ПРОФИЛ

Рейтинг
948
точки при гласуване
1

Oggie Petkov

създаден на 2016-09-25 10:22:49
Всички ваши коментари (74)
Дата Коментар
Страници
2019-04-16 15:47:31Няма случайни хора в българската политика. Червеното си е червено, то не е научено да работи, а да паразитира на гърба на работещите.

Kъм статия Кое е това момиче? Третата в листата на БСП се пробвала и при Слави Трифонов

2019-04-14 09:02:46A какво да кажем за проскубаната патка от Костинбродската афера?

Kъм статия Социолози за вътрешна употреба: Фандъкова отнася Манолова с 44:19. Не, Мая бие Данчето с 5%

2019-04-01 10:25:15"Социалиста" Станишев пробута и плоския данък.

Kъм статия Д-р Таня Андреева: Не разбирам защо Нинова не иска Станишев в листата

2019-04-01 10:23:46Разбираме и защо Станишев се натиска неистово да се набута като евродепутат. Апропо, декларирал ли е някъде каква му е заплатката като шеф на ПЕС? И защо трябва да суче от две майки? Това е нещото, което се измъкна като пръдня из гащи от страната преди време, след като твърдеше, че нямало да става евродепутат. А различията между ПЕС и БСП в момента са огромни, най-малко заради Истанбулската. Крушовишката води БСП към националсоциализма и популизма в най-отвратителните му форми.

Kъм статия Д-р Таня Андреева: Не разбирам защо Нинова не иска Станишев в листата

2019-03-30 09:45:32Какво общо има тук "милиционерщината"? Толкова си могат нашите "архитекти", "скулптори" и други иже нарицаеми "творци". Който и да управлява, винаги некадърниците ще са близо до властта и ще прибира т.н. "обществени поръчки". Вероятно този архитектурен "шедьовър" е минал през всички, конкурси, обсъждания, одобрения, комисии, съвети и ред други безсмислени и губещи обществената енергия "мероприятия", прикриващи творческото безсилие и некадърност на авторите. За съжаление обаче трябва да се каже, че в епохата на интернет, най-кресливите налагат своя вкус и вероятно биха премахнали и творби и на Микеланжело или Бернини, само защото не допадат на селския им вкус. Достатъчно е само да организират една по-шумна кампания сред себеподобните си. Препоръчвам на кметицата да престане с популизма и да не се влияе от всеки крясък.

Kъм статия Митинг за запазване на плочата на Гарибалди ще се проведе днес

2019-03-28 11:34:12Моля без необосновани обиди и явни нелепици. Призовавам долукоментиралите да се придържат към етическите норми за коментари. А. Йорданов е един от малкото достойни политици в българската политическа менажерия. За многото години политическа дейност за него е написана само явната лъжа, която се разпространява и от явния трол "spirit", че уж е роднина на .... Много комунистически издънки се гордеят че са наследници на убийци на хиляди "врагове на революцията им". Пожелавам му успех и на това поприще.

Kъм статия СДС получи шестото място в листата с ГЕРБ за евровота. Заема го Александър Йорданов (обновена)

2019-03-26 10:08:04Така се започва, а след това краят е известен- публично рязане на глави.

Kъм статия Мюфтийството поиска затваряне на магазин в Нови пазар, защото продавал свинско

2019-03-14 16:02:33Да не пропусна: същото се отнася и за юдаизма, религия от която мюсюлманите са прихванали много от омразите и забраните. Християнството също не е стока, след като се е установило като господстваща религия, въпреки, че Христос при възнесението си като последен апел изисква от апостолите:" Любете се един друг като братя". Но християните поне са се реформирали и са се върнали донякъде към христовото начало. Поне не се избиват и не убиват други "в името на вярата", каквото и да значи тази глупост.

Kъм статия Да мразиш мюсюлманите в България, без никога да си ги срещал

2019-03-14 15:56:50Няма "добър" или не радикален ислям. Той е един и се води по Корана. Там нещата са казани ясно: Неправоверните са долнокачествени хора. Добри "гяури" са само тези, които приемат исляма, но и те няма да бъдат съвсем "правоверни". Правоверният може безнаказано да излъже, изнасили, убие "неправоверен". Докато официално и единодушно мюсюлманите не модернизират техния ислям и не отхвърлят насилието като средство за "общуване" не може да им се има грам доверие. Авторът ни налива елей в ушите, но може ли да ми покаже дали един път поне нашите мирни мюсюлмани са заклеймили публично радикалните или терористите.

Kъм статия Да мразиш мюсюлманите в България, без никога да си ги срещал

2019-03-06 09:38:54Този е професионален "играч". Не всеки дава по 200 лв на седмица за 18 колонки.

Kъм статия Големият победител, спечелил близо 1 милион лева: Това е една сбъдната мечта

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.