ПРОФИЛ

Рейтинг
456
точки при гласуване
1

6екеr4о

създаден на 2022-04-01 14:37:43
Всички ваши коментари (161)
Дата Коментар
Страници
2022-11-29 10:43:58Пригожин е типичен пример за кретенясването на циниците около Путлер, същото важи и за самия него! И всички тези разплути чревоугодници в годините на своя залез, латентно осъзнаващи се като просто отегчени бандити, долнопробни, очевидно са повярвали в идиотиите, с които индоктринираха 20 г. народонаселението. Например в това, че Великата Отечествена Война още не е свършила, че те са наследници на победителите, че фашизмът вдига глава, че трябва да довършат подвизите си за своите дядовци. Някога всички тези глупости са били измислени, за да отклонят хората от бедността и безнадеждността. Някога циниците са смятали, че могат да хранят всяка ерес през телевизионната копаня. А сега?! Коледа, съпроводена с дрънчене на цинкови ковчези...

Kъм статия Пригожин се похвали с бивш американски генерал, воюващ в редиците на ЧВК Вагнер, има и 20-ина финландци

2022-11-29 10:19:14Тоя смешник вчера се среща/прегръща с брадавичестата свиня пРезидентин Радев, а с него имаше една комична бабуля и едно младолико клепоухо недоразумение, комична карррртинка...

Kъм статия Стефан Янев: Третият мандат няма да е под наем от ГЕРБ, ако е при нас

2022-11-29 10:15:12Руската пропаганда винаги се е крепяла само и единствено на откровени лъжи. Любимият ми анимационен герой е говорителят на червената армия Игор Конашенко! Той сипе лъготии на скоропоговорка с ентусиазма на пионерче, което е пред наакване!?

Kъм статия ISW: Руските войски деградират. Твърдят, че са обкръжили Бахмут, а са превзели едно село

2022-11-28 15:22:40Т. нар. еврак се хвали с многото "минусчета", ама положението е таково щото е анонимен, ако не беше - бързо, бързо щеше да се намери некой, който да му завре бастуня там, където никак не е очаквал!

Kъм статия Пентагонът обмисля да предостави на Украйна боеприпаси с обсег 'дълбоко в тила на Русия' (допълнена)

2022-11-28 15:11:31Доставките на българско оръжие за Украйна са с дългогодишна история, това дори не е публична тайна, защо ли тровиха Гебрев и с-ие, но с тъпоглавата си политика поредица български правителства се провалиха по този първостепенен въпрос. Ако българската държава бе заявила ясна и твърда позиция, като извърши и съответните действия за тотално разчистване на складовете от съвеЦка ръждялата техника и доставката ѝ в Украйна, като РС Македония, примерно, не само щеше да приближи края на руската окупация, но и щеше да "изстреля в космоса" българската военна промишленост чрез финансиране от западните ни партньори с цел увеличение на производството, респективно на износа за Украйна!?

Kъм статия Български SPG-9 Warrior, качени върху бъгита, преследват руските танкове из калта в Украйна

2022-11-28 14:55:12Един руски писател, мисля, че беше Дмитрий Глуховски, беше казал наскоро в интервю, че Путин бил започнал кървавата вакханалия в Украйна от скука. Той пълноправен император, напълно себедостатъчен, обкръжен от сервилен и алчен слугинаж, що да не го направи!? А и как да докаже на света, че не е случаен човек, попаднал случайно в историята на една велика държава! Същото важи, струва ми се, и за путлеровия антураж - как ще ни запомнят и какво направихме? ЛилиПуткиния отговор на този простичък въпрос може би е: Нека ме запомнят като човека, който събра пропилените от Горбачов земи!??

Kъм статия Русия планирала да нападне Япония през 2021 г.

2022-11-25 14:35:14Снимките са потресаващи! Нема такОв изрод като Путлер! Слава Богу, че се изказаха по въпроса трезвомислещи богослови, които разясниха, че Дядя Путя не е никакъв Сатана или олицетворение на Абсолютното Зло, а е дребен ленинградски уличен бандит, страхотно комплексиран, може би за това, че е додрапал само до чин подполковник у КГБ, а не до полковник!? Същата история е и с Гундяев, тоз "православен" скот...

Kъм статия Как украинците живеят без ток (галерия)

2022-11-25 14:26:12Слава на Господа Бога и на украинската мъжественост, проявявана очевидно от всички!

Kъм статия Напук на руския терор: Укренерго пусна ток на над 70% от украинците

2022-11-25 14:23:51Според скромното ми мнение Казахстан отдавна се е преориентирал в орбитата на Китай и на него не му се нрави имперската политика на Бензиностанцията с ракети. Президентът Касъм е китайски възпитаник и смятам, че одавна има създадени същите зависимости от Китай, каквито има и нашичкия пРезидент от руZZия!?

Kъм статия Раздор в ''руското НАТО''. Путин си изпусна писалката, Лукашенко е шокиран

2022-11-25 14:13:26Уважаеми госпин Дарт В., както се казва в такива случаи: Амин, дай Боже! Дядя Путя се правеше на интересен по еврейския въпрос в РуССия, но практиката показва, че евреите не позволяват игрички точно по този въпрос. А изказването на украинския секретар на Съвета за сигурност в статията: "Ние... сме длъжни да ги убием" е фантастично, нема такъв готин пич!

Kъм статия Не сме ги канили. Украйна потвърди ликвидирането на 10 ирански инструктори в Крим

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.