ПРОФИЛ

Рейтинг
1162
точки при гласуване
1

red-army

създаден на 2018-04-14 10:05:29
Всички ваши коментари (151)
Дата Коментар
Страници
2019-01-05 18:12:59Ми прав е професора. Няма такова чудо по света. Една валута на някаква територия и да няма обща армия, да няма общ бюджет, да няма вътрешни трансфери и да няма обща външна политика. Е вижте Швейцария, Русия, САЩ, Великобритания, Германия, Индия, Китай. Седят единни защото има силна централна власт, защото има силна централна армия и полиция. Бедните провинции ги субсидират богатите и така всички се чувстват граждани на федерацията/конфедерацията. А в ЕС какво става? Няма обща армия, полиция външна политика. Милиони мигранти от тук от там нахлуват. Мафиоти разни върлуват из целия съюз, щото на едно място ги преследват, а на друго са инвеститори на годината. Няма трансфери и южните и източни провинции ни избива на фашизъм от мизерия. А Германците се чудят вече къде да завират парите, дето са прибрали за последните им глупости продали на беднюгите. Реформа на ЕС към федерална република трябва веднага!

Kъм статия Проф. Стив Ханке: Еврозоната ще изпадне в рецесия, нещата не изглеждат добре

2019-01-05 17:59:16Само ефективни присъди помагат. Аман от уволнения, оставки и други начини за умиротворяване на електората. Тия тримата сега ще ги вземат в друга агенция на по-висока заплатка....а дори опозицията в лицето на Нинова зове да си ги оставят хората по местата - ми че те не са виновни, просто толкова си могат. Единствения начин напред е с повече ред и по-малко революции. Който и да дойде на власт бой и натиск трябва, докато се научи. Няма до сега честен разбойник намерен. Стават честни, само докато ги е шубе, че ще лежат в пазарджишкия....Щом Британските лордове бехя крали от пари за представителни разходи да си плащат храната на котките, явно няма по начало честни хора.

Kъм статия Борисов нареди три уволнения заради скандала с електронните винетки

2019-01-05 17:51:02А де а Вие как мислите? Според мен е бил не един или двама агенти. Мисля си, че ако си в школа за агенти от време на време има тренировки по маризене и тогава биеш агенти, щото инак те ще те бият.

Kъм статия Бил ли е Уилън американски агент?

2019-01-05 13:36:52Отново закъсняла и отново неадекватна Нинова копа дъното по-бързо от герберите. Нинова , Нинова съвсем закопахте партията Нинова! Хайде да ви светна, не са нужни оставки! Нужен е протест на гражданите, какъвто Вие за пореден път не съумявате да организирате. Нужно е разследване и съдебна отговорност за неизпълнението напоръчката за винетната система. Това е реда в една нормална държава! С тия оставки пак ще ни замажат очите дори да са министерски, а дори да е на Борисов.....и Вас Нинова да сложат на негово място, видно ще е пак замазване.... При заложени 500 пункта и действащи 100 явно има неизпълнение. Явно някой чиновник си е положил подписа, че има готовност за пускане на системата на 1-ви Януари. Това е конкретен човек и конкретно този човек трябва да лежи в затвора за престъпление по служба и злоупотреба.

Kъм статия Нинова: БСП иска оставки на министри, не на чиновници, за винетките

2019-01-04 19:28:09d0ni 6 месеца се чака за нво Джимни. Хайде хората да си вземат качествена кола от ЕС и то от близка нам държава. Какъв е проблема да карат Дъстери или Шкоди или Сеати. Остави ги японците на нормалнитехора. Не ми се чака 8 месеца, защото от АПИ ще се наредят на опашката.....

Kъм статия АПИ си купи два луксозни джипа за 222 хил. лева

2019-01-04 00:21:38..и почвам да бегам бате..... www.facebook.com/dabulgaria.bg/videos/vb.1648096958816379/312678169375363/

Kъм статия АПИ спря конвертирането на хартиени винетки в електронни заради измами

2019-01-03 23:53:20Защои не ни съобщавате за следващата паднала сграда в необятната рус? Окончатлена победа на социализъма се очертава. Направо голям шлем на соц строителството. Нищо де в Москва вдигат нови необстъргачи за любовниците на депутати, олигарси, министри........Пък и завод на BMW има в Русия.

Kъм статия Загиналите в Магнитогорск са 39, прекратиха спасителната операция

2019-01-03 23:49:52Фактите са малко по-различни. Дами господа от ОфНюз нали сте журналити и трябваше да отразявате балансирана картинка? Заради такива тъпи публикации сме на 179-то от 185 места на държавите по стабилност на 4-тата власт. Реалността е, че АПИ нямат готовност за електронни винетки. Реалността е, че са похарчени пари за един некадърно сглобен сайт, който не работи, не праща писма с потвърждения и т.н. Тази фунцкия за конвертиране просто не работи!!! Защо не потърсихте гледната точка нахората, които се мъчат с тоя любителски сглобен сайт - bgtoll.bg? Защо не разследвате кой кръжок по програмиране е направил сайта? Защо не видите колко пари на данъкоплатците са заминали за тази пародия на информационна система? Защо не видите кои вържавни служители и експерти са приели поръчката? Защо не видите как е протекъл конкурса?

Kъм статия АПИ спря конвертирането на хартиени винетки в електронни заради измами

2019-01-03 10:44:11....и все пак не са 46 хиляди а по-скоро 66 хиляди бебета.... Така де здраво ни подведохте са нелепицата н нова година. Няма нужда да продължаватае да увъртате. Извинете се и друг не препечатвайте лъжи. Ако ще говорим за непълнолетни майки и колко е зле, дайте статитстика, а не пишете поредна порция празни твърдения. Обяснете, какво се прави, за да се намалят непълнолетните майки. Ако ще обсъждаме на колко години жените раждат дайте статистика, Дайте да сравним с Хърватска, Германия, Румъния, Русия. Какви са тия хвърлени в нищото думи? Само и само да кажете, че е зле....зле и си го знаем...няма да ни стане по-хубаво с лъжите Ви.

Kъм статия И все пак: Срив на раждаемостта има

2019-01-02 17:36:01Ех ако всички решения се взимаха по подобен начин в милата ни татковина, щяхме да сме много напред. Да разясня за другите. Нормалния начин в демократичните държави е институциите да имат конкурентно начало. По подобен начин са устроени САЩ, Великобритания, Германия и Франция. Така често възникват търкания и обществени дискусии, които в крайна смтека достигат до законно избраните политически представители, които взимат решения отговарящи на обществения интерес. В конкретния случай АПИ и Столична Община заеха диаметрално противоположни позиции преди около 2 месеца. Последва доста силно напрежение в софийските села - Панчарево, Казичане, Кривина, Чепинци, Негован. Локорско, Кремиковци и т.н. През последните 2 или 3 седмици напрежението достигна своето кресчендо и в националните медии. Логично развръзката се случва в изпълнителната власт, която в крайна сметка по конституция е фокална точка на подобни напрежения. Разбира се, драмата ще продължи още малко. Познайте защо? тнемалраП

Kъм статия Как кой? Пак той! Борисов отмени винетките за Северната тангента

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.