ПРОФИЛ

Рейтинг
1151
точки при гласуване
1

red-army

създаден на 2018-04-14 10:05:29
Всички ваши коментари (40)
Дата Коментар
Страници
2018-07-16 09:17:12Вижте го само на какво прилича. Наркоман! Защо не ходи в някоя комуна да се лекува, вместо да чопли неща дето не са му работа? Тия "родители" на "деца" са доста доволни от това, че ще получат 240 лева на "дете" или ако искат ще получат нови "деца". За сметка на това целокупното българско животновъдство е пред риск от тоален колапс. Защото износа на българска продукция е спрян поне до края на годината. Говори се за карантина от 2 години. А нищо чудно да попаднем в група страни, които никога не могат да изнасят земеделска продукция за Русия, ЕС и т.н. Бива неадекватно държание ама тоя самовлюбен човечец трябва да бъде възбранен от всякакви медийни изяви.

Kъм статия Слави: Системата ни убива, да я евтаназираме и изградим наново

2018-07-15 17:31:10Това драги ми некадърни политици не е тема за вашите уста. Ако тая малоумна пропагандна кампания се наложи българското животновъдство ще бъде тотално унищожено завинаги!!!! Нали е ясно, че ако НЕ се спре тая зараза цяла България отива под карантина и нито Русия, нито Украйна или ЕС ще купува от нас каквото и да е свързано с животни - месо, яйца, мляко, сирене и т.н. за много години напред. Това е загуба на хиляди работни места и край за стотици фирми. Тука политиците и популизма сериозно се насраха. Лошото е, че много българи ще пострадат финансово а вероятно и здравословно от тия малоумни популистки призиви

Kъм статия Чумата влезе в политиката: БСП сезира прокуратурата, СДС иска оставката на шефа на БАБХ

2018-07-15 15:42:18Интересно дали Нинова е готова да плаща милиардите щети ако чумата тръгне из Европа. Дали Нинова е надиплила под юргана пари да плаща на всички животновъди, които ще избиват добитъка си доброволно, защото не могат да го продадат? Интересно тя ли ще изкупува млякото, когато ни забранят износ за Европа и Русия? За това нейно деяние е редно да носи отговорност по НК за диверсия и подбудителство и да си лежи 10-тината годинки отредени за подобни действия!!!

Kъм статия БСП настоя да спре избиването на животни, пуска жалба в прокуратурата

2018-07-15 12:21:34Поне едно параграфче боднете за това, че износа на месо, яйца и млечни продукти спира заради същата чума. Пишете и колко милиона от заплати ще загубят хората в животновъдството. А и пишете как бабата взима по 200 лева на коза от данъците платени от хора много по-бедни от неяю как заради милионите обезщетения, които ще платим десетки пациенти с рак няма да получат лечение защо не пишете?

Kъм статия Баба Дора, която разплака България: Паднах на колене пред Порожанов, за да спася стадото. Не става

2018-07-13 22:02:10Цеко не харесва това. ...а дали са го питали....и какво е отговорил?

Kъм статия България обеща да изпълни 6 условия, за да влезе в чакалнята за еврото

2018-07-13 22:00:38Английските бобита надминаха родните шкембелии по некадърност. Родните ни шкембелии поне се сещат, да претърсят дома, където е извършено убийството.... Бива некадърност ама 2 седмици да дирят шише в един апартамент. Над 100 полицай имало там....100 английски некадърни дебелака претърсват един апартамент 2 седмици. Тоя апартамент да не е уиндзор. Хората намериха 12 хлапета в наводнена пещера 10-тина километра навътре из лабиринта и ги спасиха през това време..... Бива бива ама Мей много се изложи. Била е вътрешен министър, сега министър председател...явно съвсем е унищожила службите.

Kъм статия Откриха бутилка с 'Новичок' в дома на отровения британец

2018-07-12 01:43:36хахах май македонците ще се карат с Гърция още 2-3 години ако Тръмп иска 4% от БВП. Та нали в държави като БГ и Македония държавата едва преразпределя 30-40% от БВП. Ако спенат 4% за отбрана то това са над 10% от бюджета ни. За образование, инфраструктура, полиция, администрация, инвалидни пенсии, култура, спорт и т.н. откъде.....

Kъм статия Тръмп поиска държавите в НАТО да удвоят парите за отбрана на 4% от БВП

2018-07-10 21:54:00това няма да е първия пуч от чужда разведка. Дали са американци, руснаци, евреи, турци или китайци не знам. Повода или причината ще узнаем в ретроспектива. 2014-а пуча беше по повод забавянето на енергийните проекти на руската олигархия. Виждаме как Борисов е научил урока и сега потоци, АЕЦ и какво ли не е готов да направи, само да го оставят до държавната цицка да смуче...... Интересно какво е сгафил и пред кого. Председателството свърши т.е. нещата са подредени да нямат лош ефект в ЕС. От друга страна Борисов само на приказки помага на руския бизнес. От трета страна американските централи...... предвид как плахо се действа с някакви деликатни приоми - филми, документи и т.н. май ще да са американците тоя път....руснаците нямаше да му цепят басма и толкова деликатно да го бутат......

Kъм статия Тази вечер в 22 часа: Борисов отговаря на скандалното видео за къщата в Барселона

2018-07-10 12:13:52Да продължат още година или две да източват енергопренисните дружества и това ще стане ежедневие. Ама пуст популизъм- важно е тока да е евтин.....а руснаците няма да дават горивата на вересия

Kъм статия Сериозна авария рани тежко човек и остави без ток голяма част от София

2018-07-09 21:56:54Може направо да кръстят статията 70% (32+38) от българите имат синдром на придобита остра интелектуална недостатъчност.

Kъм статия Медиана: Почти 32% гласуват за партия на Слави Трифонов, над 38% - за формация на Румен Радев

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.