ПРОФИЛ

Рейтинг
5247
точки при гласуване
5

поп Дръвчо

създаден на 2016-04-20 15:06:50
Всички ваши коментари (1046)
Дата Коментар
Страници
2019-07-28 12:31:26Ей, с Прасчо сме си плюли в клавиатурата.

Kъм статия Мъж се бори да върне сина си, даден в приемно семейство с двама бащи в Холандия

2019-07-28 12:28:03Язе па си представям как е било. У материалите по делото е пишело че нашичкия е склонен да размахва юмруци. Чиновникът гледал списъка с приемните, чесал се по главата и се чудил на кого да натресе потенциалното сбиване с балкански субект. Чудил се, чудил, па попаднал на двойка бивш боксьор и фитнес-инструктор и веднага дигнал слушалката. Като му дошли в канцеларията двамата яки негъри, служителят веднага разпознал Точните Хора. Аааа впрочем изобще не е сигурно че малкото има българско гражданство. 3/4 от цирковете дето Здравите Сили ги разнасят по медиЙте са в точно тая хипотеза - ни в клин, ни в ръкав, някакъв българин има претенции върху някакво дете. Понеже е Европа, бият телеграма до българскте власти - тоя, какъв е на детето? Отговор: биологичен баща, лишен от родителски права поради... нещо си. И съответно го дават на загорелите негъри-педераси. Така пише в закона.

Kъм статия Мъж се бори да върне сина си, даден в приемно семейство с двама бащи в Холандия

2019-07-27 11:13:16Я направо напишете, кой е Човекът.

Kъм статия И цивилен може да ръководи военното разузнаване, решиха депутатите

2019-07-25 22:58:58Сега вече НАП има база данни с ЕГН-та и телефони, които чакат да бъдат откраднати

Kъм статия НАП пусна приложението за проверка дали са изтекли личните ни данни

2019-07-17 08:48:10Script kid му викат на това нещо. Ще го понабият, ще си признае... финансовият министър ще похвали вътрешния по медиите. А после съдът ще пусне келеша поради липса на доказателства.

Kъм статия Има задържан за атаката срещу НАП: той е на 20 г., от София, работи в компания за киберсигурност

2019-07-16 10:24:03Вчера в детската градина спам-а тръшна двама-трима. Две дечица пък от снощи нямат лични пощи. Оня ден пък CIH намина, тръшна май че двайсетина. Дисковете като нови - празни до основи. На Иванчо за играчка Дядо Мраз дарил търсачка: бързо диска тя му рови, файлчетата трови. ...

Kъм статия Пробивът в базата на НАП направен преди месец, службите допускат и руска следа

2019-07-13 09:57:32Ако ТЕЦ е горе-долу читав, органика практически няма, а менделеевата таблица е твърдо неразтворима при тоя pH. В по-спокойния край на хвостохранилището сигурно и риба има. Ще минат години, ще мръдне цената на някой от редките метали, ще се окаже че е изгодно да се излужва от сгуроотвала и ще има "аааааа, унищожават ни любимото езерце, отиде ни Природата..."

Kъм статия Руснаци полудяха по токсичното езеро 'Новосибирски Малдиви'. Влизат във водата, за да си направят селфи

2019-07-13 09:44:11Оправдаваш се, Батка, не оправдаваш - посегнал си да ритнеш клиент. В гръб. Това че си нефелен и не си успял е съвсем дребна утеха. Радвай се, че кифлата е забравила какво са я учили в Цахал. Страдал българският туризъм от "интерпретации на дребни проблеми" - как па гръцкия или турския туризъм не страдат от такива работи? Хем и едната, и другата страна си имат в момента свои си трудности, които ние нямаме. Не, пич, българският туризъм страда от ЕДРИ проблеми - пълна липса на визия, хилави и проядени от корупция съсловни организации, късогледи инвеститори от 90-те години, трудови навици от 80-те, инфраструктура от 70-те и тн, и тн. Стигнете до дребните проблеми и ще говорим пак.

Kъм статия Хотелът с израелските туристки в Слънчев бряг: Искаха да ги настаним по-рано, първи проявиха агресия

2019-07-13 09:27:58Не била голяма глобата? Редовият гражданин, ако донесе вкъщи глоба от три заплати, жена му като нищо ще го изхвърли. И паралиите не са застраховани - вижте какво стана с Безос. Инвеститорите пък са по-зле и от съпругата, и от любовницата, и от известната в квартала особа дето е благосклонна към спорадични посетители. Тия всичките имат някаква вродена лоялност, с която даже се злоупотребява понякога. Инвеститорите се отдръпват още при най-бегли признаци на омекване. А пък фишовете от ЕС тепърва ще пристигат... вероятно с подобни цифри ама в евро. Даже и да приемем, че около половината печалба е укрита през колцентровете в България и подобни схеми, глобата пак си е акъл-парасъ.

Kъм статия Рекордна глоба за Фейсбук - ще плати $5 млрд. на американското правителство

2019-07-11 13:55:20Че не става дума за калций, някак подразбрахме. Той е изключително нагъл в своята безвредност. Какво има в отпадните води на един ТЕЦ ?

Kъм статия Руснаци полудяха по токсичното езеро 'Новосибирски Малдиви'. Влизат във водата, за да си направят селфи

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.