ПРОФИЛ

Рейтинг
6136
точки при гласуване
6

WOW

създаден на 2018-10-09 00:57:18
Всички ваши коментари (120)
Дата Коментар
Страници
2023-09-28 19:30:24Да се въвежда ракета разработена 1974? Това звучи доста малоумно. Между другото, снимката е на 82 мм минохвъргачки които нямат нищо общо със Стрела 3.

Kъм статия Експериментални стрелби в Шабла с преносим зенитно-ракетен комплекс Стрела-3

2023-09-11 19:24:32Сега Ешерихия коли има не само в морската, но и в питейната вода. Защо никой не се сеща да пита откъде идва питейната вода за общината. Дали на този язовир има изградена станция за пречистване на питейната вода?

Kъм статия Удължават със седмица бедственото положение в Царево

2023-09-11 01:05:32Този министър е гений. Никакви лаборатории и санитарни анализи не са му нужни, само РЗИ-Бургас му е достатъчно. При РЗИ и водата е чиста, тръбите ги няма, то и пише статистиката за чревните инфекции. Обаче не трябва да забравя, че пациентите, също като Активни потребители, може да лъжат и манипулират, че са болни. Сигурна е информацията чак когато ги закопаят! Затова длъжността на г-н Хинков трябва да се преформулира на МИНИСТЪР НА ГРОБАРИТЕ!

Kъм статия Хинков: Данните от Активни потребители са манипулация

2023-09-08 14:51:59Тръбите в Китен вече са заровени. Сега пак остава честната дума на местния кмет и Кунчев че са за чистичка дъждовна вода.

Kъм статия Укритите ''законни'' зауствания на плажовете

2023-09-07 00:17:50Помните ли че Активни потребители и СУ преди 3 седмици установиха че морската вода на двата изследвани плажа в общината е мръсна! https://aktivnipotrebiteli.bg/%D0%BD%D0%B0%D1%87%D0%B0%D0%BB%D0%BE. Тогава РЗИ Бургас и кмета заплашваха с прокурори. Сега под пясъка изникнаха тръби с фекалии. Има ли кой да разследва как се се появили тези тръби и дали това са единствените в общината? Главният санитарен инспектор дето се кълнеше че всичко е чисто защо не иде да поплува в тръбите, тъкмо лично да вземе проби. Трябват оставки! а после и разследване.

Kъм статия ''Местните кметове пускат ли децата си да се къпят в мръсотията на плаж Атлиман'' (видео)

2023-07-24 22:49:03Този янки как не го пропуснахте. Той премина през всички медии, и най-вече не беше пропуснат от нито една руска. Направиха му популярност като на Айзенхауер или Жуков, а той всъщност дори не е военен, а сам се представя за консултант по Cyber Power. Той вероятно е прочел няколко модерни учебника за комбинирана война и затова е станал експерт в някакъв институт. Тънката мисъл на този експерт е, че няма нужда от повече оръжие за Украйна защото те не можели да го използват с подходяща тактика. Само дето всезнайкото е пропуснал онази част от учебника, че настъпление се води при съотношение 3 към 1 и превъзходство във въздуха - нито едно от двете не е налично. Да не говорим, че Байдън не дава нови танкове и далекобойни ракети Украинците трябва да внимават кой пускат до инфо, защото този е или пълен балон или платен пропагандатор.

Kъм статия ''Украинската офанзива бе зле планирана''

2023-06-16 15:19:03Брей много знае тази дама. На 200 километра на север всички плажове са затворени, но на юг, където теченията носят боклуците видите ли няма нищо. Предполагам министъра разчита на тази подробна и високоекспертна информация: https://www.tourism.government.bg/en/taxonomy/term/288 А това за Дунав направо цепи тъпомера. Сладката вода всъщност много добре се отразява на всички патогени, а и на химикалите. Дунав винаги е бил по мръсен от морето! За една седмица новия министър се научи да лъже и да ръси бисери. Не ми се мисли какво ще стане за месец.

Kъм статия До 10 дни не се очаква замърсяване на морето. Дунав действа като филтър

2023-04-30 19:35:38Трябва да се замислим как този цифров свят да не дойде в България. Китай и Русия използват интернет за репресии. В ЕС и САЩ също има много "иноватори" които искат да ни създадат дигитална самоличност. Засега само с благовидни предлози и добри намерения. Историческия опит обаче показва, че пътят към ада обикновено почва с добри намерения - например комунизма.

Kъм статия Иновации за руските новобранци: От дигитални повиквателни в армията - към цифров ГУЛАГ

2023-04-19 19:38:42Такава лоша новина. Трябваше да се говори за крачето на мечо.

Kъм статия Куче уби стопанина си в София (обновена)

2023-04-19 18:03:32Нали се борим за ниски цени, а сега искаме да забраним вноса на евтини храни за да се продават по-скъпите. Това правителство има желязна логика! Къде остана свободния пазар? Или той е свободен само когато не засяга финансите на зърнарите. Кога за последен път в България е забраняван вноса на храни? Дали случайно тази забрана освен зърнарите не обслужва главно интересите на Путин. Какво е това земеделие, което субсидирано и обгрижвано, произвежда все пак по-скъпи храни от държава във война, при това има и транспортни разходи. Много неприятни въпроси, а ще има ли отговори!

Kъм статия Кои храни от Украйна забрани правителството

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.