ПРОФИЛ

Рейтинг
1000
точки при гласуване
1

GrumpyCripple

създаден на 2018-10-29 23:13:47
Всички ваши коментари (3)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2018-10-30 00:18:13Отдавна очаквах коментар на случващото се като Вашия. Поздравявам Ви! Чудех се, къде са мислещите хора сред тази вакханалия на манипулацията и защо си мълчат. Може би зомбирани, замаяни и парализирани от клокочещите призиви за хорско и божие възмездие.

Kъм статия Азиатската школа в пропагандата ни насъсква едни срещу други

2018-10-29 23:41:52продължение на предишния ми коментар........ето различните значения на думичката "уж": "УЖ или БО̀ЖЕМ и (съкр. диал.) бо̀же частица. Остар. и диал. 1. При посочване на факти, обстоятелства, за които се предполага, очаква да отговарят на действителността, а всъщност се оказват несъвместими или в противоречие с нея; уж, като че ли, божкем. Рилко лежеше по гръб и очите му блуждаеха в тъмата. Трябваше божем да се зазори, а мракът се сгъстяваше. А. Христофоров, А, 7. Войната и дребните надници вървят ръка за ръка — не го ли знаеш? Божем книжки четеш!..

Kъм статия Азиатската школа в пропагандата ни насъсква едни срещу други

2018-10-29 23:39:42Напълно съм съгласна. Много точно сте формулирали А ето и един мой предишен коментар по повод протестите: "Ами Валери Симеонов просто изказа гласно това,което много хора мислят,но не смеят да изрекат.Стане ли дума за инва-лиди, всички си слагат един гузен похлупак и пеят осанна. Де що е инвалид и каквото той прави,задължително трябва да ни харесва и да го потупваме по главичката.На мен фал-шивото,додекафонично пеене под черните флагове не ми харесва.Няма как да направиш хората съпричастни с черни балони и опорките на Корнелия.Животът е достатъчно гаден даже поради едничкия факт на неизбежната смърт и като развяваш нейните символи не можеш да очакваш да събудиш у хората чувства на емпатия. И тъй като думите на Валери Симеонов се тълкуват така, както дяволът чете евангелието, ето различните значения на думичката "уж" "УЖ или БО̀ЖЕМ и (съкр. диал.)1. При посочване на факти, обстоятелства, за които се предполага, очаква да отговарят на действителността,, а всъщност се оказват несъвместими

Kъм статия Азиатската школа в пропагандата ни насъсква едни срещу други

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.