ПРОФИЛ

Рейтинг
948
точки при гласуване
1

Oggie Petkov

създаден на 2016-09-25 10:22:49
Всички ваши коментари (62)
Дата Коментар
Страници
2019-02-23 23:58:00България никога през цялата си история не е била толкова добре в икономическо и финансово положение. Може да се спори дали е благодарение или напук на действията на правителството на ГЕРБ. Може да се спори дали не може да се развиваме с по-добри темпове, може да се спори дали се краде повече от нормалното, може да се спори за още много неща, но фактът е неоспорим. Това, което също е факт е, че само малка част от народа усеща подобрението. Липсва ни това, което се нарича "споделен растеж". Благодарение на назначените ни алчни комунист-капиталисти, свикнали само да грабят, но не и да дават.

Kъм статия Управляващите лъжат, че икономиката е добре. Ето защо!

2019-02-22 13:12:08Освен отвращение не може да се изпита друго нещо при четенето на поредните лъжи на гнусния п*дерас, който избяга в Европа на голяма заплата и остави партията си на една дебела лъжкиня, кято я докара до ситуация да няма нищо общо със социалистическите идеи. Не, че този има, много повече му приляга да дискутира копчетата на военните униформи в СССР. Именно безумните идеи на идеологическите му събратя докараха Европа до днешното дередже.

Kъм статия Станишев: ПЕС предлага Нов социален договор за Европа

2019-02-20 10:12:43И всичко това го направи Спас Русев ли? За няколко месеца. Той и Божков ще направи толкова. Чудно ми е каква ли далавера е открил в купуването на клуба. Тези хора(Русев, Божков) са свикнали само да вземат, не да дават.

Kъм статия Какви бакии остави Спас Русев в Левски

2019-02-19 00:31:52Смешна е цялата тази дандания за преференциите. Защо не се излезе с една статистика колко политици са се възползвали успешно от нея като изключим случаите 15/15? Народът видиш ли си искал преференциите. Преференциите са една малка индулгенция за нашите алчни и лъжливи политици, демек вижте ние почти ви дадохме мажоритарно да гласувате, ама за кандидати, които пак ние сме ви подбрали. Какво добро видяхме като избиратели от избраните с преференции? Едно голямо нищо. Преференциите са прах в очите на "народа", който не се интересува от политика и не познава никого от листите.

Kъм статия Защо БСП напусна парламента? Ето какъв е замисълът

2019-02-14 13:19:53Всеки превод над 1500 евро трябва да се декларира пред НАП в специална декларация. Това, разбира се важи само за обикновените вложители в банки. А г-н Агов да не се изхвърля чак толкова. Скандалът прилича на буря в чаша вода. И за какво конкретно министър-председателят трябва да си подава оставката, Агов? При липса на адекватна информация можем само да гадаем. Ако не са изнесени никакви данни от банката, какво изобщо може да се направи? Виж за оставката на шефа на ДАНС съм съгласен. Най-добре е да си внесем един такъв от САЩ, може би, но да не е тръмпист.

Kъм статия Асен Агов: Венецуелските милиони в БГ банка са провал за ДАНС. Службите не са проспали скандала - били са съучастници

2019-02-13 09:49:18Много странно изявление на "български митрополит". Ситуацията в Украйна напомня на българските борби за независима църква с гръцките попове. Да не забравяме, че и тогава руската църква беше против борбата за независима църква на българите. Всеки народ има право да се самоопредели каква църква иска да има. Тези попове са се омотали в бюрокрация и "дипломация" повече от кастрираното ООН.

Kъм статия Видинският митрополит сравни обявяването на независима украинска църква с нахлуване в чужда държава

2019-02-10 09:38:45Сумата от 980 млн евро звучи фантастично. Като се има предвид, че един банкомат се зарежда с около 100 000, те трябва да са ограбили към 10000 такива. Като им гледам джапанките на тия, явно шефовете им сега броят мангизите в някое друго приказно кътче на света.

Kъм статия Задържаха група българи източвали банкомати на остров Бали

2019-02-07 10:48:52Ако се налага и целия стадион да се разруши и премести на друго място. Както се вижда премахнати са 3 реда седалки зад вратата, на които и без това рядко сяда някой. Голямо реване падна за скапания стадион на скапания отбор. Сигурен съм, че едва ли отиват повече от 100 запалянковци на мач на Спартак Варна. Доколкото си спомням стадионът беше построен на мястото на старата лудница на града. Едни луди заместиха с идиоти.

Kъм статия Как булевард катастрофира в стадион

2019-02-05 12:19:22Дори и да спечели някакви избори, червената мафия няма с кого да управлява, без да се компрометира. Най-много да настъпи мотиката за втори път с ДПС.Положението и е без полезен ход- в шахмата се нарич "цугцванг".

Kъм статия Кольо Колев: Избирателите искат да накажат ГЕРБ, но не виждат алтернатива

2019-02-04 11:08:29Лошото е единствено, че американците оказват много слаб натиск, а трябва непрекъснато бой по кратуните на нашите червеногъзи макаци с американска сопа.

Kъм статия Посланик Рубин: България сама избра F-16, не сме оказвали натиск

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.