ПРОФИЛ

Рейтинг
2051
точки при гласуване
2

Propaganda

създаден на 2022-02-28 01:36:26
Всички ваши коментари (1001)
Дата Коментар
Страници
2024-04-25 14:38:47Браво на поляците. Мъжете на Украйна, особено ергените, няма какво да търсят по кафетата из Европа. Обучение и на фронта.

Kъм статия Полша е готова да помогне на Украйна да върне мъжете в наборна възраст

2024-02-19 18:14:44Уви, увлечен в политически ПР, Зеленски нареди предварително обреченото на провал настъпление през 23-та. Както статията посочва, без въздушни сили (свой или предоставени от Нашата Цивилизация) това упражнение беше с предизвестен край. Сега Зеленски бере плодовете на необмислените си политически акробатики. Украйна трябва да се окопае и събира сили през 2024-та. Съдбовна ще е 25-та. А Европа е крайно време да впрегне военната си промишленост. Защото, уви, картинката и у нас не е розова. Оказа се, че дори пословично компетентния Bundeswehr не е в толкова цветущо състояние. А гнилите рашки орки могат да си позволят милиони загуби в името на кремълския лилипут.

Kъм статия След Авдеевка руските войски настъпват в три посоки - в Запорожка, Харковска и Донецка област

2024-02-16 13:57:02То това беше ясно още от т.нар. процеси. Жив Навални никога, ама никога нямаше да излезе. Дори и рашката кочина още сега да се разпадне.

Kъм статия Алексей Навални е починал в затвора

2024-02-16 13:55:46Не знам, но нямам вече много надежда, че Зеленски ще нареди да се евакуират. На него му трябва политически ПР и мъченически истории. Не хладната реалност. Такава беше и провалената настъпателна операция от мин. год. 2024-та трябва да е годината на изчакване за Украйна. Да събира сили, дай боже самолети и да обучава новопостъпилите. Защото опитните вече не останаха, след 2 г. война. На кремълския лилипут и орка с прашка му е потребна. Има милиони рашки роби в наличност. Все още.

Kъм статия САЩ: Русия е напът да завземе ключовата Авдеевка

2024-02-03 19:04:0750 минути го е гледала как бере душа? Ей така? Или просто толкова й е отнело да преброй какво точно наследява, ако му помогне да се спомине.

Kъм статия Съпругата на Нотариуса: Тръгна за храна, но се забави. Видяхме го на камерите как лежи до колата

2024-02-02 14:19:52Залужни е доста логично, дори необходимо кандидат-президентско лице. Уви, Зеленски сякаш вече изостава от хода на събитията. Едно, че настъплението от 23-та беше военна грешка, особено без въздушна подкрепа. Тя коства последните, или едни от последните, опитни бойци на Украйна. Много по-удачна е сегашната политика на окопаване и събиране на сили. В случая за атаката на 25-та година. Друго, че романтизма и времето на рече и пламенни слова отмина. Зеленски тогава се справи брилянтно. Днес нито емоционално, нито никак те будят същото отношение.

Kъм статия Първият, който не е учил в Русия: кой е Валерий Залужни

2024-02-01 18:18:37Хайде до края на 2024 и другата половина. Съдействаш на терористи и ислямски радикали - сменяш адреса по един или друг начин. Израел всъщност прави услуга на цивилизования свят. Щот т.нар. палестинци по-радикални няма как повече да станат. Но виж, по-малко...хехехеххее, може още.

Kъм статия Нов анализ на сателитни снимки: Поне половината от сградите в Газа са повредени или разрушени

2023-11-30 02:27:25Не знам на какво се дължи това късогледство, наистина не знам. Политическото спасение на Нати освен, друго няма. МОСАД па точно да не фиксира тия ислямски гниди, МЕСЕЦИ наред...хайде стига. Хах. За Европа е ясно. Европа е Израел. Израел също. Бял фосфор и напалм над Газа. Израел от дни предупреждаваше. Зоните бяха определени. Мир, Израел, Европа. ВОЙНА , Иран, ислям.

Kъм статия Как Хамас се е готвил за атаката срещу Израел

2023-08-25 16:35:32Брееееее тия рашистки патреоте, бе. Все у гейропата се борят за велика рашия. Нема от Камчатка я, там от външния кенеф, я. Да го натоварят към Украйна. "Азов" ще реши този рашки проблем веднъж завинаги. Туко-виж и некое финално клипче пуснат.

Kъм статия Финландия залови Славян - един от лидерите на руския нацизъм, Киев го поиска

2023-07-19 14:12:31Не знам, ама Украйна вече е на светлинни години от всичко, което съвецката кочина има и е имала на разположение. Щот на практика рашка военна индустрия няма. Няма нито един съвременен рашки самолет, вертолет, танк, оръжие, което да си заслужава да се спомене. Още по-малко съществуващи оркски дронове - собствено производство. Не гепено от Запада, заето от джихадисти, наследено от сесесере. Тоя мост е излишен и ЩЕ бъде бутнат. Очевидно е, че рашките псета нямат нищо, което да направят по въпроса.

Kъм статия Какво представляват морските дронове, които са използвани при атаката на Кримския мост

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.