ПРОФИЛ

Рейтинг
1182
точки при гласуване
1

Raditsa

създаден на 2016-04-28 23:34:30
Всички ваши коментари (32)
Дата Коментар
Страници
2016-05-03 21:57:25Въпреки ганьовското му излъчване, има доста истина в думите му. Имам съседи, живеещи в Лондон, които се прибират семейно да гласуват в Пазарджик, за да са сигурни че ще им тежи гласът. Ние семейно също сме решили, че ще гласуваме оттук насетне там, където ни е къщата в провинцията, а не в София - според нас тримата, гласовете ни се губят. Въпрос на лична позиция! И наистина колко струва откриването на една избирателна секция примерно в Чикаго или Женева с пет кабинки с урни за гласуване? Толкова ли излиза на данъкоплатците? Има ли някъде финансова разбивка?

Kъм статия Валери Симеонов към българка в чужбина: Не ни се мотайте в краката

2016-04-29 13:39:04Аварията в Бопал беше отразена веднага и навсякъде, бяха предупредени земеделците в района и се следяха биотопите в района. Имам книжки на в-к Антени, в които точно се описва аварията и прогнозната оценка на щетите. За Чернобил - инфото липсваше и най-идиотското според мен беше когато преместиха Пробега на мира в Киев нарочно, за да докажат как нищо няма. Преекспонирането? Няма такова нещо - най-засегнати бяха и са Швеция и прибалтийските държави от горещи частици - микроостанките от горивото и реактора. Информация в нета колкото щеш, скрийнингите си вървят. Отделно над реката край Припят обаче, през 30те години е бил изграден завод за пестициди и малформации по теленца в кравеферми в района (със снимки) е имало още през 50те и след това. Проф. Ангелов, който ми преподаваше радиобиология през 99 г в ЛТУ, ни е показвал снимики на лекции, вкл от аутопсия на възрастна жена с рогца - рудиментарни костни находки, все последици от свръхнаситеността на почви и води с пестициди.

Kъм статия Чернобил

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.