ПРОФИЛ

Рейтинг
11948
точки при гласуване
10

Oggie Petkov

създаден на 2016-09-25 10:22:49
Всички ваши коментари (81)
Дата Коментар
Страници
2019-05-15 13:19:10А кой е този измислен "политолог"? Вероятно нова мъжка калинка от партийното котило на БСП? Йончева е като една стара, раздрънкана латерна, дрънкаща клишета и лъжи от партийната сводка. Грозно, противно, елементарно създанийце, без грам личен чар и познания по европейска политика.

Kъм статия Политолог: Елена Йончева е победител в дебата срещу Мария Габриел

2019-05-13 12:47:30Много се яде като цяло, най-вече вредна храна, пие се на провала, а пушенето започва от детска възраст. Какво очаквате като резултат. Спорт за здраве- нула. Никой не се грижи за здравето си, а после лекарите виновни или държавата, че не дава пари за инвалиди.

Kъм статия Човешкият живот в България е по-кратък, отколкото във всички останали държави в ЕС

2019-05-12 12:33:06То и сега си е второстепенно и никога не може да стане първостепенно поради наличието на две първокласни летища в Атина и Истанбул. В момента летището ни прилича на кенеф и трябва задължително да се даде на концесия , за да заприлича на европейско.

Kъм статия Иво Христов: Ако позволим концесията на летище София, то ще стане второстепенно

2019-05-11 14:01:36Резултатите от европейските избори не решават нищо, дори не дават основание за предсрочен парламентарен вот поради ниската активност. А победата на БСП ще се окаже пирова. Нека помислят с кого ще управляват, ако им се сбъднат мокрите сънища. Остава им само един Сидеров със златния пръст.

Kъм статия Голямата заплаха за ГЕРБ са пенсионерите, големият им шанс - протестният вот да се разпръсне

2019-05-09 11:37:39Епохите не идват сами. А ние не сме узряли за по-добра още. Какво ни очаква в близко бъдеще на политическата сцена? Неистови напъни на БСП да докопа властта. Може би ще и се получи, макар и за кратко. Добре, да речем че предизвика предсрочни избори и дори ги спечели. С кого ще управлява? Единственият сериозен кандидат се очертава "гробокопачът" и ДПС. Дори Нинова да е толкова тъпа и заслепена от жажда за власт и приеме този вариант, триумфът и ще е кратък и както винаги ще доведе до позорното и отстраняване и изгонване от властта и партията и. Отново загубено и пропуснато за България безвремие и отново връщане назад. Дано се размине и без виденови катаклизми. И след това какво? Остатъци от ГЕРБ без Борисов и Цветанов? Не ми се мисли дори, защото няма други. Засега добри епохи не ни очакват.

Kъм статия 'Шоуто на Слави' слиза от ефир. Какво се крие зад този ход?

2019-05-03 00:24:38Прекалено сложно се опитвате, Александров, да обяснявате прости неща. Няма никаква родова памет и приказки на прадеди за турски зверства. Народът е зомбиран от руската пропаганда и си иска робството. Робски душици, за които е безкрайно удобно да бъдат потомци на роби. Ако не е имало робство, тогава не би имало и "освобождение" от дядо им Иван, който не е давал и пет пари за дедите им. Население, което познава историята само от учебниците на комунистическата пропаганда. Голямата вина е и на страхливите ни историци, които знаят истината, но не смеят да говорят или пишат. Само ще кажа, че по време на турското "робство" българите са били малко по-свободни отколкото при комунистическото такова, имали са право на частна собственост, имали са фабрики, занаяти, земя. Можели са да напускат свободно границите на империята, нещо което им беше забранено под смъртна заплаха при комунистите.

Kъм статия Трябва да повдигнем похлупака на 'турското робство'

2019-04-22 15:01:41Малко, смешно, неграмотно и недоучено червено, човече, г-н 15/15, вземи прочети поне доклада на другаря Младенов за разрухата, причинена на селското стопанство от грабителската политика на БКП. ТКЗС-тата нямаха шанс да просъществуват, на практика те бяха съсипани далеч преди 1989г. Ще дам един пример: в наше село след преврата 1989г. се събрахме селяни и граждани и селяните решиха да запазят ТКЗСто и неговия бивш и настоящ председател. Три години този мошеник лъга простите селяни, не им раздаде и лев от приходите, на края ограби касата и едва тогава те се усетиха и решиха да го съдят, но той взе, че се възнесе. В друго ТКЗС, където имам няколко декара, във Варненско, ми дават рента 25 лв, при положение че частникът при комшиите дава 55 лв. Само малък пример защо ТКЗСто нямаше как да оживее. Да не говорим, че то беше създадено чрез насилствено, вкл с убийства и земите и инвентара на стопаните бяха ограбени и се налагаше поне малка историческа справедливост и връщане на земята.

Kъм статия Момчил Неков: Разбихме си ТКЗС-тата, до 10 г. няма да има бг зеленчуци

2019-04-16 15:47:31Няма случайни хора в българската политика. Червеното си е червено, то не е научено да работи, а да паразитира на гърба на работещите.

Kъм статия Кое е това момиче? Третата в листата на БСП се пробвала и при Слави Трифонов

2019-04-14 09:02:46A какво да кажем за проскубаната патка от Костинбродската афера?

Kъм статия Социолози за вътрешна употреба: Фандъкова отнася Манолова с 44:19. Не, Мая бие Данчето с 5%

2019-04-01 10:25:15"Социалиста" Станишев пробута и плоския данък.

Kъм статия Д-р Таня Андреева: Не разбирам защо Нинова не иска Станишев в листата

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.