ПРОФИЛ

Рейтинг
8266
точки при гласуване
8

Driver007

създаден на 2016-04-19 22:17:59
Всички ваши коментари (50)
Дата Коментар
Страници
2019-01-06 14:54:20"....Колко ли пъти е отварял през годините, за да види от другата страна не премръзнали туристи, а просто поредните, които са се качили на върха „щот може“? Колко ли пъти са крещяли „Вълк, вълк!“? Не, не защитавам постъпката му, но май че я разбирам...." Разбираш го, защото и двамата не разбирате, че хижите са да приютяват хората, а не частни заведения. Иди в Алпите и провери, дали на някого му е нужно да лъже, за да влезе в хижа. Виж ти - колко примерен турист бил авторът, пък другите какви били примати.!!!! Между другото - предпочитам да срещна куче в планината вместо автора на статията - със сигурност няма да таи толкова омраза, "презрение" и пр., с една дума: комплекси... които авторът очевидно изразява и спрямо .... кучетата. Ако обичаш, пий си бирата в кварталния хоремаг и не раздавай акъл и присъди. Планината е толкова на другите, колкото и на теб, очевидно не си по-различен.

Kъм статия Вълк, вълк

2018-03-26 18:34:49Абсолютно верен е предходният коментар, цитирам, за да не се "затрие": Лондон запорира имущество на руски граждани, чийто произход е неясен. чиЙто, а не чието - типичен пример за упражнителен синтактичен разбор на децата от пети клас :-) :-)

Kъм статия Лондон запорира имущество на руски граждани заради неясния му произход

2018-03-24 11:12:46Абсолютно подкрепям предходния коментар, дори погледнах от коя година е статията. Може би съм в грешка, че списвачите на оХнюз са неграмотни, има голяма вероятност да работят в надрусано или пияно състояние

Kъм статия Нови тапи в София от април до октомври заради метрото

2017-10-04 01:20:12Това, което пишете, отново е НЕВЯРНО! За първия гей брак гърмяха всички германски телевизии и той е между Бодо Менде и Карл Крайле. (http://www.tagesspiegel.de/berlin/queerspiegel/ehe-fuer-alle-in-berlin-am-sonntag-heiraten-die-ersten-lesbischen-und-schwulen-paare/20391242.html) Вашата новина звучи като Адам и Ева са били македонци, но в обратна последователност. (понеже са македонци, затова са Адам и Ева, респективно, българин пръв е направил еди какво си) Не се задълбавайте в нещастието на неграмотността си!

Kъм статия Българин сключи първия гей брак в Германия

2017-10-02 07:09:34Господинът Ламбрев е написал нещо в стил "България на три морета", разбира се, с испански привкус. Суспендиран все още означава незаконен според конституцията на Испания и по принцип в правния речник, независимо какви закони се прокарват на местно ниво. Да се връщаш в историята 13 - 14 века назад, за да обясняваш събития в обединена е Европа е меко казано наивно. Апропо, преди каталунците да се обиждат на английската кралица за изричната ѝ молба при посещението ѝ да не ѝ поднасят чесън, нека се замислят как някои северни народи си живеят добре съвмеестно, дори и със официално спорни територии. Пък нека им е студено и да нямат плажове. Говоря за много на север. Надявам се господинът Ламбрев да напише поне пет реда за това, на какъв натиск са подложени каталунците, които не искат да се делят от Испания и се чувстват испанци. В името на обективността, с която твърди, че борави.

Kъм статия Какво искат каталунците?

2017-09-15 21:58:52Супер! След избори, в които участва учиндолецът, ще имаме официална информация за приблизителната бройка на най-върлите селяни в страната.

Kъм статия Слави Трифонов обяви свой политически проект

2017-09-15 21:50:44Трансплантира се орган, а не дете! "Трансплантиран" пациент някакъв извратен жаргон ли е?

Kъм статия Защо има скандал около всяко трансплантирано в чужбина дете

2017-09-15 21:45:40Хубаво е човек да научи първо родния си език, преди да се мъчи да чете информация на чужд, хеле пък да я пренася от него на родния си. Заглавието звучи доста повече на български, примерно: Жените в Тунис вече могат да се омъжват не само за мюсюлмани. Изразът "могат да не се омъжват само за мюсюлмани" е абсолютна безсмислица, но все пак евентуално се възприема, че вече могат да не се омъжват и то не само за мюсюлмани, но може и да отказват примерно и на будисти. Пък всъщност досега бяха задължени да отказват на всички, които не са мюсюлмани, вкл. и будисти. оХнюз - подбирайте си по-добре персонала, при работа, свързана с писане грамотността е основно изискване. А тук става въпрос дори за училищна грамотност.

Kъм статия Жените в Тунис вече могат да не се омъжват само за мюсюлмани

2017-09-03 10:14:35Браво бе, оХнюз. Под заглавието се очаква да има поне нещо написано за Тодор Александров! Почти цялата е за създанието на ДС Каракачанов. Те такива глупави медии направиха от това чучело "политик".

Kъм статия 93 години от убийството на Тодор Александров

2017-08-26 15:20:58Това, което сте показали, е бул. Тодор Каблешков, поне за четящите на бг. език. Ул. Тодор Каблешков също има, но не се вижда на показаната карта, пада се малко надясно и не е продължение на булеварда.

Kъм статия Затварят част от ул. Тодор Каблешков до Игнажден

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.