ПРОФИЛ

Рейтинг
5009
точки при гласуване
5

Nik68

създаден на 2016-04-22 08:50:54
Всички ваши коментари (832)
Дата Коментар
Страници
2017-06-07 16:08:08"Дано собствениците на хотела да помогнат на камериерката. Бих и помогнал и материално, ако е моя служителка, но колкото по-бързо този инцидент отшуми, по-добре". За кого ли е по-добре. За оядени тарикати като теб. За бизнеса като цяло, или за камериерката. Има закони и те се спазват от всички. Какво значи, те били горди и чувствителни. Ако ритнат турист делегация на високо ниво ли да пратим В Швеция или как си ги представя тоя смешник.

Kъм статия Шефът на хотелиерите: Да не шумим за ританата камериерка, за да не ни бойкотират скандинавците

2017-06-07 12:02:59Факт, че избрана от БСП. Другото г-н Ризанов са ваши лични интерпретации. И когато фактите говорят ... останалото е мълчание. Соросоиди, бунадясъли мисирки, тикви, кауни и каквито и други странни квалификации да добавиш, не променят фактите. Това че десетина трола с по 2-3 ника са решили да си шракат минуси в сайта на Йончев и да си мислят че това ги прави първа инстанция по всички въпроси. Уви е само в главите ви. Хайде на минусарията и на неприличните предложения.

Kъм статия Автографите на световните рок имена били "увреждане на общинско имущество"

2017-06-07 11:32:55Ако мача за защита на титлата е на 2 декември, това означава ли, че веднафга след него победителя от него остава на ринга и грабва нашия.

Kъм статия IBF задължи Джошуа да се бие с Кобрата

2017-06-07 11:10:23"Действията и на полицията, и на прокуратурата са насочени към осигуряване на обществения ред, а не само в защита на чуждестранния турист. Той е длъжен да спазва българските закони и не може да си позволи поведение, което унижава българските граждани, особено тези, които на практика обслужват него. Позволява ли си го – влиза в ареста“, коментира главният прокурор." Не само унижава, а и действията му водят до заплаха здравето на служителката.

Kъм статия Шведът, ритал камериерка, е задържан. Грозят го до 3 години затвор

2017-06-07 11:06:38Да погледнем фактите. Преди няколко дни същата жена твърдеше, че оградата била едноредова, а е проектирана и платена за двуредова. Днес се оказва, че след взето решение на МС е проектирана и платена като едноредова. Поредната й лъжа на Йончева. Днес вече излизаме с "факта", че със стълбаа я прескачали и това е повод да се даде на прокурор случая. Предишния път беше за финансови злоупотреби. Как да й вярваш.

Kъм статия Елена Йончева: Оградата по границата е по проект на частна фирма, прескачат я със стълба

2017-06-07 10:56:01Първо. Не е Гербава, а е избрана от листата на БСП. Второ. Любителка е на частушките и на мястото на рок проявите иска да прави дни на руската култура. Хубаво е да се информирате преди да си кажете наизустеното или пригоденото към генералната линия. Давайте сега на минусите другарки и другаре, защото истина боли, обижда и убива.

Kъм статия Автографите на световните рок имена били "увреждане на общинско имущество"

2017-06-05 16:16:17Нищо сериозно. Снимката е поизрязана и брутално върху нея са добавени надписа и логото на Nike. Ако ставаше дума за фалшификат, както тенденциозно твърди заглавието, можеше някой да се постарае повечко. Да подпъхне надписа и логото зада мрежата, да ги поосуче по гънките на блузката...

Kъм статия Роналдо фалшифицира снимка от детството си

2017-06-05 13:58:04И не БАН, а проф. Ангелов съсипва с несъстоятелни в голямата си част критики, членството ни в ЕС и НАТО.

Kъм статия БАН съсипа от критики членството ни в ЕС: Едно време колко мотокари произвеждахме...

2017-06-05 13:56:54Много слабо, хаотично и преднамерено. Нима изтичането намозъци не започна много преди влизането в ЕС. Същото е и за мотокарите и за доматите и за овцете и за свинете. Всички казват, че Жан Виденов, не бил лош човек, а доста корав и принципен. Какво значи това, провалиха го съветниците и министрите му. А сега някой да започне да спори че управлението на Виденов е било нормално и без проблеми.

Kъм статия БАН съсипа от критики членството ни в ЕС: Едно време колко мотокари произвеждахме...

2017-06-05 13:51:11Все хубави пожелания. Дано се приемат и реализират на практика.

Kъм статия БСП предлага да се върне повтарянето на 2, 3 и 4 клас

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.