ПРОФИЛ

Рейтинг
6136
точки при гласуване
6

WOW

създаден на 2018-10-09 00:57:18
Всички ваши коментари (113)
Дата Коментар
Страници
2023-04-30 19:35:38Трябва да се замислим как този цифров свят да не дойде в България. Китай и Русия използват интернет за репресии. В ЕС и САЩ също има много "иноватори" които искат да ни създадат дигитална самоличност. Засега само с благовидни предлози и добри намерения. Историческия опит обаче показва, че пътят към ада обикновено почва с добри намерения - например комунизма.

Kъм статия Иновации за руските новобранци: От дигитални повиквателни в армията - към цифров ГУЛАГ

2023-04-19 19:38:42Такава лоша новина. Трябваше да се говори за крачето на мечо.

Kъм статия Куче уби стопанина си в София (обновена)

2023-04-19 18:03:32Нали се борим за ниски цени, а сега искаме да забраним вноса на евтини храни за да се продават по-скъпите. Това правителство има желязна логика! Къде остана свободния пазар? Или той е свободен само когато не засяга финансите на зърнарите. Кога за последен път в България е забраняван вноса на храни? Дали случайно тази забрана освен зърнарите не обслужва главно интересите на Путин. Какво е това земеделие, което субсидирано и обгрижвано, произвежда все пак по-скъпи храни от държава във война, при това има и транспортни разходи. Много неприятни въпроси, а ще има ли отговори!

Kъм статия Кои храни от Украйна забрани правителството

2023-04-13 09:11:19За всички нас като потребители е добре да има македонско агнешко - получаваме качествено месо на нормални цени. Проблемите на производителите са ниската производителност на труда и нереално високите очаквания за печалби.

Kъм статия Животновъди и земеделци се обединяват в аграрна камара заради македонското агнешко

2023-04-11 22:30:34Макрон явно иска съюз с феодален Китай. Докъде падна Франция. За пари е готова да зареже демокрацията, по същия начин както Шрьодер и Меркел се подмазваха на путьо. Франция колкото и пъти да ги освобождават пак са готови да ти забият нож в гърба.

Kъм статия Демонстранти посрещнаха Макрон в Хага с въпрос за френската демокрация

2023-04-09 19:00:44За да не навлизам в повече теория Байдън и ДП са на път на разцепят целенасочено обществото. Примерът който използват вероятно е комунистическата класова идеология. Тя разбира се е доста реновирана и най-вече пригодена към съвременните методи за пропаганда и манипулация, главно дигиталните комуникации и социалните мрежи. Целта разбира се остава същата както в древността - пари и власт. Проблемът на бъдещето е че архитектите на новото ляво едва ли си представят какъв хаос създават в главите на хората. Може да се окаже, че болните им амбиции за власт, могат да разбият най-голямата икономика в света. В тази връзка консерватизма и традиционните демократически ценности са котвата която може да спре новото левичарско безумие.

Kъм статия Защо българите се страхуват от бъдещето

2023-04-09 18:49:5380 годишния Байдън определено не е носител на прогреса. "Прогресивното" крило на ДП в САЩ са си най-обикновени и класически левичари. Те налагат идеология спонсорирани от едрия мултинационален бизнес и насочени към бедния и необразован електорат, комбинирано с флиртуване с огромната емигрантска общност, малките остатъци от комунистическата партия в САЩ, и всевъзможните активистки движения. По-същество ДП и Байдън изграждат серия от таргетни идеологии. Те целенасочено разделят американското общество на противопоставящи се социални групи. Например бели-черни-латино, всевъзможни полови сегменти достигнали вече комични характеристики, активисти от рода на ме тоо - т.е. да оплюем елита, привържениците на климатичния апокалипсис, криворазбраната политкоретност, борбата с историята, математиката за черни и други подобни.

Kъм статия Защо българите се страхуват от бъдещето

2023-04-09 18:37:12Нещо не съм съгласен с основната теория на Дайнов, и най-вече примера с Байдън. Консервативното мислене и желанието за стабилност не са лоши характеристики на обществото. Те ни предпазват от хаоса, разрушението и анархията. Хитлер и болшевиките в Русия, Пол-Пот в Камбоджа, Мао в Китай - всички тези диктатори обещават светло бъдеще. Всъщност срещу тях се възправя "консервативния" капитализъм и традиционни ценности. Свободата, демокрацията, законността, правата на хората са непреходни и не могат да бъдат жертвани в името на глобализма, многополюсния свят или пък налаганата агресивно политическа коректност.

Kъм статия Защо българите се страхуват от бъдещето

2023-04-06 17:43:04Глупости. Комарите отиват на север с хората и стоките. По същия начин грипа долита от Китай с пътниците в самолетите, но климата няма нищо общо с това. Нарича се глобален свят. Ако искаме да спрем инфекциозните болести трябва да се откажем от търговията и туризма, изобщо от пътуванията.

Kъм статия Климатичните промени събуждат опасни инфекции

2023-04-06 13:17:46Не е грешка. Ако се изчезнали гласове от машинния вот няма как в РИК да не разберат това, нали получават флашката с резултатите на СИК.

Kъм статия Как победата на ПП-ДБ се стопи във варненска секция и 38 гласа изчезнаха (обновена)

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.