ПРОФИЛ

Рейтинг
3084
точки при гласуване
3

WOW

създаден на 2018-10-09 00:57:18
Всички ваши коментари (83)
Дата Коментар
Страници
2021-06-25 01:32:29Какъв микс само. Локумите са дълги но вируси, без да знам всички участници, прилича да са виждали само на картинка. Ще си поиграят на компютрите, ще направят няколко шарени анимации и ще похарчат парите. Кой ли ще да е рецензента вързал се на тези фантасмагории.

Kъм статия Учени от СУ и БАН с проект за български лекарства срещу COVID-19

2021-06-15 18:19:27Тази статия е пълен срам, и ако Асоциацията на европейските журналисти застава зад това може би е време да се замислим дали ЕС върви в правия път.

Kъм статия Доживотен имунитет срещу COVID-19?

2021-06-15 18:16:48Завършилата кино опровергава доказани учени. Това в ЕС ли се учи или просто трябва да бъдеш нахален и неграмотен? Всъщност кое точно казано от Чорбанов не е вярно или действаме на принципа да излеем поток от думи и след това винаги остава горчив вкус. Къде Чорбанов или Мангъров обещават доживотен имунитет срещу КОВИД? Един език ли четем, защото незнам кои думи конаджийката е разтълкувала както и се иска. Неграмотност: Кой е казал, че титърът на антителата съответства на степента на защита срещу КОВИД. Кои точно антитела, те са много, и всеки клон има отделна мишена - все малки важни подробности. Някой си бил казал, че само ваксината помага. Ама теорията е че изкарването на болестта създава по-широк спектър от защитни механизми, които дори по-слабо са способни на реагират срещу различни линии на вируса, а понякога срещу други вируси от това семейство - справка кросимунитета от първия коронавирус. Госпожице когато нападате учени постарайте се поне за минимум познания по темата!

Kъм статия Доживотен имунитет срещу COVID-19?

2021-05-25 10:24:28Не е прав за ваксините. Индия например е най-големия производител в света на ваксини но има твърде голямо население за да стане бързо ваксинацията. Държавите в Африка и Южна Америка не са влагали пари в наука, разработка и производство. Откъде на къде би трябвало да имат същия приоритет като европейците и американците. Да не говорим, че развитите държави, поради по-голямата населеност и климатичните особености бяха много по-засегнати от пандемията. Развитите страни не са длъжни вечно да носят на гърба си готованци! Когато им дойде реда тогава, и без това отново искат дарения. СЗО по-добре да се замисли за авторитета си след провала с пандемията и нежеланието да се разследва Китай за произхода на пандемичния щам!

Kъм статия В плана за устойчивост няма пари за борба с пандемията, въпрос на време е да се появи нов вирус

2021-03-22 11:17:27Моля цитирайте правилно проучването в САЩ:The AstraZeneca US Phase III trial of AZD1222 demonstrated statistically significant vaccine efficacy of 79% at preventing symptomatic COVID-19 and 100% efficacy at preventing severe disease and hospitalisation. Тука важната цифра не е 79%, а 100% предотвратяване на усложнения и хоспитализации!

Kъм статия Личните лекари не са отказвали да поставят РНК ваксини, но не получават от тях

2021-03-20 15:35:08Балтов реши да замести врачките и математиците. Защо всеки който е станал някакъв директор/министър в България решава че с това е придобил неприсъщи за него знания и екстрасенски сили. Имам подозрението, че когато сегашния министър стане депутат Балтов и Мутафчийски се готвят за поста.

Kъм статия Проф. Балтов: Пазете децата. Има случаи, когато вирусът протича тежко при тях

2021-03-20 03:01:53"Създател" е много силно казано. Г-жа Тюреджи доколкото знам е управителя, а самата иРНК технология за ваксини си е чисто американска разработка. Хвалбите нека останат за македонците :) Все пак успех има, ваксината е първият фармацевтичен продукт на Бионтех, а пандемията според някои медии спаси компанията от фалит.

Kъм статия Съоснователят на Бионтех: Следващата стъпка е лечението на рак

2021-03-20 02:56:50Ех ако така за седмица се правиха научни открития при това засягащи няколко човека на континента. Секретното лечение на тромбози също едва ли е изненада :) В Германия някак съвсем успяха да си загубят акъла. Старата злоба против острова спъва собствената им ваксинация. Германският принос във ваксините наистина е голям, но е приключил преди един век. Сега технологиите са други, а биотехнологиите не са като правенето на коли.

Kъм статия Откриха причината за тромбозите при ваксината на Астра Зенека

2021-02-15 12:47:11Много бла-бла. Ако се абстрахираме от терзанията на родителите и вайкането на "партията на страхливците" трябва да се търси медицинската, епидемиологичната полза от тестване с антигени. Антигенните тестове са създадени за хора със симптоми. За безсимптомните те са твърдо безмислени! Те хващат инфекцията в един кратък период от няколко дена, и пропускат ако няма натрупване в носоглътката на вирус, както често е особено при децата. Освен това антигенните тестове дават около 1 до 2% фалшиви положителни резултати - точно това се получи ако помните при тестването на учителите! Така че полза от подобно тестване на здрави деца няма! Защо тогава да се травмират децата заради истерията на някаква малка група страхливци?

Kъм статия За или против тестването с бърз антигенен тест на учениците

2021-02-14 20:10:59Този със сигурност не трябва да се слуша. От миналата пролет е включил на режим истерия

Kъм статия Епидемиолог: Надявам се премиерът да промени позицията си за ресторантите

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.