ПРОФИЛ

Рейтинг
1182
точки при гласуване
1

Raditsa

създаден на 2016-04-28 23:34:30
Всички ваши коментари (32)
Дата Коментар
Страници
2016-08-11 07:20:53До мунчо: защо да са виновни наши граничари? И защо пък ние да сме расисти? Я виж кфо праи турската редовна армия и полиция в Кюрдските територии в 21 век? Гори живи хората и само за това научаваме, а колко убити деца, старци, изнасилени жени? Рутинни новини а? Може иранецът да не си е платил на турските каналджии... Аман от нихилисти! Все греда в нашето око виждате!

Kъм статия Бежанец открит мъртъв на турската граница, подозират, че е бит от наши граничари

2016-07-30 07:03:24Те идват пр3 нас, не ние при тях. Протоколът изисква ръкостискане, както доказва горната снимка. Иначе мюсюлманинът попада в категорията "примитивен дивак" и по-нагоре от дюнерджийницата няма да стигне. Лека полека ще им стане ясно.

Kъм статия Мъж и жена не бива да се докосват, ако не са роднини или в брак

2016-07-29 10:44:15Да, и забравих да добавя във връзка с избора на полицейски висши служители отгоре до долу: а в кърджалийско, пазарджишко и търговищко ще си носят бурките и момичетата ще четат корана на площада, че и шериатът ще навлезе, щото местния шериф нищо нередно няма да вижда ;) тъй, С авчо, баби, не ги разбираш тез неща! Ето - свири на виола, създавай песньовки, нищо ,е са бездарни и пошли и ги слуша утайката, но остави господарите си да те пуснат от каишката.... кажи им че си прозрян.

Kъм статия Шоуто на Слави: Президентът се казва Маринкин. Първото име няма да кажем

2016-07-29 10:37:17А на Шошон ще се опитам да отговоря аз как видях нещата като възрастна жена, ходила и в Щатите наскоро - избира се шериф. И толкова. Дойдат ли федерални, той губи случая. Във Франция се идбират прокурорите. И толкоз. Пожизнено. Какво би се променило? Ще има разцепление по окръзи, това ще стане. Малки държавици, в които еди Ценко Чоков ще получи правото да управлява и Хайредин, и Борован и до Дунав с подставени всевластни властимащи лица. Електронното гласуване е шит, болшит и фейк. Така ще пи работят, че гък няма да може да се каже! Кой ще хване измамите по български? А за 120 депутата е замазка на очите. Законовият начин е да искаш отговорност от местния си депутат, както е точно в Щатите - пишеш до Конгресмена, до Сенатора си и т.н. по веригата! Но Славчо, бабиния, това не го устройва. А кой ли ръчка зад него?

Kъм статия Шоуто на Слави: Президентът се казва Маринкин. Първото име няма да кажем

2016-07-29 10:20:28До Какавидков - много сте прави, граждани! Не може когато ти отърва законът да е над морала и наопаки! Когато Вяхирев ти е спонсор от 1998 г да правиш "Надка на кол", но не и "Корнелия на кол", щото ридиш и едната е външна мънистърка в неудобно правителство, адругата приватизира бтк и остатъка от външнотърговските дружества, а ся ми цъфва като лидер на 180-градусовата баба партия, но е по-угодно рему да късаш портрета на Президента и унижаваш институцията, отколкото да се заядеш примерно с Миленчо Велчев и интересите му в Съни бийч! Много е лесно, Славчо!

Kъм статия Шоуто на Слави: Президентът се казва Маринкин. Първото име няма да кажем

2016-07-26 19:32:07Божо123, съжалявам че така сте разбрали поста ми, но стоя зад думите си! Инж. Жоро Костов и друг един инж - Ковачев по Ерозия, така са ми преподавали - котли се отварят постепенно, без опасност от ерозия, особено по силно наклонен склон, с почви, подлежащи на ерозия. Котлите видимо са близки, големи са и отдолу ми прозира отдалеч на снимките канелено-горски почви, които могат да се отмият при порои. Затова - наистина офнюз е трябвало да погледне плановете за сеч и кога е била заложена! Какъв е възрастовия състав и пр. Това накратко беше текстът и подтекстът на първия ми пост. Що се отнася за етническата омраза, това са пълни глупости! Точно далаверките се правят от лесовъди с голям стаж, те знаят как! А в дпс в онези райони членуват точно по икономически причини и етнически българи, каракачани и гагаузи. Точно човек с не-българско име, горски от Велинград, миналата година сигнализира за далаверите там!!! Аз съм еколог, браво на колегата горски Салих! Къде търсите под вола теле, не разбирам!?

Kъм статия Масова сеч в гората над село Сърница

2016-07-26 08:53:59Това се казва "котловидна сеч". Но е направена доста нескопосано и котлите са мн наблизо! Гората се сече по определени практически правила. Като гледате горите в Швейцария, скандинавските смърчови и елови огромни гори - всичко това е плод на вековна технически издържана планомерна поддръжка, в която влиза и сеч за обновяване. В зависимост от вида на растението, се изчислява кога да се сече и каква сеч да се приложи. Примерно при върбите е главова сеч. Възрастта за сечене се нарича "турнус на сечта". Но съвсем отделен е въпроса за грамотността на завършилите задочно горски от дпс!!!

Kъм статия Масова сеч в гората над село Сърница

2016-07-25 19:10:00Около 100 къщи в Полиовци са пряко засегнати - трасето е томно под тях, а над 1000 домакинства в махалите по посока яз.Искър ще изгубят водата си, защото са на сондажи с дълбочина между 40 и 60 метра. Тунелът извива толкова, за да съхрани парцел с концесия за добив на инертни материали, чиято давност е изтекла!? Освен това къщите в Полиовци са на 860-880 м.н.в, а най-ниската точка на трасето е на около 790-800 м - горе долу на нивото на сега съществуващото жп трасе! Абе само като се погледне доклада за овос, има го в мрежата!- и става ясно че нищо не е изпипано, а се искат евросредства. И ще има комисиони... А за редките дървесни видове в около 80-годишния парк до Побит камък и за неясното радиоактивно съдържание на изважданата скална маса, изобщо....

Kъм статия Села излизат на протест срещу нова жп линия

2016-06-24 23:00:53Обратното - там е мазна закусвалня, завиваш зад ъгъла и попадаш в Западна Индия примерно. Тук е луксозен бутиков хотел - скъпо е да живееш в България, истинска глезотия за обикновения човек! Да се чудиш коя сметка да платиш първом и кои лекарства са ти най-нужни. За ремонтите на хотел "България".... добре че сме най-сръчната нация :))))

Kъм статия Британец след Брекзит: Ние сме "Хилтън", а България е мазна закусвалня

2016-06-24 15:42:25Процедурата по излизане ще се точи 10-15 години. Освен това саудитци, катарци, богати руснаци, кувейтци и богати китайци ще обхванат още по-здраво банковата система в Лъндънско - там и сега много от големите бизнесцентрове са на петролопарите от Близкия Изток. Но статутът на асоцииран член е по-полезен ход, както е за Норвегия. Ако искат сменят етикети (примерно), ако не искат - не. Ползват всички привилегии на член, но имат огромна свобода на пазарни маневри. А примерно оттам фалшиви стоки не минават, за разлика от Испания и Полша примерно - свинско месо, пуешко и пр.

Kъм статия Камерън хвърля оставка, нов премиер ще води преговорите с ЕС

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.