ПРОФИЛ

Рейтинг
11948
точки при гласуване
10

зора

създаден на 2016-12-18 17:37:19
Всички ваши коментари (61)
Дата Коментар
Страници
2023-05-08 17:46:08Тези с червените тоги не изпитват ли срам, заради стореното от тях на 2.05? Ще се извинят ли и те, като Сарафов, че са били подведени от...Сийка? Засрамете се!

Kъм статия Не ви ли е срам? Йоло Денев и прокурори излязоха да бранят Гешев

2023-05-08 15:13:20А "смелите" (и станали за посмешище )прокурори, дето не ги е страх от нищо, няма ли да си посипят главите с пепел? Сега, когато цял народ разбра какви нескопосани лъжи и манипулации са подкрепяли? Един, поне от тях, да излезе и да изтрие срама от цялата прокуратура...

Kъм статия Гешев проговори след взрива: Някои други хора трябва да ги е страх

2023-05-04 19:08:49Егати интригантите! Как им се ще да забият клин между ДБ и ПП! През цялото време са умували единствено какъв номер да изиграят, как да се позбавляват с коалицията. Просто с тези крадци коалицията трябва да престане да води каквито и да е преговори. Герб да си съставя правителство "хартиена коалиция", още отначало са го замисляли по този начин, а и си имат бройката. Днес и ИТН (освен възраждане, бсп и дпс) им подадоха ръка. Било глупост екселската програма, ами кажете си, че нищо не разбирате от ексел, толкоз си можете. И най-смешния "енергетик" Делянчо се изтъпанил и дава мъдро мнение...

Kъм статия ГЕРБ за ''екселската таблица с глупости'' на ПП-ДБ, вица на Сачева и правителството на споделената отговорност

2023-05-02 08:27:03Прибирайте се, не се излагайте, г-да приближени прокурори! Нека си помислим, че сте по-интелигентни от шефа си.

Kъм статия Прокурори и следователи излизат на протест след атентата срещу главния прокурор

2023-05-02 08:23:06Малеее...що така никой не повярва на тоз достоен човек от снимката? А и на Сарафчо, неговия сол.т.а.ш.а.к- експерт,уж, а веднага излезе, преди всякакво разследване, и обяви-"терористичен акт"! Е, много са елементарни (или нас ни вземат за такива) -една постановка не могат да режисират като хората. Веднъж Каскетич се изложи с постановката за молитвената закуска с бай Байдан по телевизора, сега нова сценка...То , след новата сценка, дори сме повече убедени, че Каскетич е подготвян за намагнитване и той и приближените му статисти разиграват героични сценки...но и за това не ги бива! За другото си знаехме.

Kъм статия Гешев: Добре, че смених колите в последния момент. Децата се изплашиха много

2023-04-21 22:57:23Мишев, Мишев, СРАМ си, Мишев! Колко такива като теб минаха и се възползваха от синята идея- и Данчо Ментата и Христо Бисеров и Ал. Йорданов и Румен Христов и др., и др. Може би твоето успокоение е, че не си единствения?

Kъм статия Синият Константин Мишев: Заставам зад Иван Гешев

2023-04-07 08:46:11Горките! Големи щети имали? Щетите им са от лакомия, лани очакваха, че цените сега ще са над 1000лв/тон и скриха зърното по складовете...сега да го пуснат под борсовата 330лв/тон- за да им дойде акъла. Няма да говоря за цена на хляба, при това с 0% ДДС...и всичко дойде от лакомията на "зърнарите"! Хич не им съчувствам. Имат си цял министър, да яха вече комбайна и да се прави на палячо заедно с тях, защото на нас ни е ясно откъде ги сърби...сърби ги, че се минаха, че очакванията им не се сбъднаха.

Kъм статия Нов протест на зърнопроизводителите затваря границата при Русе и Кардам

2023-04-03 17:35:43Хубаво би било и във Варна ПП-ДП да са на първо място, но явно този град е заложник на една трибуквена групировка и няма измъкване. А хостесата е с повече преференции и от вожда си- да им е честито! Къде беше Варна, къде остана, град с интелигентни хора??? Оставаше и Възраждане да е на първо място...

Kъм статия ПП-ДБ водят на ГЕРБ в Пловдив-град с над 5000 гласа

2023-04-01 23:03:03Наистина вместо да се мисли за повишаване качеството на завършилите, те анализират как да запазят огромния брой(52) университети. Решението трябва да е кардинално- минимум 2 пъти намаляване броя им (разбира се тук има известно противоречие, защото пък слабо населени региони съвсем ще се оголят без университетите в тях). Подборът ще е по-добър и друго - субсидирането на университетите, което в голяма степен зависи и от броя студенти. Оттук и занижените изисквания, които самите преподаватели поставят пред студентите. Презаписал студент вече не може да срещнеш, което е доста озадачаващо като се има предвид с какви начални резултати (диплома, тест)влизат. Да не говорим, че за академичен дух не може да се говори, щом ректор, или друго началство привиква преподавател, ако си е позволил да бъде реален в оценяването, т.е. да има повече слаби оценки. Лошото е, че студент- преподавател са като скачени съдове - по-малко изискващи и слаби студенти, води до повече отбиващи си номера преподаватели.

Kъм статия Как да оцелеят университетите ни? Идва демографски бонус, но от 2028 г. - рязък спад на студентите

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.