ПРОФИЛ

Рейтинг
3500
точки при гласуване
3

petio01

създаден на 2018-11-07 16:35:48
Всички ваши коментари (102)
Дата Коментар
Страници
2020-08-02 22:22:32Основните организатори на спонтанния протест са Борисов, Гешев, Доган и Пеевски. Да не бяха нахлували прокурорите и жандармите им в президентството като турски заптиета, нямаше толкова лесно да пламне държавата. Помогна, не съм мислил никога, че ще му благодаря - и Цецо Цветанов. Най-вероятно той е записал скандалните попържни и заплахи на Баце, и му е пробутал дамата, направила снимките и клипа в спалнята му. По-прости хора никога няма да има начело на държавата. Съд и затвор за генералите, които ги лансираха още по времето на Царя. Уж бяха умни, патриоти и опитни манипулатори, а натресоха такъв проблем на държавата.

Kъм статия Бабикян към Борисов: Жалък, ще си останеш домашното пиле на Сокола

2020-08-02 13:30:03Цецо, пускай още аудиозаписи. Ти го създаде Баце, ти ще го бастисаш. Ще станеш симпатичен на доста хора, ако и да не влезеш в новия парламент.

Kъм статия Цветанов: Стига агония! Оставка и предсрочни избори

2020-07-30 12:40:40Говорете я отсега програмата за "саниране", че фирмите, близки до Томислав, чакат нови поръчки с печалба от над 150%. И не са само те - големите гербери трябва да бъдат поливани, че иначе ще изсъхнат.

Kъм статия Борисов от джипа: Програмата за саниране ще я говорим след края на кризата с COVID-19 (видео)

2020-07-30 11:06:32Прав е за всичко Александър Кьосев, само за едно нещо не е. Каква експертна работа може да върши философът по образование със стаж на учител по философия Томислав Дончен като вицепремиер по еврофондовете и един вид главен икономист на правителството? Същата каквато една счетоводителка като министър на енергетиката, един финансист като министър на здравеопазването и един друг счетоводител като министър на финансите. За разлика от Живков, който поне назначаваше по умни от себе си за съветници, а в края на управлението си - и за министри Борисов може да търпи само по-прости и по-послушни около себе си. Дончев е също за прокуратура, съд и затвор покрай грабежа на близки до него фирми чрез т.нар. "саниране". А колко още не знаем?

Kъм статия Един премиер не говори така

2020-07-26 15:51:54Най-младите членове на БКП се пазят взаимно. А този е бил и представител на 10 000 студенти в партийния комитет на МЕИ (днешния Технически университет).

Kъм статия Плевнелиев: Лошият вариант е Борисов да подаде оставка. Протестът ще се насочи към главния прокурор

2020-07-25 21:06:39В горите тилилейски е правилното място на кърджалийската умна дама, не в парламент. Ако не от избирателите, от децата и мъжа си да се бе засрамила, че се оставя да бъде обиждана от една мутра.

Kъм статия Няма друга партия освен ГЕРБ. Бойко Борисов пази ''стабилността в страната''

2020-07-21 08:45:19България получава, ако предложи и получи одобрение за проекти. И ако осигури съфинансиране от бюджета. Дотук усвояваме към половината от обещаните суми. А вече даваме по 600 милиона евро годишна вноска. Дадохме 2 милиона образовани емигранти (най-добрите ни лекари, сестри, ай ти специалисти и др.), които произвеждат национален продукт и пълнят социалните и здравни фондове на партньорите. Даваме по-голяма част от печалбата на търговските вериги, банките, трите мобилни оператора, трите енергоразпределения, МОЛ-овете, добивната промишленост и още, и още. И т.нар. грантове кой мислите ще ги връща? Чакат ни и преки данъци към ЕС, които да пълнят бюджета на общността. Магарето нали знаете защо го канят на сватбата?

Kъм статия Борисов след "трудно описуеми" преговори в Брюксел: България получава €29 млрд. Ето за това заслужавам да ми се иска оставката!

2020-07-20 18:16:32Още една добра новина, също от днес https://bnr.bg/post/101313436/rusia-zavarshi-uspeshno-klinichnite-izpitania-varhu-hora-na-vaksina-sreshtu-koronavirusa

Kъм статия Чаканата новина: Светът може би има първата успешна ваксина срещу COVID-19

2020-07-20 14:38:44За вицепремиера-учител по философия и по съвместимост първи икономически експерт на правителството, се говори, че стои зад габровска апартаментна фирма, печелеща милиони от надписване на сметките за "саниране" в Търновско. Тема за размисъл на Гешев, а после за съд и затвор.

Kъм статия Два часа дебати за вота, гласуват утре недоверие на правителството

2020-07-05 12:53:15„Една стотна от това, което е построил той за България и което е направено за тези години да направим, да достигнем икономическия ръст на тогавашната държава, би било огромен успех за всяко едно правителство“ – така заяви премиерът Борисов в отговор на въпроса на журналиста Карбовски за сравненията между него и Тодор Живков. Тези дума идват точно за 21-вата годишнина от 10 ноември 1989 г., когато падна Тодор Живков след 33-годишна власт.

Kъм статия След нас всеки ден оставяме направено. Това не могат да го боядисат след това

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.