ПРОФИЛ

Рейтинг
1054
точки при гласуване
1

WOW

създаден на 2018-10-09 00:57:18
Всички ваши коментари (7)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2019-10-01 14:12:47 До JustSoYouKnow Да едната, сменили са защото статия 13 ти я намери - тя може би фигурира в повече от едно списание но я има. Но другата статия, номер 1 категорично е измислена работа. Като обобщим този "професор" е спечелил конкурса където е единствен кандидат, при това директор на института, имайки една истинска и една измислена статия в чужбина. Подозирам, че ако се зарови човек в другите статии/доклади/становища на български също ще има изненади. Няма що, голям учен, истински директор-калинка! Аз работя с 30 годишни асистенти с пъти по-голяма наукометрия.

Kъм статия Как новият шеф на БАБХ е станал професор (обновена)

2019-10-01 11:30:38Порових се в документацията на конкурса. От 36 публикации 13 са в сборници от конгреси, не могат да се издирят, не е ясно какво има в тях. Други 4 са някакви становища, които не се броят за научна публикация. В списъкът с проекти има само някакви заглавия, няма кой е финансирал работата, кои са участниците, кога се е провеждало изследването, абе няма нищо което да доказва, че такива проекти е имало. Няма цитати в google scholar. Този човек е напълно неизвестен като учен. Как е станал директор и професор не ми е ясно.

Kъм статия Как новият шеф на БАБХ е станал професор (обновена)

2019-10-01 10:53:57Абе JustSoYouKnow ти можеш ли да четеш или само хейтваш. На страницата на списанието такава статия няма - тази номер 1! В списанието няма и такъв автор Желязков. Линковете дето си пратил са просто някакви изречения в нета, всеки може да сложи нещо в него, но няма как да се измисли научна публикация която си има ясна библиография.

Kъм статия Как новият шеф на БАБХ е станал професор (обновена)

2019-09-14 17:50:19Доста нахален шваба. По съществените въпроси са защо САЩ и ОК допуснаха обединение на една държава която разпали няколко войни в центъра на Европа. Или пък защо държавите от източна европа трябва да слушат същата държава която срещу малко субсидии получава затворен пазар за нейните стоки, привлича безплатно образовани кадри от изтока и необразовани такива от Азия, но пък срещу тези печалби не е готова да защити ЕС от агресията от Русия. Дори наобратно, сегашна Германия заради евтин газ и милион коли за Русия е готова да предаде Европа, вижте само какво работи бившия и канцлер.

Kъм статия Защо ЕС да търпи една страна, която не знае какво иска

2019-09-06 23:47:13Къщичката ти били разрушили, къде ли си го прочел. И заради дуварчето ти трябва да забравя колко българи са загинали в двете войни заради амбициите на германците, или пък жертвите на червения терор? Да ти го кажа на чист български Стефане, наври се при швабите или руснаците или където искаш но спри да замърсяваш атмосферата с простотии!

Kъм статия Брекзит и българските интереси

2019-09-06 22:09:06Добър текст, особено в частта за българските интереси. Доста е различно от злобата лееща се в интернет към британците. Българите за съжаление не разбират, че след Брекзит демокрацията в ЕС ще отстъпи за сметка на бюрокрацията. В исторически план третата България досега винаги се е закачала към Германия или Русия/СССР. Резултатът са поредица от национални катастрофи миналия век. Да сме в ЕС е хубаво но нека не забравяме, че светът не се изчерпва с него, а като периферия е по-добре да търсим алтернативи на безкрайните амбиции на Германия и Франция. Последно, видно е че тези две страни не са забравили старите навици да враждуват с британците. А уж ЕС трябваше да помири старите съперници.

Kъм статия Брекзит и българските интереси

2018-11-12 21:06:32Кантарджиев да не си е загубил акъла. Точно топлите зимни дни след големите студове и сняг са времето на грипните епидемии.

Kъм статия Проф. Кантарджиев: Срещу грип - сирене, туршии, кисело мляко и... луканки

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.