ПРОФИЛ

Рейтинг
1000
точки при гласуване
1

Роро66

създаден на 2018-03-19 08:54:06
Всички ваши коментари (5)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2019-04-19 10:39:13Защо, бе, Слабаков, киното не те ли удовлетворява вече? Искаш да преминеш на по-високо ниво? Имай предвид, че в Европарламента няма да можеш да пушиш в пленарната зала, нито по коридорите. Отсега виждам повод да си подадеш оставката и да се прибереш с подвита опашка. Ние можем да понесем всичко, но в Европа едва ли ще те изтърпят. И не гворя за пушенето. Баща ти беше голям артист, но за съжаление не е успял да създаде голям човек.

Kъм статия Андрей Слабаков и ген. Димитър Шивиков са в листата на ВМРО за евроизборите

2019-03-30 10:45:36 Не се чувствам наказан, защото няма кой да ме накаже Ами, да, като съдебната система и прокуратурата са ваши, няма кой! Забравяте едно - има Господ, който и каквото и да е той - съдба, висша сила, справеливост, възмездие... Нали знаете - връща се там, където най-много боли. Жал ми е за децата ти, Цв.Цв.! Надявам се да не приличат по нищо на тебе.

Kъм статия Цветанов: Не се чувствам наказан, защото няма кой да ме накаже

2019-03-30 10:41:13Да беше замълчал вече, а? Целият в л...а, а още има и очи да говори! Що е то - български политик. "Aз съм почтен човек и това мога да го гарантирам с действията си, обяви той." Как не се отвори земята под краката му... Но трябва да му признаем, че търпи развитие - научил е думата наратив. Не се знае обаче дали му е известно значението й.

Kъм статия Цветанов: Не се чувствам наказан, защото няма кой да ме накаже

2018-10-31 11:29:57"Кел файда на тая демокрация, където ще има мъж с мъж да се жени" Марков толкова много се пени по тази тема, че започвам да си мисля нещо такова: да не би поради напредналата си възраст да се опасява, че в суматохата ще го пропуснат? Мъжете, имам предвид. Това беше шега - уточнението е необходимо, ако реши да ме съди за обида. Но сериозно: наистина ли е важно да се изразходва толкова много излишна енергия за недотам съществени "проблеми"? Както казваше една мъдра възрастна дама: Когато човек няма проблеми, той си ги измисля. Не че нашата държава и нашето общество нямат проблеми, но е по-удобно да се правим, че не ги виждаме и да отклоняваме ввниманието в измислени такива. Съжалявам за наивността си да вярвам в искреността на Марков в силните години на СДС. Но може ли да подозира човек, че "роден демократ", интелигент, израснал в дантелени пелени, на стари години ще се пребоядиса?!

Kъм статия Георги Марков: Кел файда на тая демокрация, където ще има мъж с мъж да се жени

2018-03-19 09:00:33"... българите не са компетентни истински и правилно по отношение на политиката" Само Илиана Раева е, да се слави името й! Тя е компетентна по всички въпроси (или поне самата тя мисли така), но бидейки специалист по художествена гимнастика (така се говори), се изказва най-малко за нея. Парадокс, нали!? Ех, Българийо, накъде вървиш... Всъщност е ясно накъде - с "Обединена България" напред! Да живей! Алеко, стани от гроба да си видиш творението!

Kъм статия Раева: Българите не са компетентни истински и правилно по отношение на политиката

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.