ПРОФИЛ

Рейтинг
5172
точки при гласуване
5

поп Дръвчо

създаден на 2016-04-20 15:06:50
Всички ваши коментари (1020)
Дата Коментар
Страници
2019-07-13 09:57:32Ако ТЕЦ е горе-долу читав, органика практически няма, а менделеевата таблица е твърдо неразтворима при тоя pH. В по-спокойния край на хвостохранилището сигурно и риба има. Ще минат години, ще мръдне цената на някой от редките метали, ще се окаже че е изгодно да се излужва от сгуроотвала и ще има "аааааа, унищожават ни любимото езерце, отиде ни Природата..."

Kъм статия Руснаци полудяха по токсичното езеро 'Новосибирски Малдиви'. Влизат във водата, за да си направят селфи

2019-07-13 09:44:11Оправдаваш се, Батка, не оправдаваш - посегнал си да ритнеш клиент. В гръб. Това че си нефелен и не си успял е съвсем дребна утеха. Радвай се, че кифлата е забравила какво са я учили в Цахал. Страдал българският туризъм от "интерпретации на дребни проблеми" - как па гръцкия или турския туризъм не страдат от такива работи? Хем и едната, и другата страна си имат в момента свои си трудности, които ние нямаме. Не, пич, българският туризъм страда от ЕДРИ проблеми - пълна липса на визия, хилави и проядени от корупция съсловни организации, късогледи инвеститори от 90-те години, трудови навици от 80-те, инфраструктура от 70-те и тн, и тн. Стигнете до дребните проблеми и ще говорим пак.

Kъм статия Хотелът с израелските туристки в Слънчев бряг: Искаха да ги настаним по-рано, първи проявиха агресия

2019-07-13 09:27:58Не била голяма глобата? Редовият гражданин, ако донесе вкъщи глоба от три заплати, жена му като нищо ще го изхвърли. И паралиите не са застраховани - вижте какво стана с Безос. Инвеститорите пък са по-зле и от съпругата, и от любовницата, и от известната в квартала особа дето е благосклонна към спорадични посетители. Тия всичките имат някаква вродена лоялност, с която даже се злоупотребява понякога. Инвеститорите се отдръпват още при най-бегли признаци на омекване. А пък фишовете от ЕС тепърва ще пристигат... вероятно с подобни цифри ама в евро. Даже и да приемем, че около половината печалба е укрита през колцентровете в България и подобни схеми, глобата пак си е акъл-парасъ.

Kъм статия Рекордна глоба за Фейсбук - ще плати $5 млрд. на американското правителство

2019-07-11 13:55:20Че не става дума за калций, някак подразбрахме. Той е изключително нагъл в своята безвредност. Какво има в отпадните води на един ТЕЦ ?

Kъм статия Руснаци полудяха по токсичното езеро 'Новосибирски Малдиви'. Влизат във водата, за да си направят селфи

2019-07-09 20:02:26Прасчо, не става така. Сериозното образование почва от 6-7 годишна възраст, а ако те е пипнала Религията преди това, забравИ. Отделно че от това дето го предлагаш, редовият гражданин ще разбере много по-малко от 10% - толкова си можем. Плюс това проблемът не е в религията като такава, а в някои радикални и силно политизирани течения, дето възникват главно на места където някой се е напъвал с атеизма. Природата не търпи празно място, а атеизмът хич не понася на всички.

Kъм статия Руската православна църква: Жените са по-глупави от мъжете

2019-07-08 22:28:25Колегата просто се е заблудил по отношение на мъжете.

Kъм статия Руската православна църква: Жените са по-глупави от мъжете

2019-07-08 08:35:38Случката въобще не е от компетенцията на КАТ и както е традиционно у нас всъщност няма орган който да администрира ефективно забраната. --- Стефане, лежиш на стара слава която няма отношение към това което написах. Как се кара УАЗ по каменисто дъно знаем всички.

Kъм статия Кола мина през плажа Перла и затъна в морето, Ангелкова глобява концесионера (видео)

2019-07-07 23:08:42Брей. Като сложи концесионерът бариера - глоба. Като го дава по-либерален и оставя кретените да си трошат празните глави - пак глоба. Как точно да се процедира, не може ли от миниСЕрството на тОризма да пуснат една опорка? п.п. залагам си седмичната заплата, че който и да е от двата джипа на Стефан не е способен на собствен ход в рамките на този туристически сезон да достигне до прилежащия на описания в статията плаж паркинг. И още седмична заплата ако ВЛЕЗЕ до линията на прибоя. Това че няма да излезе сам е абсолютно сигурно.

Kъм статия Кола мина през плажа Перла и затъна в морето, Ангелкова глобява концесионера (видео)

2019-07-05 22:36:33Ако най-голямата РАЗКРИТА фабрика продава 11%, какъв ли е пазарният дял на останалите, неразкритите?

Kъм статия Разбитата фабрика в село Труд продавала 11% от незаконните цигари у нас

2019-07-05 10:30:54Само аз ли си спомням, че когато Станишев (от БСП) беше премиер, България също беше най-бедната и корумпирана страна в ЕС?

Kъм статия БСП се разграничи от Станишев, защото нарекъл Борисов държавник

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.