ПРОФИЛ

Рейтинг
8586
точки при гласуване
8

ramones79

създаден на 2016-04-19 22:19:20
Всички ваши коментари (39)
Дата Коментар
Страници
2016-07-04 16:47:53"...товарен автомобил с великотърновска регистрация, пътуващ в посока София, е предприел рисковано изпреварване..." На този сега книжката! Ако КАТ си вършат съвестно работата такива случаи ще са рядкост, особено професионалните шофьори ще си пазят хляба, няма да правят глупости на пътя.

Kъм статия Автобус с деца се блъсна в камион край Търговище

2016-07-02 12:04:23Стига сте рекламирали тези жалки комунистически провокатори! Днес те са тук за да се гаврят с достойнството на България, достойнство което у немалко българи, посрещащи със хляб и сол всеки, който идва да ни унижи, явно отсъства.

Kъм статия "Нощните вълци": Гордеем се, че ни свързват с Путин (снимки)

2016-07-01 15:12:59В цялата работа има нещо тъжно.... От едната страна платени плюс идиоти, развяващи флаг на изчезнала тоталитарна държава, избила десетки милиони от собствения си народ - както и в България, а също и безродници които ги посрещат с хляб и сол за благодарност за съветската тоталитарна окупация, последиците на която още търпим.... От другата - също има платени хора, без да твърдя че всички са такива, но всички знаем че има. И така веят се флагове на СССР, на НАТО и тн., но къде са хората, които да развеем българският флаг, без да сме платени, а водени от национално самочувствие и чест - да разгоним тези нещастници с червените флагове?

Kъм статия Напрежение: Протест и контрапротест посрещнаха "Нощните вълци" в София (видео и снимки)

2016-07-01 03:31:26Забрана за паравоенни формирования в България. Алтернативно предложение (ако горното не се приеме) - разрешаване на легално право при облекчен режим за лично оръжие за всеки пълнолетен български гражданин.

Kъм статия 4 разследвани заради боя, провокиран от кремълското "опълчение" у нас

2016-07-01 03:17:16Простете, другарко, но вас ви избива на Комунизъм! Значи, понеже на вас лично би ви било изгодно част от сметките ви да се разтоварват върху НЕползващи не го прави автоматично справедливо (поне по критериите на свободния свят). Това е същото, като аз да поискам от съседите ми да плащат такса "мощност на Интернета", за да ми се намали моята сметка за Интернет. Абсолютна тъпотия! Плаща, който поръчва, това е. Поръчваш кебапчета - плащаш си. Вие искате да плащат и хора, до които миризмата на кебапчета е достигнала, но не са консумирали. Е, не става. Топлофикация трябва да бъде приватизирана, а "обявяването за вечен абонат" (роб) - изхвърлено от законодателството! Всичко друго е комунизъм.

Kъм статия Експеримент с Топлофикация

2016-06-29 13:26:25комонданте, доживях веднъж и аз да се съглася с теб :) ще черпиш (бира, не меченца) :)

Kъм статия Три заблуди на МВР за убийството на имигрант на границата

2016-06-28 19:31:18тва ако е "насилие" не знам... Такива сцени стават в общи линии ВСЕКИ път след мачове на ЦСКА в автобусите за Дружба след това :) веднъж дори няколко души изхвърлиха от автобуса с шутове в задниците няколко келешчета с червени шалчета, които се опитваха да трошат автобуса. Тия англичани много лесно се пищисват....

Kъм статия Момчета нападнаха мъж в Англия, защото бил "скапан имигрант" (видео)

2016-06-28 19:16:09Допускам, че съм от малкото изгледали цялото видео и връщали определени моменти, докато си изяснят какво се случва. Та: 1 - Лелюната с розова блуза внезапно скача на и събаря сервитьорка. Вероятно това си има предистория, която не знаем, 2 - Като ответна реакция веднага скача този дядка-инвалид срещу лелюната, НО е спрян и съборен на земята от едричкия мъж със сивата (?) блуза, която после се вижда че е скъсана, което значи че дядката е доста борбен и не само с полицаите :) 3 - Идват ченгетата, почват всеки с всеки да се обяснява. Дядката е видимо превъзбуден и явно в един момент на куките им писва и решават да го озаптят, но той е доста борбен и не се дава лесно :) та се стига и до нелепото падане на протезата. Според мен малко прекалиха куките, нямаше нужда чак да се опитват да го закопчават, макар и по закон да имат формално това право. 4 - Типична бг-история... не си струва много да се коментира. Виновницата с розовата блуза според мен е за бой, другите участници просто реагират...

Kъм статия Полицаи в Монтана влачиха мъж с ампутиран крак (видео)

2016-06-26 14:58:44Алтернативна версия- ударени са от подводница. Защото и 2та да умрат по едно и също време от глад е невероятно.

Kъм статия Трупове на два делфина изхвърли за седмица морето край Синеморец

2016-06-26 14:02:27Ужаси проповядват обикновено тези, които желаят те да се случат и биха спечелили от това. А за който се надява на Господа - за него дори и привидно страшното престава да бъде такова.

Kъм статия Сорос: Разпадането на ЕС след Brexit е необратимо

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.