ПРОФИЛ

Рейтинг
1038
точки при гласуване
1

зора

създаден на 2016-12-18 17:37:19
Всички ваши коментари (12)
Дата Коментар
Страници
2019-02-13 11:33:55Рядко подобна благотворителност ще срещнем в местните ни мултимилионери. Така е, като ставаш милионер наготово, с осигурени държавни поръчки, с политически протекции, а не със собствен труд , заобиколен от жестока конкуренция. Като ти ги осигуряват милионите (от които, зора е само да отделиш някое милионче и за "осигурителите") харчиш по мадами, коли и "изгъзици" по екзотични дестинации и рядко се сещаш за реалността в родината си, рядко засичаш просяци по улиците, възмущаваш се от "високата" минимална работна заплата...Родна жалка картинка, родни, жалки милионерчета...

Kъм статия Шефкет Чападжиев дарил $1 млн. на болницата в Мадан, защото лично се сблъскал с местното здравеопазване

2019-01-17 17:38:07Не е лошо (напротив!) учителят да предизвиква дискусия, не просто да си изпее задължителния урок. В случая, обаче, ако жената е искала критично мислене, трябваше да поднесе на децата основната (вярната) версия, също представена с видеоматериал и да им обясни, че има и втора версия, оспорваща основната. Тъй като разбирам, че учениците не са от горен курс (а от малките), по-добре е да си представи основната версия и да им каже, че има разни теории, които я оспорват и без дискусии. А тя е започнала с конспиративната теория?...Иначе е интересно да имам учител, с който да си поспоря- ама това в гимназиалните курсове...малките деца трудно оспорват казаното от учителя- за тях той все още е авторитет.

Kъм статия Как учат децата на критично мислене в елитно училище: Човек не е стъпвал на Луната

2018-12-06 17:46:46Най-после! Една несправедливост, с която се сблъскват още на 10/11 години деца работили упорито цял четвърти (та още от 3-ти) клас, явявали се на сумати олимпиади и турнири, кажи речи всяка седмица (събота, или неделя ) без почивка. Такова цедило беше...и накрая едни дребни тарикатчета им се присмиват в лицето- ами то може и без труд, бе будали!

Kъм статия След разследването на OFFNews за СМГ: Затварят вратичките за паралелен прием в елитните гимназии

2018-11-25 14:11:30Интересно ми беше да го прочета. Жалко, че толкоз млада жена изрича толкоз тъжни и неоптимистични слова! Младите, по подразбиране, трябва да са здрави, влюбени, щастливи, да имат поглед за оптимистичното в живота...Диана, желая ти едно добро момче до теб, което да държи на теб (и ти на него!). Житейските несгоди по-лесно се посрещат от двама! Не се страхувай да обичаш , Диана - нещо си се опарила и си затворила сърцето си за...надеждата! Ще има светлина в тунела- вярвай и ще стане!

Kъм статия Черен петък, бял котарак

2018-10-10 15:25:49Само като му видиш типичната муцунка, а и къщата на лелята, става ясно колко е турчин! Може да турски ром( а те винаги се представят за турци, щото говорят турски). Но...може ( или почти сигурно) е част от електората на ДПС.

Kъм статия Бившият съпруг на Виктория: Бих искал да има такъв силен отзвук за всеки човек в беда

2018-08-20 10:39:43Пак се опитват да замажат случая. Тази толерантност към некадърниците трябва да се стопира.

Kъм статия Има ли виновни за смъртта на родилката в Сливен?

2018-08-18 09:36:55За съжаление залпът срещу Заев беше иницииран от Кремъл и нашите рубладжии веднага отреагираха. Те са си послушковци и са научени да козируват на Изток! Преди насила (пак по източна заповед) ни правеха македонци, сега насила ни насъскват срещу македонците -да ги правим българи! А те са такива каквито са решили да бъдат. ОК, имаме общо минало, но как да ги направим българи след повече от 100 години пропаганда , а и след като не можем да им бъдем за пример като просперираща държава. Това е най-силния аргумент- силна икономически държава, със закони, които се спазват и от бедни и богати и от Бойковата дружина... Русия винаги е била на позиция "разделяй и владей" що се отнася за Балканите ...така че винаги едно наум за всяка БСП-арска инициатива!

Kъм статия Скъпи приятели, пазете Заев. За друг като него ще чакате десетилетия

2018-08-14 18:56:35То пък един правов ред! 3-цата дето бутнаха банка, дето задигат бизнес, дето сложиха ръка на медии и прокуратура? Тези дебеланковци създадоха големия НЕправов ред в тази държава! Ама и си вярват? Не че козируващия на Москва ще създаде такъв правов ред- директно руските закони ще прилага!

Kъм статия Цветанов: С военния си манталитет президентът не зачита правовия ред в страната

2018-07-31 13:15:07И като си помисля, че тази жена ражда, уж, в МУ- там трябва да е върха на професионализма, а то пълно с некадърници и връзкари, вземали изпитите си с преписване! Боже, и в Турция ли да раждаме, не само да се лекуваме? Както излиза анастезиологът си е бъркал в носа и е карал както дойде. НЕКАДЪРНИЦИ!!!

Kъм статия Бебето на починалата родилка остава в кома, роднините ще съдят болницата

2018-02-22 20:14:33Интересно, какъв ще е отзвука в САЩ, където казва, че е най-вече бизнеса му. Подобни мачовски приказки, унизяващи жената (защо асистента му задължително трябва да е асистентка?) в момента много се "лансират" и даже бизнеса може да му умре, камо ли пък да има и сексуални щения и дори намеци към жената, която му е подчинена. Задала се е една вълна (която направо унищожава подобни самозабравили се "началници"), заляла и Австралия, ще дойде и тук- рано, или късно...Жалък, та дори и на майтап! Тези "изисквания"наистина трябва да се преведат и се отпечатат там, за да се види лицето на успешния български бизнесмен, стъпил на американска почва....

Kъм статия Шефът на Walltopia си търси асистентка. Ето условията

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.