623
точки при гласуване
1

Батко

създаден на 2016-05-20 14:17:42
Всички ваши коментари (33)
Дата Коментар
Страници
2018-12-09 15:31:51Абе тия сектанти ни омръзнаха. Кво им пречи да си казват откъде са им приходите? Що всички НПО требва да казват, а тия не? Какъв е проблема църквите да нямат право на политическа дейност, както пише в проектозакона? И въобще нулева аргументация на тоя протест, но пък е ясно, че обтекаемите им адвокатски тъпотии са против българската нация.

Kъм статия Евангелските църкви на пети протест срещу промените в Закона за вероизповеданията

2018-12-07 00:22:33Значи тоя поп ще обясни на г-н Гриша Ганчев, че не е нравствено да се краде и да прокужда българите? Гиди сребролюбци ньедни!

Kъм статия Ловчанският митрополит Гавриил свиква среща по демографските проблеми в района

2018-11-27 16:09:34Стара схема. Сега ги привикват на сгледа у некое село, след което ги уважават, заснемат и искат пари, за да не пратят веселото видео на приятели и роднини.

Kъм статия Среща и разлъка: Нашенки завличат с хиляди евро турски ергени с обещание за брак

2018-11-18 22:55:22Да не пропускаш болни в ситуация, която застрашава живота е престъпление. Тези протести са опорочени. Пфу!

Kъм статия Протести блокираха пътища в страната (видео, обноена)

2018-11-17 15:01:20Много е трудно са се разпознаят по лицата, попе. В друга ситуация е по-лесно!

Kъм статия Евала на таквиз велики българи: Една много остроумна фейсбук кампания

2018-11-08 16:17:14По каква причина смятате, че Тръмп трябва да отговаря пред когото и да е и за каквото и да е? Той представлява изключителните Съединени Американски Щати, той си ги управлява, а един режим не може да командва, когато некви такива питат за маловажни глупости. Трябва да имаш мащаб дори да поздравиш изключителната личност на Тръмп!

Kъм статия Без прецедент: Белият дом лиши журналист от акредитация след въпрос към Тръмп под претекст, че посегнал на жена (видео)

2018-11-03 16:24:58Има няколко смешни момента, но не е хванато, че ВМРО продава българско гражданство. Тва срива Каракачанов и агентите край него. Освен тва, уверявам ви, ще се изкарат и кирливите ризи на ВМРО за връзка с американски религиозни лобита и как по тая линия са раздавани бг паспорти на арабски джихадисти. Каракачанката е любимец на Баце, но твърде много се дискредитира.

Kъм статия Барометър: Избирателите се боят Валери Симеонов да не събори кабинета

2018-11-03 10:23:27ІІ. Така например новоизградените велоалеи се ползват рядко, но са със ширина, която не позволява втора лента, което води до задръствания. Пример е велоалеята на ул. "Раковски", като практически улицата е в постоянно задръстване и то когато на нея има не повече от 25 автомобила. Ако тая велоалея е с 25 см по-тясна това ще даде място за втора лента на платното, което ще улесни движението и така замърсяване, заради престой на място няма да има. А именно задръстванията са най-големият проблем. Такива простотии съществуват и по много други улици и булеварди. На следващо място е въпросът с чистенето/ миенето на софийските улици. Фините прахови частици се разнасят и от велосипедисти, а дори и от пешеходци. Но на общината не й хрумва, че за да не се разнасят е добре просто да ги почистват. Най-накрая се налага извода, че София се превръща в град, който не е изгоден за живеене. Има два варианта: населението е твърде много или управлението е твърде слабо. На има други градове.

Kъм статия Експерти: Мръсен въздух в София? Мъглата е най-виновна, а може и да е Перник

2018-11-03 10:12:21"Анализът" е направен като преди това са взети данни от КАТ за регистрирани бензинови автомобили в София. Това са всички автомобили със софийска регистрация. Тук следват 2 въпроса: 1. Дали всички автомобили със софийска регистрация се движат в София (напр. фирмени автомобили, коли на лизинг и т.н. се ползват в други градове). 2. Дали всички автомобили са в движение (самата регистрация не означава, че се ползват). Свързан с това въпрос е и честота на ползването на автомобили - презупцията, че се ползват всеки ден просто не е вярна. Идеята е проста: ако се обложат с много по-висок данък бензиновите автомобили това ще е приход за бюджета. Тоя приход ще бъде ползван без никакъв контрол, т.е. може да се изразходва за напълно различни от "екологичните" цели, които са уж на преден план. Например за нови магистрали, по които обаче вече няма да има автомобили. В същото време няма дума за задръстванията в София при намален брой автомобили, причинени от малоумното управление на града.

Kъм статия Експерти: Мръсен въздух в София? Мъглата е най-виновна, а може и да е Перник

2018-10-31 13:43:25Госпожата правилно е забелязала, че убиецът е изрод с религиозна мотивация. Именно това е засегнало подобни нему талибани, което е довело и до доноса. Но нека си играят с тоя глупчо в затвора, той има фино личице. Просто глуповат убиец на жени и деца - кой смее да го защитава?

Kъм статия Изтрита публикация във фейсбук предизвика лавина от гняв в социалната мрежа

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.