ПРОФИЛ

Рейтинг
4005
точки при гласуване
4

AnderXale07

създаден на 2019-10-31 11:49:05
Всички ваши коментари (96)
Дата Коментар
Страници
2021-08-17 21:26:11Оставка!

Kъм статия Прокурор Трифонова: На кадрите, които аз гледах, нямаше насилие

2020-10-31 12:19:03Ако е така защо Симов и Шаренкова подеха атака срещу президента и го слагат под общ знаменател с ГЕРБ? А последната открито го обвини в национално предателство. Аз лично се чувствам излъган и предаден. Образът граден 4 години беше разрушен за седмица... И понеже Нинова заяви, че Радев трябвало да се бори за червения вот, с чий вот беше решено това оттегляне на подкрепата от Радев и препозиционирането на БСП? Както при избирането на главен прокурор, така и при международния скалъпен скандал с визитата на Радев в Естония, президента бе оставен да се бори сам със статуквото и задкулисието. Въпроси много, а отговори няма. Защо в едни случаи от ръководството се крият зад структурите, а в други вземат решения въпреки същите тези структури.

Kъм статия Евродепутатът Иво Христов: Ако Нинова допусне разкол с президента, значи е влязла в сговор с ГЕРБ

2020-10-30 18:40:17Не може да бъде истина. Сигурно преиграва за да трупа ПР точки пред обществото (Калоян Методиев). Властта се търкаля по улиците :) (Александър Симов). Радев с дрона я е заразил (Бойко Борисов)... Обществото тъне в мизерия и нищета, обикновените хора страдат от липса на медикаменти и здравеопазване като цяло, а политиците се борят кой да докопа кокала! Мерзостта е безгранична, а спасение не дебне от никъде! :(

Kъм статия Корнелия Нинова е във ВМА с COVID-19. Добре съм. Благодаря за загрижеността (допълнена)

2020-10-23 21:44:49Глупакът, не е този, който не греши. Единствен Бог е безгрешен. Глупакът е човек, който не си взима поука от грешките и ги повтаря. В случая България претърпява две национални катастрофи на страната на Германия и уверено крачим (да не кажем, че тя вече е факт) към трета.

Kъм статия Пореден шамар: И Financial Times разказа за корумпираната власт в България

2020-10-22 12:54:13За мен най - интересното в случая е отношението на БСП, които за пореден път се дистанцират от Радев и пазят ГЕРБна тишина. Започвам да мисля, че има основание в приказките на Йончева за омерта между Нинова и Борисов. Същата беше и реакцията им при избирането на Гешев. Въпреки всичките данни за корупция и протести, те взеха отношение, чак когато видяха, че цяла България се надига. Преди имаха оправдание с вътрешната опозиция, но сега Нинова получи цялата власт в партията, а нищо не се е променило...

Kъм статия ВМА е уведомила президента, че е контактен с COVID още в неделя

2020-10-22 12:49:20Гербаджиите превърнаха политиката в махленско говорене. Тук е редно да си припомним приказката за лъжливото овчарче. Как очакват, Президентът да вярва на приказките им, след цялата помия излязла срещу него?!? И в какво го обвиняват? Че спазва процедурите, ли? Дайте да видим документите, след като твърдят, че са го информирали! Кой, кога, как?!? Трябва всичко да го има черно на бяло. Останалото са празни приказки и клевети. Но в едно нещо безпорно Герб са номер едно - демагогията, и това трябва да им се признае. "Нека кажат, че сестра ти е к*рва, пък после ходи обяснявай, че нямаш сестра" и "Една лъжа, повторена сто пъти, става истина" са техни верую. А фактите са безмилостни. Невиждана дори през войните демографска катастрофа и последни места в цяла Европа във всички положителни статистики.

Kъм статия ВМА е уведомила президента, че е контактен с COVID още в неделя

2020-10-16 21:27:00... какво би му се случило на него там. А между другото той се изявяваше и като ревностен мюсюлманин, поради което го попитах и какво мисли неговата религия по първата тема. Той ми отговори, че докато в Саудитска Арабия имало ясни правила и те трябвало да бъдат уважавани и спазвани, в Русия не било така. А на втория въпрос въобще не пожела да ми отговори. Аз му отвърнах, че е лицемер и бях обвинен в расизъм и шовинизъм

Kъм статия Убийство на учител в Париж заради карикатура на пророка Мохамед

2020-10-16 21:21:30Защо им е на либералната паплач тази провокация с карикатурите? Как е възможно ако кажеш, че човек с черен цвят на кожата има по - хубав тен от теб, да бъдеш съден за дискриминация, но ако се подиграваш с чужда религия да бъдеш толериран? Кому е нужно това противопоставяне? И тук не може и дума да става за разлика при наследяване. Аз лично както съм се родил бял, така съм се родил и в семейство на православни християни. И религията, както и цвета на кожата ми, са унаследени и никой няма право да се подиграва, както с едното, така и с другото! И тук ще предложа пример от моето житие. В Лондон с колега французин от алжирски произход си говорим и спорим всеки ден. Говорели сме си на тема тен много пъти. Даже сме си ги сравнявали и съм се шегувал, че лятото мога да го мина. Един ден по радиото повдигнаха темата за гейовете и Русия, а той беше именно такъв и започна да плюе по руснаците и да обижда източната култура. Аз веднага го репликирах с въпрос какво мисли за Саудитска Арабия и...

Kъм статия Убийство на учител в Париж заради карикатура на пророка Мохамед

2020-10-16 21:09:22250 евро такса за ток за обща част няма никъде по света!!!!!!!! В нашата къща в провинцията, живеем две семейства. Моето и на чичо ми. Общо през зимата сметката за ток и вода не надвишава 250 ЛЕВА. А тея искат за коридора 250 евро. Живял съм в Лондон четири години. Наемите там са безбожни, ама сметка за ток, газ и вода, толкова голяма, не съм видял!!!

Kъм статия Скандал при пристигането на евродепутата Клеър Дейли в Поморие

2020-10-16 21:00:29А глоба за това недуразомение наречено гробаджийски кмет ще има ли, че не носи маската си правилно? Това да не е лигавник? На снимката тоя мръсен боклук е единственият, без правилно поставена маска.... Но, о, небеса, забравих, че всички гербаджии са богоподобни същества и ние простомъртните нямаме право да им държим сметка и да ги съдим. Те са там да защитават интересите на всевишния и раята трябва просто да мълчи и да изпълнява. В края на краищата ние крепостни селяни ли сме или какво?

Kъм статия Скандал при пристигането на евродепутата Клеър Дейли в Поморие

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.