ПРОФИЛ

Рейтинг
1038
точки при гласуване
1

зора

създаден на 2016-12-18 17:37:19
Всички ваши коментари (10)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2018-12-06 17:46:46Най-после! Една несправедливост, с която се сблъскват още на 10/11 години деца работили упорито цял четвърти (та още от 3-ти) клас, явявали се на сумати олимпиади и турнири, кажи речи всяка седмица (събота, или неделя ) без почивка. Такова цедило беше...и накрая едни дребни тарикатчета им се присмиват в лицето- ами то може и без труд, бе будали!

Kъм статия След разследването на OFFNews за СМГ: Затварят вратичките за паралелен прием в елитните гимназии

2018-11-25 14:11:30Интересно ми беше да го прочета. Жалко, че толкоз млада жена изрича толкоз тъжни и неоптимистични слова! Младите, по подразбиране, трябва да са здрави, влюбени, щастливи, да имат поглед за оптимистичното в живота...Диана, желая ти едно добро момче до теб, което да държи на теб (и ти на него!). Житейските несгоди по-лесно се посрещат от двама! Не се страхувай да обичаш , Диана - нещо си се опарила и си затворила сърцето си за...надеждата! Ще има светлина в тунела- вярвай и ще стане!

Kъм статия Черен петък, бял котарак

2018-10-10 15:25:49Само като му видиш типичната муцунка, а и къщата на лелята, става ясно колко е турчин! Може да турски ром( а те винаги се представят за турци, щото говорят турски). Но...може ( или почти сигурно) е част от електората на ДПС.

Kъм статия Бившият съпруг на Виктория: Бих искал да има такъв силен отзвук за всеки човек в беда

2018-08-20 10:39:43Пак се опитват да замажат случая. Тази толерантност към некадърниците трябва да се стопира.

Kъм статия Има ли виновни за смъртта на родилката в Сливен?

2018-08-18 09:36:55За съжаление залпът срещу Заев беше иницииран от Кремъл и нашите рубладжии веднага отреагираха. Те са си послушковци и са научени да козируват на Изток! Преди насила (пак по източна заповед) ни правеха македонци, сега насила ни насъскват срещу македонците -да ги правим българи! А те са такива каквито са решили да бъдат. ОК, имаме общо минало, но как да ги направим българи след повече от 100 години пропаганда , а и след като не можем да им бъдем за пример като просперираща държава. Това е най-силния аргумент- силна икономически държава, със закони, които се спазват и от бедни и богати и от Бойковата дружина... Русия винаги е била на позиция "разделяй и владей" що се отнася за Балканите ...така че винаги едно наум за всяка БСП-арска инициатива!

Kъм статия Скъпи приятели, пазете Заев. За друг като него ще чакате десетилетия

2018-08-14 18:56:35То пък един правов ред! 3-цата дето бутнаха банка, дето задигат бизнес, дето сложиха ръка на медии и прокуратура? Тези дебеланковци създадоха големия НЕправов ред в тази държава! Ама и си вярват? Не че козируващия на Москва ще създаде такъв правов ред- директно руските закони ще прилага!

Kъм статия Цветанов: С военния си манталитет президентът не зачита правовия ред в страната

2018-07-31 13:15:07И като си помисля, че тази жена ражда, уж, в МУ- там трябва да е върха на професионализма, а то пълно с некадърници и връзкари, вземали изпитите си с преписване! Боже, и в Турция ли да раждаме, не само да се лекуваме? Както излиза анастезиологът си е бъркал в носа и е карал както дойде. НЕКАДЪРНИЦИ!!!

Kъм статия Бебето на починалата родилка остава в кома, роднините ще съдят болницата

2018-02-22 20:14:33Интересно, какъв ще е отзвука в САЩ, където казва, че е най-вече бизнеса му. Подобни мачовски приказки, унизяващи жената (защо асистента му задължително трябва да е асистентка?) в момента много се "лансират" и даже бизнеса може да му умре, камо ли пък да има и сексуални щения и дори намеци към жената, която му е подчинена. Задала се е една вълна (която направо унищожава подобни самозабравили се "началници"), заляла и Австралия, ще дойде и тук- рано, или късно...Жалък, та дори и на майтап! Тези "изисквания"наистина трябва да се преведат и се отпечатат там, за да се види лицето на успешния български бизнесмен, стъпил на американска почва....

Kъм статия Шефът на Walltopia си търси асистентка. Ето условията

2016-12-18 17:59:25Ами това си е опит за убийство! Изненадващ удар в гръб, това само подли садистични душици го могат. Ако беше бременна, ако беше ударила главата, а не само ръце и крак? Късмет е изкарала жената...Яд ме е като чета по медиите- "хулиганинът", "хулиганска постъпка"... но която можеше да има фатален край, нали. И демонстрирано безразличие към падналия, все едно е подритнал отпадък търкалящ се по пода. Този е по-страшен и от извършител на убийство- онзи сигурно има някакъв мотив (макар и гаден), а този, ей така...

Kъм статия Билд: Българинът, който ритна жената, може да бъде съден и за опит за убийство

2016-12-18 17:47:17Ами правилно казва жената. Преживели сме го - съсед съседа дебне, приятели си пишат доноси, та и жени срещу съпрузи доноси пишат. Не отива на хубаво Турция, въпреки по-горните коментари, че никога по-единен не бил народа. Страх витае във въздуха, страх за работа, за лично мнение,страх по кафенета, сакън ще ги изпееш и всички с едни и същи клишета говорят. Не ги обвинявам хората, знаем какво беше при нас, трябва да се оцелява...

Kъм статия Турция е напът да се превърне в купчина развалини

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.