ПРОФИЛ

Рейтинг
6478
точки при гласуване
6

mmdimitrov

създаден на 2018-06-29 23:26:40
Всички ваши коментари (9)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2022-06-13 13:42:48Във "Факт Чек" четем: factcheck.bg/nyama-dokazatelstva-che-ukrajna-e-izvarshila-raketniya-udar-na-zhp-garata-v-kramatorsk/ "Серийният номер “Ш91579” не може по никакъв начин да идентифицира принадлежността на ракетата към украинската или която и да е друга военна част – това е фабрична маркировка, нанесена още при производството във Воткинския машиностроителен завод. Тези ракети са били масово произвеждани през съветската епоха, откъдето след това са били транспортирани в различни страни – от Казахстан и Русия, до Беларус и Украйна"

Kъм статия Има доказателства, че Русия е убила стотици цивилни в Харков със забранените касетъчни боеприпаси

2022-06-12 15:12:02Тия ватенки, както във вица: - Нощен бар "Бар", спешно си търси креативен мениджър...

Kъм статия Наследникът на напусналия Русия McDonald's ще се казва 'Вкусно - и точка'

2022-05-23 06:38:08Само като го видиш каква физическа гротеска е тоя и ти става ясно, че психическите отклонения са тясно свързани с опитите да прикрие липсата в него на каквито и да е мъжки качества - чрез демагогия, сегрегация и като избягва да пуска на Бойко Борисов по време на секс, да минава върху него...

Kъм статия Костадин Костадинов е на ''семинар по тричане'' в Бродилово

2022-04-29 14:49:32И по-добре, че видиш ли нашите магистрати са решили, че украинските жени и деца тормозят ватенките като умират по улиците на Украйна... ????????

Kъм статия ВСС отказа да прати магистрати в международна комисия за руските престъпления в Украйна

2022-04-22 02:40:07Тоя отдавна трябваше да е свършил, в плитко изкопана дупка нейде из Витоша. Тоест, поредното доказателство за липсата на Бог (дори и някакъв извратен да е) - ако имаше такъв, Тиквун пък нямаше да го има...

Kъм статия Борисов: 3-4 дни украинският външен министър се върти като сираче из парламента

2018-06-30 00:28:06По тази идея; Естествено. Звъниш веднага на 112 и заявяваш че има група ултраси, преоблечена като полицаи, демонстрираща агресивно поведение. Звънях миналата седмица на 101 и казах че в приемната на полицията до гара Скарбек има агресивен човек с неизвестна самоличност който не желае да ми се представи и ми налита на бой. Дойдоха братчедите с черните униформи (кралска джандармерия) грабнаха едрия полицаи, натовариха си го в черния лунуход и ме питаха имам ли претенции. Да имам! - ще ви извикаме във военна прокуратура със свидетелите. - разбира се веднага ще се явя като страна по случая, и свидетелите ще дойдат. А горките свидетели, наши сънародници, жалка картинка, били ги крадците с медитераниан произход, откраднали им паричките, телефоните и документите, а полицая вместо да им напише Процес Вербал, за да идат хората в консулството и да си извадят пасавани, крещи, заплашва и ни гони от полицията. Ще стане ам б---та!

Kъм статия (Де)легитимацията: Задължителна

2018-06-29 23:59:50След 35 дена пак ще съм на ПП ГКПП Гуптовка, от сега се усмихвам като знам как ще ме "посрещнат" новобранците полицаи от Погранична Полиция. И на тях "ще им дам" СДАЧА! (ретство, там така си го наричат изнудването и то никога не е по малко от 100 евро) но моята стотачка пак ще ги разплаче.

Kъм статия МВР призна: Отказът на полицаи да се легимират няма правно основание

2018-06-29 23:44:50Контролните органи са длъжни да се легитимират, и то не просто да покажат и скрият служебната си карта, а да ви предоставят възможност внимателно да я прочетете, ако желаете да си водите бележки никой няма право да ви забрани да го направите. НО! Не бъдете наивни, и не вярвайте на това което ви разказват в интернет. Процедурата по чл. 61 от ЗМВР урежда момента с представяне на вашите лични документи. Четете! В личната си практика съм изправил много полицаи пред военна прокуратура, имам и камара документи за тези които са уволнени и лишени от трудовия си стаж, както и такива които са ми плащали обезщетения за простъпките си. Но, всичко това по закона за полицията в Белгия, защото живея там. Като си дойда в България или отида в Русия с жена си, винаги си нося в колата съответния закон, и който ме спре, си намира късмета да се придържа стриктно към закона. Тази година разковах "бараката" на ПП ГКПП Гуптовка, уволниха цялата смяна, заради 100 евро рушувет, които ми върнаха но беше късно.

Kъм статия МВР призна: Отказът на полицаи да се легимират няма правно основание

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.