ПРОФИЛ

Рейтинг
1010
точки при гласуване
1

Georgi Gracata

създаден на 2019-01-06 19:41:15
Всички ваши коментари (198)
Дата Коментар
Страници
2019-08-03 16:01:30Явно се задава поредния изборен водевил.Припомнете си гостуването на Борисов в предаването Слави то не бе навеждане да изглежда по глупав от началника да не би да заговори за подлография. Трифонов е рожба на Хачо Бояджиев и час от сценария на прехода начертан от Андрей Луканов. Политиците отчитат тъпотата ни още дълго ще водят живота на пиявици.

Kъм статия Социолог: От Слави Трифонов може да зависи кой ще е на власт

2019-08-03 15:41:32За пореден път се убеждавам,че когато говорят професори народа дреме,а политиците грабят учейки ни как да сушат сливи на месечина.

Kъм статия Тони Филипов, д-р: Земята е кръгла като тиквата на Гешев

2019-07-30 19:16:44Много правилно църквата да финансира,защото депутатите плащат заплата на дявола за да слага по-малко дърва в казана където ще ги вари.Настъпва царството божие за ГЕРБ.

Kъм статия Окончателно: Партиите с лев субсидия на глас, ще ги финансират бизнесът и религиозни институции

2019-07-29 17:43:47Врага с партиен билет(Цветанов),синдикати(Пламен Георгиев), Главен прокурор и месна власт след изборите.Това си е чисто състрадание настъпващо от наблюдение на чуждо нещастие, което предупреждава за бедствие.

Kъм статия Христо Иванов: Очаквам втора номинация за главен прокурор - на мюре

2019-07-29 16:29:03Партията не търси верни,а послушни.Поредното доказателство,че ГЕРБ превръща всичко в храна:червея за жабите,жабата за змиите,змията за свинете,свинете за хората и хората за червеите-своего рода презрение към всички освен към себе си.

Kъм статия Решено е: Иван Гешев ще е единствен кандидат за главен прокурор

2019-07-29 16:11:24Синдикатите трябва да подкрепят суверенния народ в борбата му срещу властта,а не да участва с управляващите в избори. Пламен Димитров затова ли ходи в командировки с министри от кабинета на Борисов?Протекционизъм-Ограбвай своя ближен.

Kъм статия КНСБ похвали Фандъкова, обмисля подкрепа за нея, ако се кандидатира наесен

2019-07-27 16:57:24Бойко Борисов е рожба на БКП-БСП,вие го създадохте сега ще му сърбате попарата.Поне веднъж споменете,че той охранява Тодор Живков или ви е страх да признаете.Сега като си назначи и главен прокурор и обяви врага с партиен билет да не стане като с Трайчо Костов.Дупе да ви е яко!!!!

Kъм статия Нинова пред 40 000 на Бузлуджа: Народе, изправи се и ГЕРБ ще падне!

2019-07-27 15:04:19,,За да запазим ръководната си роля трябва да влияем на Съдебната система"-Андрей Луканов в речта си на 14-тия конгрес на БКП. Това е отговора на въпроса кои са главните прокурори на България след 1989год. Смиреността на нашия народ се превръща в глупост,а глупака след като извърши глупост,,не гласуването на последните избори"се оправдава,че резултата е неизбежен.Ние повече се интересуваме от това което не определя ежедневието ни.Така както е караме скоро ще празнуваме приближаването на смъртта.

Kъм статия Иван Гешев и мрачните призраци на миналото

2019-07-21 17:29:38Кои,как и какво краде за това има служби и прокуратура. Големия проблем е липсата на образовани професионалисти които да поемат икономиката.Умния не иска да работи за алчния,налагаш рекет работодател закрилян от не работеща държава,която притиска всеки опит за законодателство. Борисов надмина учителите си Живков и Царя в демонстрациите,че е човек от народа,мислещ за България.

Kъм статия Заплатите растат, но бавно. А България все така опустява

2019-07-21 15:51:27Като математик много добре знаеш,че това е единствената наука с която можеш сам да се водиш за носа.Отговори си на въпроса,защо освен теб няма други грамотни макар,че в последно време поговорката,,С какъвто се събереш такъв ставаш".Примери много особено в Съдебната система: Цачева и Кирилов ами в Енергетиката изпълнителен директор на НЕК Петър Илиев-съратник на Вальо-Топлото,които доведе всички съдени с него да правят реформа с уволнения и кражби от площадката на АЕЦ ,,Белене".Тъпотата ражда тъпота и прогонва можещия и знаещ.Не мога да си отговоря как издържаш или те държат с нещо?

Kъм статия Хакерската атака срещу НАП има за цел да клати правителството, обяви Томислав Дончев

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.