ПРОФИЛ

Рейтинг
11948
точки при гласуване
10

зора

създаден на 2016-12-18 17:37:19
Всички ваши коментари (73)
Дата Коментар
Страници
2023-10-07 16:30:34Естествено е Тагарев да е най-добрия министър на МО досега. Той си е експерт, работил цял живот в тази област. Не като другите досега- разни адвокати, историци, просто политически лица.

Kъм статия Денков за поисканата оставка на Тагарев: Чудесно си върши работата, понякога е по-остър

2023-09-24 14:11:37Райчев, ама сериозно ли? Ти самия вярваш ли си на партенките, които пускаш?

Kъм статия Антон Хекимян би имал шанс да бие Васил Терзиев в София, прогнозира Андрей Райчев

2023-09-18 15:13:33Тази да я изгонят от ДБ. Нищо повече от лобистка. Мрънкало, което нищо полезно не свърши докато беше министър, но виж да лобира за сестра си се активира.

Kъм статия Надежда Йорданова не гласува за отмяната на забраната за внос на украинско зърно заради конфликт на интереси

2023-09-11 18:42:40Този министър си е чист лобист на бизнес интереси. Имаше и други подобни изказвания от негова страна. Едно е сигурно- ще си получи договорената комисионна. Чудя се чий кадър е? И цял живот е бил по административни длъжности...

Kъм статия Хинков: Данните от Активни потребители са манипулация

2023-09-10 16:03:06Хубаво беше и Пейков да е кандидатурата за кмет, но Ивайло Старибратов е АРИСТОКРАТ- по дух, по дела, порядъчен, по-спокоен, не толкоз темпераментен като Манол. Истински пловдивчанин, с голяма родова история (и кметска в миналото), нищо тъмно, чак е чудно , че са се спрели на такъв читав човек ...макар че и Чомака , уж, беше от стар род, но му хареса далаверката и се сдуши с Гергов?! Успех на професора (обичан и като директор на прочутата пловдивска МГ)! А за Манол, знаем- делови, организатор, пламенен в речите...абе и той си беше отлична кандидатура! Радостното е, че вече ще се избира не по-малкото зло, а между 2 достойни кандидатури (е, единия, по-младия, е отстъпил!). Добре, отлично! Само да не се променят, че властта била опиум?

Kъм статия Не Манол Пейков, проф. Ивайло Старибратов ще е кандидат-кметът на ПП-ДБ в Пловдив

2023-09-09 09:50:57Работата е в това, че той не може да се състезава с останалите български деца, завършили в Бг. Нашите деца се явяват и на БЕЛ (влиза в бала), което ще затрудни шведското българче, все пак е завършил средното си в Швеция. Така че той, със сигурност, трябва да кандидатства като чужд гражданин- платено обучение (за медицина около 10 бона в евро). Казусът е явно, хем родителите да плащат такси като за български граждани (т.е. минимални, около 600 евра), хем пък да не се явява на трудните изпити редом с българчетата завършили тук. Е, няма как да стане. Защо наистина не кандидатства в Швеция медицина? Таксите са минимални (не е като да учиш медицина в САЩ!), но явно изпитите и там са трудни? Хитреят родителите и цакат на емоционална струна. Синчето като завърши в Бг, пак ще отиде в Швеция (при това без да приравнява изпити, за разлика ако се върне в САЩ), при баща си, който също е завършил тук, но работи там!

Kъм статия Йоан от Швеция не може да учи в България, защото е българин

2023-09-07 09:40:44Май ГЕРБ и Радев си имат шушу-мушу, а само за пред публиката се правят на сърдити?

Kъм статия Мария Габриел ще води българската делегация на инициативата ''Три морета'' по предложение на Радев

2023-09-07 09:38:43Празни приказки. Този е голяма въртиопашка- гледа на всички да се хареса, та отново да го направят министър, независимо кой ще дойде на власт. Що глупости изрече, колко чисти били плажовете ни и то тези доказано замърсени, проверени от експерти (нали и той се пише за такъв?), а не от разни кметски протежета.

Kъм статия Можем да очакваме и по-сериозни валежи заради климатичните промени, според министър Попов

2023-08-20 12:28:01Думите са силни. Дали той ги е написал, или негов асистент, няма значение. Казаното е вярно. 24 май е ден, който идва от славното ни минало, но е и устрем към бъдещето ни като нация! Просвещение! Просветен народ! А ако толкоз пък се колебаят някои, нека имаме 2 национални празника? Не е ли възможно? Макар, че 3.03 си остава официален, ще го отбелязваме и празнуваме...

Kъм статия Кирил Петков: Истинската драма на Радев е, че не иска главният секретар да бъде сменен

2023-08-02 13:46:21Само тази подкрепа е достатъчна, за да не подкрепим Лилков.

Kъм статия Оперативното ръководство на НДСВ дава моралната си подкрепа на Вили Лилков за кмет на София

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.