ПРОФИЛ

Рейтинг
1000
точки при гласуване
1

Lyubo

създаден на 2021-02-14 17:09:35
Всички ваши коментари (19)
Дата Коментар
Страници
2021-10-12 00:03:51Сашката, нали знаеш къде е шайката ? Ако си забравил, питай Антон Тодоров !

Kъм статия Vera Su няма как да бъде спасен, вече се води за потънало имущество

2021-10-09 22:41:15Още един "приятел" на боко е аут !!! Те май вече не останаха !!!

Kъм статия Канцлерът на Австрия Себастиан Курц подаде оставка

2021-10-06 21:56:37Ураа !!! Намазвам се със сажди и отивам да ме дискриминират в "Тесла" !!!

Kъм статия Чернокож електрокарист осъди Тесла за 130 милиона долара, били расисти

2021-10-05 13:51:07Пак е бил в изповедалнята. Ама след няколко дни като я няма вече там Танте Меркел и Доналд Туск на кого ли ще се оплаква. А между другото в изказванията му поне половината са меко казано абсолютни неистини !!!

Kъм статия Борисов се оплака на Антонио Лопез за малкото ваксинирани и за мигрантите

2021-10-05 12:05:28Защо не протестират и пред ГЕРБ, които са заобиколили ЗОП за да им осигурят поръчката ? Може и в Банкя.

Kъм статия Нов протест на фирмите, ремонтиращи магистрала Тракия

2021-10-03 14:45:13Няма и да му се наложи да отказва, защото няма да му бъде предложена, Освен разбира се от ДъПъСъ.

Kъм статия Проф. Герджиков: Няма да откажа подкрепа на ДПС, на БСП... на всички партии

2021-10-01 11:35:27Пълен потрес !!! Извадки от информацията за получаването на званието „почетен доктор на Софийския университет“ (доктор „хонорис кауза“): „За 6 месеца, един кратък срок, г-н Борисов направи повече, отколкото е направил Стефан Стамболов за 7 години или Тодор Живков за много повече. Имаме пример за изключителен талант, съчетан с огромна честност и всеотдайност, които дават плодове не само за българския народ, но и за нашите съседи, които искаме да ни бъдат приятели…“ – каза в приветственото слово ректорът на СУ проф. Анастас Герджиков. След това отличие, Борисов ще може да чете лекции в университета и да ползва титлата „Професор“.Дисциплината, която ще преподава, е „Европейска дипломация“ във факултета по Международни отношения. Представяте ли си лекция на "професора по европейска дипломация", а ??? Как ще учи студентите как " на прости хора .ур да се набива" и как да се псува по колоритно и от сръбски футболен коментатор" !!! Как да не му се отблагодарят герберастите ???

Kъм статия Ректорът на СУ и деканът на ЮФ не знаели, че Петър Илиев съществува

2021-10-01 11:26:52Представяте ли си лекция на "професора по европейска дипломация", а ??? Как ще учи студентите как " на прости хора .ур да се набива" и как да се псува по колоритно и от сръбски футболен коментатор" !!!

Kъм статия Психиатърът Гълъбова: Ген. Радев лети, няма одраскано по коленете от пълзене

2021-10-01 11:22:13Пълен потрес !!! Извадки от информацията за получаването на званието „почетен доктор на Софийския университет“ (доктор „хонорис кауза“): „За 6 месеца, един кратък срок, г-н Борисов направи повече, отколкото е направил Стефан Стамболов за 7 години или Тодор Живков за много повече. Имаме пример за изключителен талант, съчетан с огромна честност и всеотдайност, които дават плодове не само за българския народ, но и за нашите съседи, които искаме да ни бъдат приятели…“ – каза в приветственото слово ректорът на СУ проф. Анастас Герджиков. След това отличие, Борисов ще може да чете лекции в университета и да ползва титлата „Професор“. Поради огромната му заетост, в началото се предвижда не по-често от веднъж месечно да влиза в аудитория – за 1 или 2 учебни часа по 45 минути. Дисциплината, която ще преподава, е „Европейска дипломация“ във факултета по Международни отношения. И след това изключително подмазвачество как да не му се отблагодарят герберастите !!!

Kъм статия Психиатърът Гълъбова: Ген. Радев лети, няма одраскано по коленете от пълзене

2021-09-28 20:22:30Offnews, продължавате с грешката - тор е съществително от мъжки, а не от женски род. Така че правилното е азотен тор, а не азотна тор.

Kъм статия Ще има уволнени заради кораба край Яйлата, транспортният министър постави ултиматум на собственика

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.