ПРОФИЛ

Рейтинг
1034
точки при гласуване
1

red-army

създаден на 2018-04-14 10:05:29
Всички ваши коментари (6)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2018-04-16 19:37:21Промоция в УНСС - 3 изпита за 200 марки и едно прасе. Преса и партия жълта, тая плюе а оная гълта. 3 в 1, гюбеци всеки ден, рападжия, крадец и джентълмен.

Kъм статия Радев с нови критики: България прилича на строителна площадка. Крайно време е да включим прожекторите

2018-04-15 22:09:19Хайде да си го говорим директно! Става дума за страх! Става дума за много страх. Страх който сме наследили от дедите си - които са клани като пилета в османската империя от албанци, евреи, арабески и всякакви мизерници. Страх засилен от съседните ни държави в няколко последователни войни . Това национална катастрофа трябва нещо да ни говори. А ние сме имали 2. Хората ги е страх! Когато говорим за бежанци от Афганистан и Ирак хората ги е страх още повече - дедите на тия бежанци са клали дедите ни преди има няма 150 години. Преди 170 години стотици хиляди сънародници са натирени в Молдова и Украйна за да насели султана там хора от арабския свят - това са турските потомци в лудогорието. Няма как в България да приветстваме имигранти от там. Аз не съм чул някой да руптае или да е агресивен срещу имигрантите от Великобритания, Япония и Германия бягащи към българските села от непосилното бреме на разпадащите се пенсионни системи в страните си.

Kъм статия Българи и унгарци са най-враждебни към имигрантите в Европа

2018-04-15 21:02:29"OFFNEWS > АНАЛИЗИ > DW" пише най-отгоре. Демек от страната редактираща пирказки идва изречението: "днес думата "вино" се изличава дори от текстовете на песни" Някак не е морално. Редкатираш детските приказки, заради престъпленията на дедите си, а когато друг редактира песни с оглед обществено здраве и основната религия на територията го порицаваш.....

Kъм статия Турският сериал започна. С носия пред телевизора!

2018-04-15 19:21:51хайде сега турците са виновни че редактирали песни за алкохола. В това поне има смисъл. А какъв е смисъла да редкатираш "Пипи Дългото Чорапче" заради споменаването на "негърски крал". Нима това не е част от историята? Нима децата на колонизаторите трябва да раснат в заблуда, че дедите им не са се гаврили всячески с африканците???

Kъм статия Турският сериал започна. С носия пред телевизора!

2018-04-15 09:53:53Хаха те англичаните официално си казаха, че удара срещу Сирия е символична демонстрация. Тука великия клоун ни убеждава, че рушили някакви си конкретни обекти, където някой правил химическо оръжие. А така замисли ли се клоуна, колко е трудно и какво оборудване се изисква за производство на хлор. Да се отнеме възможността да произвежда хлор значи, да унищожат горе долу всички грамотни хора и всички сгради.

Kъм статия Костов предупреди за политически разминавания между партии в 'Демократична България'

2018-04-14 10:09:57Обединените Црикаджийски Сили завършиха седмичната клоунада. Това да взривиш 120 ракети около населени места без жертви е дело достойно за аплодисменти.

Kъм статия САЩ, Франция и Великобритания извършиха въздушни удари срещу Сирия (обновена)

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.