ПРОФИЛ

Рейтинг
1043
точки при гласуване
1

зора

създаден на 2016-12-18 17:37:19
Всички ваши коментари (23)
Дата Коментар
Страници
2019-11-10 21:59:29""Накъдето и да погледнете, дали в страните на Африка или на Балканите, непременно ще се натъкнете на любовта и уважението към периода на османското управление."" Боже, Боже, каква огромна любов сме изпитвали към тези, които в този период са ни клали... Още не можем да преодолеем тази огромна "любов"...не че сегашните турци имат вина, но тази "любов" е заложена на генетична основа при нас, сигурно трябва да минат още около 360 години (щото около142 вече минаха), за да започнем на чисто .

Kъм статия Ердоган: Десетки страни по света уважават Османския период, Балканите също

2019-11-09 19:26:35И защо да няма икономическо сътрудничество и отпадане на мита и свободно движение на Балканите. Кому е необходимо ново разделение? Нечестна е позицията на г-жата по този въпрос. Не може Европа, от една страна, да казва "чиба" на тези държави, а от друга, ревниво да не допуска тяхното икономическо сътрудничество и евентуален възход. Ама Сърбия щяла да надделее? Е, и? Германия и Франция, които водят (и ръководят) Европа, трябва ли ние останалите да ги гледаме подозрително? Нека просперират, те са локомотива и няма начин и нас - вагончетата , да не повлечат след себе си. Ползата ще е за всички, няма място за ревност. Тия, от върхушката на ЕС, трябва да се запишат в Атака- да ни делят, противопоставят и накрая всички под капата на Путин, от много хитруване...

Kъм статия Косово е категорично против сръбската идея за Балкански Шенген

2019-11-08 14:05:33Но нима не е вярно казаното от Макрон? Аман от обидени лицемери -трябвало с политкоректни приказки да ги погалват! Ама Путин като ви се изрепчи не протестирате- защо ли? Макрон нарича нещата с истинските им имена- и за пакета мобилност беше прав ( само нашите транспортни робовладелци пищяха- щели да фалират, защо? Щото печелиха кървави пари за сметка на нашите шофьори), и за българските банди(не зная за украинските, може и да има) , които изнасяха проститутки, просяци, крадци от бг села специализирани в тази "професия", скимиращи устройства, канали за имигранти- нека си припомним камиона ковчег със 70 тела в Унгария прекаран от ромски каналджии, сега тръбим за 39-те в Англия...и още и още...Може би само на косовсите банди (ама те не са в ЕС) отстъпваха нашите...

Kъм статия Макрон успя да обиди и Босна: била бомба със закъснител, която цъкала до Хърватия

2019-10-20 19:59:47В България има война. Без да навлиза турската армия...Онзи ден 6 човека, сега 5??? Какво става? Едва ли другаде по света е така!

Kъм статия Трагедия: Петима загинали в катастрофа край Омуртаг. Сред тях са и две деца (обновена)

2019-09-27 09:14:22Накои казват до 12-годишна възраст на столче, но по-правилно е с ръста 150 см.

Kъм статия Над 90% от хората не знаят до каква възраст децата трябва да използват столче в автомобила

2019-08-15 16:16:02Как са успели? Браво на нашите пилоти!

Kъм статия Български „Боинг“ кацна аварийно в Израел, няма пострадали

2019-08-15 16:13:51Браво на пилотите! Наистина е чудо! А пасажерите, на тази дата докрая на дните си, да правят курбан!

Kъм статия Руски самолет блъсна чайки и успя по чудо да се приземи с изключени двигатели. 23-ма са ранени

2019-08-02 11:59:28Горката отпускарка! Толкоз драма, толкоз мъка, че не й остана време за публичните й задължения... И ако тази г-жа остане на поста си, дори да се е случила семейна трагедия ...нямам думи. Всъщност тя сама трябваше да си подаде оставка , а не да чака знак от Володя, или Главния...щеше да има време истински да се отдаде на мъката си и да почете тези , които са си отишли...Всъщност не знам какво й се е случило, но само смърт в семейството би я оправдало и въпреки това трябваше, след случая, да подаде оставка. Тук се разигра трагедия с 5 милиона, по нейна вина, по причина за безхаберното й отношение към основните й задължения на тази отговорна позиция! Всъщност тази позиция върви не само със заплата и отпуски, а и с отговорности!

Kъм статия Две оставки в IT отделите на НАП заради теча. Пускат търсачка, в която да проверим кои наши данни са изтекли

2019-08-02 11:47:11И аз знам КОЙ е поръчителят! Само Христо Иванов и Бивол ще са!

Kъм статия Шефът на ГДБОП: Знаем кой е поръчителят на ТАД груп за хакерската атака срещу НАП

2019-04-14 09:49:36И пак чиновниците си отбиват номера. Свеждат образованието на ромите до механичното броене на отсъствия. Хей, събудете се, не прехвърляйте само едни числа от ляв в дясен джоб! Много добре знаете, че роми, уж, учещи в средно училище, не могат да четат и пишат- тотално неграмотни. Независимо, че ще им дадете диплома- те си остават неграмотни. Замислете се за други мерки, ама ще стане с бая пари. Но това ще е инвестиция в бъдещето на България.Отделете ги на малки класове, вдигнете 2-но заплатите на учителите работещи с малцинствата, за да дойдат по-качествени преподаватели, а не отбиващи си номера, защото всеки на тяхно място би се затруднил с големи групи от незаинтересовани, полуграмотни младежи. Ако не бяхме демокрация, бих ги настанил в пансиони-мъжки и женски отделно, на пълна държавна издръжка, отделяйки ги от средата им , още от 3-4 годишна възраст та до 4-ти клас. Това са правили в скандинавските страни преди години с тях. Няма да стане с лигави и проформа мерки.

Kъм статия Марияна Николова: Санкциите за 5 неизвинени отсъствия от клас са мярка за интеграция на ромите

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.